LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Jun: Nekoga će progoniti prošlost, gorka iskustva i prošla afera – OPREZ!

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Jun: Nekoga će progoniti prošlost, gorka iskustva i prošla afera – OPREZ!

15 lipnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vrlo ćete jasno razumjeti što želite i očekujete od svoje veze. Također možete shvatiti da se vaši ciljevi ne podudaraju s ciljevima vašeg partnera. Međutim, prije nego što poduzmete bilo kakav drastičan korak, pokušajte to riješiti dijalogom. Vaše uvjerljive moći su sada na vrhuncu. Stoga ih dobro iskoristite.

 

BIK

Nešto u vašoj vezi daje vam osjećaj da sve ide savršeno i da je trajna veza na planu. Veza može čak poprimiti oblik braka. Ali prije nego što date sve od sebe, duboko udahnite i čitajte između redaka. Može se pokazati da je istina ili ćete možda otkriti nešto što ste ignorirali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Budite oprezni jer varanje i prevare brzo marširaju prema vašem znaku. Iako će biti nenamjerno i blago, ali možete se ozlijediti. Daješ danas. Danas je malo teško vrijeme, ali slučajevi će vašu ljubav samo učiniti jakom i snažnom. U budućnosti ćete jamčiti za ljubav. Danas izbjegavajte previše izražavati.

 

RAK

Teško je to podnijeti, ali možda ćete morati! Karte pokazuju neslaganje s današnjim partnerom ili čak razdvojenost ako se situacija pogorša. Ali to će biti privremeno ako budete skloni zadržati hladnoću. Ne dopustite da vaš ego preuzme kontrolu nad vama. Bolje je da odete i razriješite nesporazum s partnerom i stavite sve probleme na kraj jednom zauvijek.

 

LAV

Danas je dobar dan za izlazak. Uživajte i prepustite se laganim razgovorima. Suzdržite se od obveza. Također ne pokušavajte osuđivati ​​svog partnera. Čak je i vaš partner raspoložen za zabavu i bez ozbiljne obveze. Još je prerano. Vaša veza može procvjetati kako bi vas iznenadila ili bi mogla zamrijeti uz šišanje. Samo se dobro zabavite.

 

DJEVICA

Financijski ste jaki i možete impresionirati svaki izlazak. Ali za razliku od većine ljudi, naići ćete na neke koji će htjeti vidjeti vaše prirodne talente i svidjet će im se takvi kakvi jeste! Počet ćete razmišljati o ovoj osobi i bez shvaćanja ćete se uskoro možda romantično povezati s tom osobom. Dobar izbor, samo naprijed!

VAGA

Romantična veza s kolegom stvorit će nepotrebnu napetost i poteškoće. Pokušajte držati svoj osobni život odvojen od profesionalnog života. Pokušajte se pridružiti fitness i zdravstvenom programu sa svojom voljenom osobom kako biste smanjili razinu stresa u vašoj vezi, ali i u svom umu. Ove strepnje mogu uzrokovati da patite od osjećaja nesigurnosti u vezi.

 

ŠKORPIJA

Možda ste danas nesigurni i nemirni i možda vam je teško vjerovati osjećajima svog partnera. Vrijeme je da napravite kratku pauzu od vaše veze i razmislite o razlozima koji su vam prenijeli ovaj osjećaj. Nakon ovog putovanja analize osjećat ćete se puno bolje i sigurnije u sebe i svog partnera.

 

STRIJELAC

Danas ćete od partnera dobiti vrijedan savjet. Možda vam se neće svidjeti, ali bilo bi dobro da se posvetite tome. To vam može biti od velike važnosti. To može biti povezano s financijskim stvarima, vašom karijerom ili obitelji. Od vitalnog je značaja da se ne smijete braniti i zanemariti ovaj savjet jer to može rezultirati samo žaljenjem.

 

JARAC

Prošla afera može vas ponovno progoniti i to se ponavlja u redovitim intervalima. Ne činite se ranjivim na gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, možda ćete naići na lice koje vas podsjeća na zabavne dane iz prošlosti. S tom osobom možete posaditi sjeme uspješne veze, samo pričekajte da sjeme nikne u pravo vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Morate vrlo praktično pogledati što pritiska vaše gumbe. Ne smijete pretjerano reagirati na ono što nađete jer to neće imati nikakvu korisnu svrhu. Ako želite da vaša trenutna veza opstane, hitno morate izgladiti te pregibe. Za to ćete morati gurnuti svoje emocije u stranu i logično sagledati situaciju. Tijekom toga, možda ćete se morati suočiti i s nekoliko neugodnih istina o sebi.

 

RIBE

Vjerojatno ćete se danas suočiti sa situacijom koja će testirati snagu vaše ljubavi i predanosti. Imajte na umu da je vaš partner potpuno vjerovao u vas i da morate proći ovaj test ako želite nastaviti u sretnoj i ispunjenoj vezi. Uz malo suosjećanja, moći ćete se nositi sa svime što vam sudbina baci.