MOZGALICA!Razmislite malo!Koliko trokuta se nalazi na slici?

27 srpnja, 2020 0 By Admin

Razni matematički zadatci, skrivalice, mozgalice i druge zabavne igre, je nešto što se svaki dan može pronaći ovdje. Ne prođe ni jedan dan, a da vam nešto od toga ne pripremim. U nastavku ću objasniti što sam pripremila sada…

 

Svaki dan vam pripremam razne zabavne igre jer njih jako volite riješavati. Svaki dan čitam vaše komentare i ne mogu da ne primjetim koliko volite riješavati razne zabavne igre. Vaših komentara je jako puno. U komentarima ispisujete svoja riješanje. Vaša riješenja su uglavnom točna, iako ima i netočnih riješenje. Ja ih svaki dan pregledam i pročitam i na osnovu njih vam pravim razne zabavne igre.

Najviše pravim one za koje smatram da su vam najomiljenije, iako mislim da su vam sve podjednako drage. Mislim da nema velike razlike od igre do igre i da jednako volite riješavati svaku. Baš se vidi da uživate u njima, jer jako puno je vaših ispisanih komentara.

Upravo iz tog razloga ja neprestano smišljam kakve bi igre pripremala pa da vas svako malo iznenadim sa nekom novom kakvu još nismo imali. Sada ću vam objasniti što sam vam u ovoj igri pripremila.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2