Povratak prošlosti: Tri znaka koji se vraćaju svojim bivšim ljubavima, ali je li to put prema sreći ili novim izazovima?

Povratak prošlosti: Tri znaka koji se vraćaju svojim bivšim ljubavima, ali je li to put prema sreći ili novim izazovima?

15 lipnja, 2024 0 By Admin

Hoćeš li se vratiti bivšem i u povratak prošlosti? Možda.

Ono što možemo očekivati je ideja o mislima koje se motaju po našim glavama, čekajući da budu izražene, ali suzdržane iz straha. Strah od čega? Nepoznati odgovor na te misli, možda.

Ili, strah da ćemo biti odbačeni, izbačeni, izopćeni zbog tih misli… ili možda nešto jednako teško, ali mnogo jednostavnije, kao što je razmišljanje o našoj prošloj vezi i želja da se ponovno spojimo s bivšim.

Tri horoskopska znaka žele se vratiti bivšem, a znaju da je to pravi potez. Tri horoskopska znaka zbunjeno osvrću na prekid; ‘mi’ nikad nismo dovršili ovaj raskid, zar ne?

Taj nedostatak zatvaranja učinio je nešto podmuklo: otvorio je put da se ponovno okupimo. Kao da u nečijem stanu ostavljate nešto svoje; morate se vratiti po njega. Tako ovaj tranzit ponovno spaja parove; to im daje do znanja da je vrijeme provedeno daleko jedno od drugog bilo samo…dio većeg plana.

Prekid može biti i otvoren i oslobađajući. Ponekad se parovi moraju rastati kako bi vidjeli koliko vrijede drugoj osobi. Mogli bismo dobiti priliku učiniti onu jednu stvar koju smo htjeli, ali nismo imali petlje — vratiti se bivšem s kojim smo upravo prekinuli. Hej, događa se.

Tri horoskopska znaka koji se vraćaju bivšem:

1. BLIZANCI

Prije nego što pretjeraš, znaj ovo: razlog zbog kojeg ćeš se vratiti bivšem drugačiji je od razloga zbog kojeg želiš ponovno započeti cijelu stvar.

Prilično ste iskreni prema sebi, a jedini razlog zbog kojeg ćete pokucati na vrata bivšeg ljubavnika je taj što želite društvo. Razmišljali ste i smatrali da to možda i nije najpametnije, ali zašto ne?

Ovaj tvoj bivši partner možda nije bio idealan iz snova za dugotrajnog suputnika, ali sigurno je dobar za kratkotrajni posjet, ako me shvaćaš. Dobit ćete ono što trebate od ove osobe, i to će biti ugodno, ali nije zamišljeno da traje i to je u redu za oboje. Znaš što radiš.

2. ŠKORPIJA

Do danas još uvijek niste završili s prekidom između vas i osobe o kojoj ne možete razmišljati. Jeste li stvarno prekinuli ili je ovo neka kozmička šala u kojoj stalno razmišljate o njemu dok se pitate hoćete li ga ikada više vidjeti?

Budući da nećete moći mirno sjediti, posegnut ćete za prijateljskim razgovorom s bivšim…kao da ispitujete vodu. Možda postoji nešto više od vas i ove osobe od samo brze veze i hladnog prekida…možda je razlog zašto stalno mislite na nju to što želite da imate više vremena da je tražite, upoznate i živite s njom .

Sad vam daje tu priliku; možeš ovo uzeti kako god želiš. Dakle, ako vam je cilj ponovno okupljanje s njim, bit ćete uspješni. Učinite pravu stvar sami.

 

3. RIBE

Ovaj tranzit vrlo je energičan i ne može se zanemariti. Osjećat ćete se kao da vam se tisuću stvari mota po glavi, a sve one nekako vode do te jedne osobe — one koja je pobjegla.

Zašto ljubav mora funkcionirati na ovaj način? Zašto jednostavno ne može biti jednostavno? Ako jesi, da budem iskren prema sebi, što radiš bez prestanka, znat ćeš da nikada nisi prestao voljeti ovog svog bivšeg.

Sve nakon njega djelovalo je neiskreno, kao šarada. Ne želiš ovo u svom životu; želite ono što nazivate pravom stvari, a ovo su dani kada ćete to učiniti. I pogodi što? Ova osoba potpuno želi ponovno pokušati. Pitao se iste stvari kao i ti: zašto smo prekinuli?