Svaka čast onome ko otkrije ovu skrivenu riječ

27 srpnja, 2020 0 By Admin

Dolazim vam sa novom skrivalicom koju sam pripremila za vas. Zaista me veseli što ih tako volite riješavati, zato se i trudim da vam barem dvije na dan pripremim. Što sam vam za danas pripremila, uskoro ću vam reći…

 

Ne prođe ni jedan dan, a da vam ne pripremim razne skrivalice, zadatke i mozgalice. Tako sam vam isto i danas pripremila jednu novu skrivalicu. Sada ću vam ukratko objasniti što sam vam pripremila i što je točno vaš zadatak.

Dakle..

Danas sam vam pripremila skrivalicu, a vaš zadatak je sljedeći:

Da vam objasnim što sam pripremila. Uzela sam vrlo šarenu podlogu.  Ukratko, prilično sam zakomplicirala podlogu. Na podlogu sam ispisala jednu riječ koju sam sakrila.

Vaš zadatak je da uočite i pronađete gdje je riječ napisana i da pokušate otkriti što piše, odnosno koja je sakrivena riječ.

Neke skrivalice su teže, a neke su lakše. Ponekad vam pripremim teže, a ponekad lakše. Ova danas, moram vam reći, nije baš tako jednostavna i trebat će vam malo više vremena da dođete do riješenja.

Ne bi bilo zanimljivo da u roku sekundu pronađete svaki put, zar ne?! Isto tako, ne bi bilo ni zanimljivo da gotovo nikada ne dođete do riješenja. Ono što je sigurno, je to, da na svakoj skrivalici, bila ona laka ili teška, uvijek ima onih koji ju riješe, isto kao što uvijek ima onih koji ju ipak ne riješe. Tako će biti i na ovoj.

Uvijek kažem, pa ću i sada, da vam za ovaj zadatak ne treba nikakvo znanje.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2