LJUBAV u SLJEDEĆOJ SEDMICI: Zvijezde su OVIM znakovima namijenile RASTANKE, POMIRENJA i LJUBAVNE ČAROLIJE!

LJUBAV u SLJEDEĆOJ SEDMICI: Zvijezde su OVIM znakovima namijenile RASTANKE, POMIRENJA i LJUBAVNE ČAROLIJE!

14 lipnja, 2024 0 By Admin

♈ OVAN (21.03.-20.04.)

U VEZI:

Ljubav u sljedećoj sedmici: Tjedan pred vama donosi iznimno povoljan period za vašu ljubavnu vezu, osobito u središnjem dijelu tjedna. Ovo je idealno vrijeme za važne razgovore i donošenje bitnih odluka u vašoj vezi. Sredina tjedna obećava najmanje tenzija i optimalne uvjete za konstruktivne razgovore, što će vam pomoći da razriješite eventualne nesporazume i izbjegnete konflikte.

SLOBODNI:

Ako ste slobodni, nesigurnost i ožiljci iz prošlih veza mogli su vam stvoriti emocionalne barijere. Možda ste postali rezervirani prema novim poznanstvima i sumnjičavi prema potencijalnim partnerima. U narednom tjednu, radite na oslobađanju od tereta prošlosti kako biste se otvorili prema novim ljubavnim mogućnostima. Prava ljubav čeka, ali morate biti spremni prihvatiti je.

 

♉ BIK (21.04.-21.05.)

U VEZI:

Ljubav u sljedećoj sedmici: Slijedeći tjedan pruža vam priliku da razmislite o svojim željama i potrebama u vezi. Pokažite više interesa za partnera i pokušajte pronaći kompromise ako se suočavate s nesuglasicama. Komunikacija je ključna u rješavanju trenutačnih problema. Četvrtak je posebno povoljan dan za miran razgovor i odlučivanje o zajedničkoj budućnosti.

SLOBODNI:

Iako vam naredni tjedan možda neće donijeti ljubavnu vezu, donijet će vam bogat društveni život i upoznavanje novih lica. Ne zatvarajte se pred novim poznanstvima jer iz njih može proizaći nešto više od prijateljstva.

 

♊ BLIZANCI (22.05-21.06.)

U VEZI:

Ponekad se možda zapitate jeste li donijeli ispravnu odluku ulaskom u svoju trenutačnu vezu. Ponekad sumnjate u svoje osjećaje i postavljanje partnera. Međutim, sjetite se da vaš znak zodijaka nije sklapao veze ako nije osjećao duboke osjećaje. Iznenađujuće, Sunce u petak stvara idealno vrijeme za ponovno zbližavanje s partnerom. To je prilika za romantičnu večeru i zbližavanje.

SLOBODNI:

Naredni tjedan donosi zanimljiva i neočekivana događanja. Bit ćete na mjestima gdje ćete ponovno sresti osobu iz prošlosti koju niste dugo vidjeli. Iz tih susreta mogu proizaći bliski odnosi i novo poglavlje u vašem ljubavnom životu.

 

♋ RAK (22.06-22.07.)

U VEZI:

Vaša veza će tijekom narednog tjedna biti u skladu, ali možete se suočiti s izazovom u obliku treće osobe koja će se uplesti u vaš odnos. Možda je to osoba s kojom ste tajno povezani ili član obitelji ili prijatelj koji će pokušati narušiti vašu vezu raznim spletkama i neiskrenim postupcima. Budite budni i zaštitite svoj odnos.

SLOBODNI:

Slobodni će tijekom narednog tjedna posvetiti više pažnje svom izgledu i privlačenju potencijalnih partnera. Osjećat ćete potrebu da budete posebni i privlačni, što može rezultirati promjenama u izgledu, od promjene frizure do eksperimentiranja s novim stilom. Vaša svježa energija i samopouzdanje privući će nove osobe u vaš život.

 

♌ LAV (23.07-22.08.)

U VEZI:

Vaš znak zodijaka će tijekom narednog tjedna doživjeti povoljne okolnosti za ljubav. Vaš partner bit će posvećen i izražavat će svoju ljubav svakodnevno, podsjećajući vas zašto ste zajedno. Tijekom ovog perioda, vaši odnosi bit će usmjereni na harmoniju i razumijevanje. Važni odgovori koje ste čekali stižu, a vaša vjera u budućnost će se obnoviti.

SLOBODNI:

Idući tjedan može donijeti tajnu vezu ili flert s osobom koja je već u vezi. Ova osoba će pokazivati ljubomoru prema vama, iako nema razloga za to, jer ste vi slobodni. Podsjetite je na njezinu trenutačnu situaciju i postavite granice.

