LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 31. jula: OVAJ znak će doživjeti nešto čemu se ni u NAJLUĐIM SNOVIMA ne bi NADAO – čuda su moguća!-

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 31. jula: OVAJ znak će doživjeti nešto čemu se ni u NAJLUĐIM SNOVIMA ne bi NADAO – čuda su moguća!-

11 srpnja, 2024 0 By Admin 2

OVAN

Do kraja mjeseca bit će prevrtljivo razdoblje za vas. Izmjenjivat će se i dobro i loše. Doživjet ćete da će vas osoba u koju ste zaljubljeni povrijediti pa ćete se dosta ohladiti od te osobe. Međutim, upoznat ćete jednu drugu osobu na jednom neuobičajenom mjestu gdje inače ne odlazite. Ta osoba će osvojiti vaše srce i naći ćete se u nedoumici koju osobu izabrati. To ćete sami odlučiti pa radije birajte ono što vam srce kaže. Za one u vezi ništa spektakularno se neće dogoditi do kraja mjeseca. Ipak, mogli bi se potruditi i izvesti partnera barem u romantičnu šetnju. Vidjet ćete kakve magične moći ima vaša briga i pažnja prema partneru.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaša sretna zvijezda donijet će vam sreću u danima koji dolaze. Uspjet ćete se zaljubiti i osvojiti srce te osobe. Započet ćete romantičnu vezu koja će biti vrlo zanimljiva kao ni jedna do sada. Ta osoba je zanimljiva na svoj način i drugačija od svih sa kojima ste do sada bili. Jako puno interesantnih i novih stvari je pred vama pa će ovaj period biti zaista poseban za vas. Osobe u vezi moraju odustati od nekih svojih zahtjeva i pokušati pronaći kompromis. Da bi veza potrajala potrebni su kompromisi, a ne tvrdoglavost, pa razmislite o tome.

 

 

BLIZANCI

Pokušaji da osvojite srce osobe do koje vam je stalo već su dugo samo pokušaji, a tako će i ostati do kraja mjeseca. Zvijezde vam nisu naklonjene što se ljubavi tiće ali morate nastaviti i biti uporni. Pazite samo da ne pretjerate u svojoj upornosti jer bi mogli postiči suprotni efekt kod te osobe. Dozirajte svoj interes prema toj osobi, ni previše ni premalo. Za osobe u vezi potreban je oprez jer zvijezde nisu sklone za naredni period. Bit će vam potrebno puno truda da pregrmite naredne dane bez razmirica i svađa. Ponekad je najbolje i prešutjeti, a ne tjerati inat zbog višeg cilja, pa povedite računa o tome.

 

 

RAK

Sasvim neočekivane stvari na pitanju ljubavi vas očekuju do kraja mjeseca. Onu osobu, koja vas je davno odbila i na koju ste gotovo i zaboravili, ponovo ćete privući ali ovaj puta ćete uspjeti ostvariti vezu. Ta osoba će vam reći da je prvi puta pogriješila i da bi željela drugu priliku kod vas. Bit ćete sretni zbog toga i svakako joj dajte drugu priliku pa ćete vidjeti gdje će vas to odvesti.

 

LAV

Imate bezgranično povjerenje u partnera i to je lijepo od vas. Ipak biste trebali potaknuti neke razgovore sa partnerom jer imate puno otvorenih pitanja. Sada dolazi pravo vrijeme za to jer su vam zvijezde naklonjene do kraja mjeseca. Zato iskoristite to i olakšajte vam život i riješite stvari koje morate. Svakako ćete ih jednom morati riješiti pa je bolje za vas da to što prije učinite.

 

 

DJEVICA

Vama položaj planeta odgovara u periodu do kraja mjeseca pa će vam zvijezde donijeti sretne trenutke. Vaše zelje da osvojite jednu osobu mogle bi brzo postati stvarnost. Zato se ne ustručavajte krenuti u akciju jer je sada pravo vrijeme za to. Sada nemate što izgubiti, a mogli biste puno dobiti. Hrabro naprijed, zvijezde su uz vas. Osobe u vezi proživljavat će radosne trenutke jer će ljubav nadjačati sve probleme svakodnevnog života. Uživajte u tim trenucima jer neće trajati vječno.

