LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Jun: Jedan znak će PREKINUTI VEZU, jer je SHVATIO da je sa POGREŠNOM OSOBOM…

LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Jun: Jedan znak će PREKINUTI VEZU, jer je SHVATIO da je sa POGREŠNOM OSOBOM…

23 lipnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vjerojatno će se sada pojaviti komplikacije u vašim romantičnim odnosima. Morate čvrsto držati svoj temperament jer ljutnja ili uzrujanost neće dati nikakve plodne rezultate. Također morate identificirati ljubav i naklonost koju osjećate prema svom partneru koji je pokopan pod brdom stresa. Održavanje fine ravnoteže između vašeg samopoštovanja i predanosti partneru sada postaje vrlo važno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubav je u zraku, ljubav je na umu. Zapravo, ljubav je posvuda. Morate samo biti svjesni njene prisutnosti. Poduzmite dječje korake i razgovarajte s prijateljima za savjet. S mnogo viđenih mogućnosti danas, nemojte žuriti sa skokom. Vaša šutnja privlači ljude. Mala enigma oko vašeg lika je primamljiva. Budite isti.

 

 

BLIZANCI

Doživjet ćete promjenu u sebi u pogledu onoga što želite od romantičnog partnera. Dok ste uživali u laganoj površnoj romansi, počet ćete ozbiljno razmišljati i počet ćete ozbiljno tražiti svoju srodnu dušu. Ovo će izazvati neka neugodna vremena jer srodne duše ne dolaze bez romantičnih iskušenja, ali sada ste emocionalno spremni prihvatiti sve ove izazove.

 

 

RAK

Prošla afera mogla bi vas opet proganjati, a to se ponavljalo u redovitim intervalima. Ne činite se ranjivima na gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, možda ćete naići na lice koje vas podsjeća na zabavne dane iz prošlosti. S tom osobom možete posaditi sjeme uspješne veze, samo pričekajte da sjeme nikne u pravo vrijeme.

 

 

LAV

Danas ćete se osjećati vrlo emotivno. I pozitivne i negativne emocije danas vam pune mozak. Dakle, ovo nije najbolje vrijeme za donošenje bilo kakve ključne odluke u vezi vašeg romantičnog života. Međutim, ovo je izvrsno vrijeme za ljubav i romantiku, pogotovo ako ste već u predanoj vezi. Samci će se obratiti svakome tko pokaže makar i malo zanimanje.

 

 

DJEVICA

Vrijeme je da se odmaknete od svojih odnosa i pogledate širu sliku. Previše ste se upetljali u škrtost i zbog toga ste mogli izgubiti iz vida ono što zaista želite od svojih odnosa. Vrijeme je da uklonite nered i prosudite odnose na temelju vlastitih zasluga i donosite pažljive odluke.

VAGA

Bili ste više na strastvenoj strani i stoga niste prepoznali da su veze višestruki predvori. Morate se kretati u krugovima koji su i uzbudljivi i izazovni. Dobit ćete priliku zbližiti se s nekim kome se duboko divite zadnjih godina. Bit će vam jako drago što imate ovu osobu u blizini.

 

 

ŠKORPIJA

Danas vas očekuje veliko iznenađenje vašeg partnera. Očekujte ekstravagantne geste ili skupe darove i ovo je savršeno vrijeme da ponovno otkrijete svoju ljubav. Ako ste slobodni, romantika će vam možda procvjetati na nevjerojatnim mjestima, ali nemojte to zanemariti kao nevjerojatno. Velike su šanse da ćete pronaći ispunjenu vezu s ovog mjesta na koje niste ni mislili pogledati.

 

 

STRIJELAC

Skloni ste zanemariti svoj ljubavni život i partnera dok sve više vremena posvećujete svom poslu i karijeri. Vaš je partner prilično razumio, ali sada možda pokazuje znakove nestrpljenja. Od vitalnog je značaja da obratite pozornost na svoj osobni život prije nego što se razvije u potpunu krizu. Međutim, možda nećete ni prepoznati problem dok ne bude prekasno.

 

 

JARAC

Pravo je vrijeme za romantiku. Morate pokazati svom partneru da njega / nju ili odnos ne uzimate zdravo za gotovo. Ovo je pravi trenutak da učinite to dodatno i razmazite svog partnera, a vaš odnos može doseći novi vrh samo uz romantičnu i intimnu večeru ili promišljenu gestu ili dar.

 

 

VODOLIJA

Dan je posebno povoljan za samce koji će danas vjerojatno upoznati nekoga posebnog koji će zauzeti istaknuto mjesto u vašem budućem životu. Ako ste već u vezi, možda ćete danas dobiti naznaku jeste li u njoj dugo ili ne. Vjerojatno ćete danas napraviti korak prema ozbiljnoj vezi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Danas se osjećate posebno optimistično i diplomatski. Tako ćete se moći nositi sa svakom situacijom koja se pojavi u vašoj obitelji ili današnjoj vezi. Vaš partner može biti pogrešno informiran o vama ili će možda odavno imati ljutnju. S tim ćete se lako nositi na simpatičan način što će zapravo ojačati vaš odnos.