 

♍ DJEVICA (23.08-22.09.)

U VEZI:

Tijekom narednog tjedna vaša veza će procvjetati, a vi ćete osjećati duboku povezanost s partnerom. Nesporazumi će se rješavati nježno i bez ozbiljnih posljedica za vaš odnos. Postupno ćete se zbližiti sa svojim partnerom i osjetiti duboku emotivnu harmoniju.

SLOBODNI:

Ako ste slobodni, idući tjedan može donijeti susret s osobom koja će vam postati bliska. Ovo može stvoriti osnovu za budući odnos. Važno je otvoriti se i prihvatiti nova poznanstva.

 

♎ VAGA (23.09-22.10.)

U VEZI:

Vaš odnos prolazi kroz turbulentno razdoblje, ali uz međusobni trud, možete riješiti sve prepreke. Postoji rješenje za sve probleme ako zajedno radite na njima. U utorak iznenadite partnera s nečim posebnim i provedite kvalitetno vrijeme zajedno kako biste poboljšali odnos.

SLOBODNI:

Naredni tjedan podsjećat će vas na prošlost, možda na odnos koji niste potpuno prekinuli. Morat ćete donijeti odluku – ili pokušati obnoviti stari odnos ili ga zauvijek prekinuti. Nastavite prema naprijed s jasnim fokusom.

 

♏ ŠKORPION (23.10-21.11.)

U VEZI:

Vaša ljubavna veza bit će skladna tijekom idućeg tjedna. Međutim, bit ćete suočeni s izazovom u obliku kontakta s bivšim partnerom koji će pokušati povratiti svoje mjesto u vašem životu. Iako ćete na početku biti zbunjeni, krajem tjedna ćete se ponovno usmjeriti prema budućnosti, ostavljajući prošlost iza sebe.

SLOBODNI:

Vaša privlačnost za ljubav i slobodu može stvarati konflikt u vama. Nastavite istraživati svoje osjećaje kako biste bolje razumjeli što stvarno želite.

 

♐ STRIJELAC (22.11-21.12.)

U VEZI:

Unatoč manjim izazovima, vaša veza će se uspješno nositi sa svime što se pojavi. Izbjegavajte duboke razgovore ili donošenje zajedničkih odluka u subotu, budući da taj dan nije najpovoljniji za skladne odnose.

SLOBODNI:

Idući tjedan donosi zanimljive događaje, uključujući susret s osobom koju ne poznajete. To može rezultirati bliskim odnosom i novom ljubavnom vezom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♑ JARAC (22.12-20.01.)

U VEZI:

Naredni tjedan donosi ljubav i harmoniju u vašu vezu. Postoji duboko razumijevanje između vas i partnera, a vi ćete imati više vremena za provoditi zajedno. Ovo će pojačati vaš odnos i olakšati vam suočavanje s potencijalnim izazovima na poslu.

SLOBODNI:

Tijekom idućeg tjedna, osjećat ćete veće samopouzdanje i više razmišljati o ljubavi. Privlačit ćete pažnju i osjećat ćete se šarmantno. Ne oklijevajte u pokretanju razgovora i izražavanju svojih osjećaja prema nekome tko vas privuče.

 

♒ VODENJAK (21.01-19.02.)

U VEZI:

Tijekom idućeg tjedna, možete se suočiti s nekoliko izazova u svojoj vezi, posebno u prvoj polovini tjedna. Partner vas može povrijediti, ali će pokazivati kajanje djelima, što će vam pomoći da se pomirite. Krajem tjedna, ponovno ćete se usmjeriti prema skladnim odnosima.

SLOBODNI:

Važno je da prestanete samosažalijevati se i otvorite se prema ljubavi. Vaš pesimizam može biti prepreka za privlačenje novih osoba. Promijenite svoj pristup i pokažite pozitivnu stranu sebe.

 

♓ RIBE (20.02-20.03.)

U VEZI:

Vaša veza će se ohladiti do sredine tjedna, ali ćete imati priliku za druženje i društvene aktivnosti. Povedite računa o partnerovim osjećajima kako biste izbjegli nesporazume oko izlazaka s prijateljima. Krajem tjedna, ponovno ćete se osjećati skladno u vezi.

SLOBODNI:

Naredni tjedan možda neće donijeti značajne promjene na ljubavnom planu, ali nemojte gubiti nadu. Ljubav vam je suđena u bliskoj budućnosti, iako trenutačno nećete naći partnera. Ostanite otvoreni za nove prilike.