 

VAGA

Vaši problemi na ljubavnom planu mogli bi postati stvar prošlosti. Očekujte promjenu mišljenja osobe koju osvajate i nadajte se pozitivnom odgovoru. Dugo vremena traje premišljanje te osobe ali sada bi moglo doći do pozitivnog rješenja za vas. To će vam donijeti sretne trenutke i prekrasan period vašeg života. Život u paru podrazumijeva i uvažavanje partnerovih želja. Ne možete misliti isključivo na sebe i svoje potrebe, jer kada ste u vezi tada ste samo polovica para, a par mora funkcionirati kao jedna osoba.

 

 

ŠKORPIJA

Vi ćete imati puno razloga za sreću po pitanju ljubavi do kraja mjeseca. Vaša nastojanja da osvojite srce osobe do koje vam je stalo konačno će doživjeti uspjeh. Zaista ste dali sve od sebe da uspijete i osvojite tu osobu. Taj vaš trud će konačno biti nagrađen jer ćete uspjeti započeti dugu i sretnu vezu. Oboje ćete biti vrlo zadovoljni i imat ćete razloga za sreću. Osobe u vezi imaju period razumijevanja u ljubavi gdje će prevladavati idilični trenuci na radost oboje.

 

STRIJELAC

Period do kraja mjeseca donijet će vam išćekivanje na odgovor osobe u koju ste zaljubljeni ali niste još uspjeli započeti ljubavnu vezu. Dani će vam biti dugi u išćekivanju reakcije te osobe ali to se neće dogoditi još neko vrijeme. Ta osoba se još uvijek premišlja i nije sasvim sigurna da li želi vezu sa vama. Budite strpljivi i nemojte previše navaljivati nego čekajte pa što bude bit će. Sretni parovi imat će miran period bez većih trzavica i bez problema. Taj period će dugo potrajati jer to zvijezde predviđaju.

 

 

JARAC

Vaša romantična duša konačno će dobiti priliku da osvoji jednu osobu. Pažljivi ste i znate što ta osoba voli i želi pa joj nudite upravo to. Radite sve u cilju da osvojite tu osobu ali se zapitajte što zaista želite. Da li vam je dovoljna nagrada to što ćete nekoga osvojiti ili zaista želite imati ozbiljnu vezu sa tom osobom. Nije lijepo povrijediti tuđe osjećaje da bi vi bili jedan trenutak sretni. Zaljubljeni parovi mogli bi potražiti malo više uzbuđenja i zabave. Pokušajte iskoristiti barem jedan vikend do kraja mjeseca za odlazak na neko romantično mjesto gdje ćete moći samo vas dvoje uživati i opustiti se.

 

 

VODOLIJA

Miran period do kraja mjeseca vaša je realnost. Nećete se baš previše ni truditi pronaći osobu sa kojom bi započeli vezu. Dobro vam je i ovako, samo to neće dugo potrajati. Kad-tad shvatit ćete da je ipak ljepše u dvoje. Pitanje je samo da li će tada postojati osoba za vas kada to shvatite ili će stvari poteći u krivom smjeru. Pokušajte pronači srodnu dušu dok je još vrijeme da poslije ne bi bilo kasno. Veza se mora održavati na bezbroj načina. To što ste zajedno ne znači da će tako i ostati pa se potrudite unijeti neke promjene jer dosada je najveći neprijatelj svake veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Puno toga će vam polaziti za rukom do kraja mjeseca. Vi ste osoba koja je zanimljiva u društvu i vrlo ste zanimljivi drugim osobama. Nanizat ćete nekoliko ljubavnih uspjeha ali nećete ostvariti neku dugoročnu vezu. Možda je to zato što to i ne želite, bar još neko vrijeme. Uglavnom, imat ćete razloga za zadovoljstvo postignutim na ljubavnom planu. Osobe koje već funkcioniraju zajedno morat će pripaziti da sitne svađe i razmirice ne prerastu u nešto mnogo gore. Zato pazite što i kako govorite partneru zbog mira u kući.