ASTRO PROGNOZE: Vaga će se suočit sa NOVIM PROBLEMIMA, Jarac sa BIVŠOM LJUBAVI, a Ribama dolazi period SREĆE i BLAGOSTANJA!

ASTRO PROGNOZE: Vaga će se suočit sa NOVIM PROBLEMIMA, Jarac sa BIVŠOM LJUBAVI, a Ribama dolazi period SREĆE i BLAGOSTANJA!

30 lipnja, 2024 0 By Admin

VAGA

Astro prognoze: U susretu s predstojećim danima, Vaša putanja će biti obavijena izazovima. S potpunim povjerenjem možete očekivati da će se ti izazovi manifestirati unutar Vaše sfera ljubavnog života. Nadolazeće razdoblje neće biti blago, budući da će izbijanje problema prouzročiti nervozu i osjećaj nemoći, dok istovremeno nećete pronaći adekvatno rješenje.

Vaša partnerska veza ne korača prema napretku u posljednje vrijeme, a trend će se nastaviti i u narednim danima. Jasno je da niste zadovoljni trenutnim stanjem u ljubavnom životu te dinamikom odnosa između Vas i Vašeg partnera. Sve što se događa samo će dodatno opteretiti već oslabljen odnos.

Vaš partner će biti prožet uvjerenjem da nešto skrivate. Postojat će sumnja u Vašu iskrenost te nedostatak povjerenja u Vaše riječi. Ova sumnja će biti potaknuta djelovanjem treće strane, čije namjere nisu jasne, kao ni krajnji cilj koji želi postići.

Međutim, jedna stvar je izvjesna: prisustvo treće strane unijet će nemir i napetost između Vas i Vašeg partnera. Nažalost, Vaše verbalne izjave će naići na gluho uho kod Vašeg partnera, stvarajući dodatne prepreke u komunikaciji.

Predstojeći dani bit će obilježeni stresom i teškoćama. Astrološka predviđanja sugeriraju da bi se harmoničniji odnosi mogli uspostaviti već na početku sljedećeg tjedna.

S ljubavlju i podrškom, Vaš Astrolog

 

JARAC

Astro prognoze: U trenucima kada se najmanje budete nadali, Vaši putevi će se neočekivano ukrstiti s prošlošću u obliku bivše ljubavi. Bez obzira na Vaše pokušaje da izbjegnete susret, nećete moći izbjeći niti sakriti se, niti se pretvarati da niste svjesni te situacije. Susrest ćete osobu s kojom ste nekada dijelili ljubavnu vezu, iskusili niz prekrasnih trenutaka, ali isto tako i suočili se s razočaranjima i nepravdom. Iz tog susreta, jasno će se nazirati da Vaš bivši partner nije uspio preboljeti prošlost i da i dalje gaji snažne osjećaje prema Vama.

Koliko god se trudili odmaknuti od tema iz prošlosti i započeti razgovor o drugim stvarima, Vaša bivša ljubav će uporno vraćati fokus na vašu zajedničku prošlost. Istina je da su mnoga pitanja i situacije ostale bez odgovora, nerazriješene, no možda ćete smatrati da trenutak susreta nije prikladno vrijeme ni mjesto za rješavanje takvih dubokih konflikata. Vaša bivša ljubav će vrlo otvoreno izraziti želju za ponovnim pokušajem, stavljajući na Vas teret daljnjeg koraka i konačne odluke. Važno je biti svjestan da se susreti s prošlošću često ne događaju slučajno, već nose sa sobom priliku za introspekciju, preispitivanje i eventualnu transformaciju trenutne situacije.

S ljubavlju i podrškom, Vaš Astrolog

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Astro prognoze: Predstojeći period za Vas bit će obilježen izvanrednom skladnošću i iznenađujućim uspjehom. Ova prognoza će se očitovati u sljedećim danima, kada ćete osjetiti duboku povezanost sa zvijezdama, što će Vam donijeti izuzetno povoljne i blistave trenutke obogaćene različitim uspjesima i srećom.

Povoljna energija zvijezda će pratiti svaki Vaš korak, obasjavajući svaki aspekt Vašeg života. U domeni ljubavi, doživjet ćete čaroliju trenutaka koji će Vam vratiti vjeru u potencijal za dublje, ispunjenije emocionalne veze, dok će istovremeno ojačati Vaše samopouzdanje. U poslovnom području, zabilježit ćete niz uspjeha, kako manjih tako i većih, čime ćete postaviti čvrste temelje za Vašu budućnost.

Očekuje Vas ostvarenje dugoočekivanih ciljeva, a podrška zvijezda bit će ključna u ovom procesu. Financijski segment neće predstavljati izazov u predstojećem razdoblju, s obzirom na to da će poslovni prosperitet omogućiti i povećanje financijskih sredstava.

Vaše zdravlje će biti izvrsno. Sada je pravo vrijeme da se opustite i u potpunosti uživate u blagodatima koje Vam nude zvijezde.

S ljubavlju i podrškom, Vaš Astrolog