Pronađite slova među brojevima i sastavite riječ

Pronađite slova među brojevima i sastavite riječ

31 srpnja, 2020 0 By Admin

Na redu je vaša omiljena skrivalica. Zaista ne prođe ni jedan dan, a da vam ne pripremim razne skrivalice, mozgalice i matematičke zadatke.

Radit ću tako dok god vi budete uživali u njima i rado ih riješavali…

 

Za danas sam vam opet pripremila jednu od skrivalica koje vam inace pripremam. Ovu znam da najviše volite, ali ne bi bilo u redu da ne pripremam i one druge, jer i te druge netko voli najviše. Zaista se trudim da vam svaki dan preko nekoliko skrivalica, mozgalica i matematičkih zadataka pripremim kad vidim koliko to volite riješavati.

Pripremat ću vam i dalje sve dok vaš interes bude velik kao što je i sada. Znajte, da i ja uživam u vašim komentarima koje pišete i pošalicama. Sada ću vam objasniti što sam vam točno pripremila i koji je vaš zadatak. Već znate da vam svaki puta sve detaljno opišem i objasnim, jer uvijek ima onih koji se prvi puta susreću sa ovime…

Dakle, o čemu se radi:

Uzela sam tamno ljubičastu podlogu koja nije sasvim glatka, ali podloga se ni ne vidi baš dobro zato što je prekrivena brojevima. Sigurno ste primjetili da često uzimam ljubičaste nijanse podloga. Što mogu, ljubičasta boja je jedna od mojih najdražih. Možda je to malo sebično od mene što forsiram ljubičastu, ali dobro, u konačnici ima svakakvih boja i podloga.

Da se vratimo na zadatak. Na tu podlogu sam ispisala jako puno brojeva. Na svako nekoliko brojeva ili više, nalazi se po jedno slovo.

Vaš zadatak je pronaći sva slova koja se kriju između tih brojeva, a sada ću vam reći kako…

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2