Dani koji dolaze vraćaju BIVŠU LJUBAV jednom znaku, ali i jedna veza će PUKNUTI iz ČISTA MIRA!

Dani koji dolaze vraćaju BIVŠU LJUBAV jednom znaku, ali i jedna veza će PUKNUTI iz ČISTA MIRA!

12 lipnja, 2024 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Dan je stvoren za vas da sebe vidite kao višestruku osobu s mnogo osobina koje imaju vrijednost i koje treba cijeniti. Iako možda ne mislite tako, ali možete jako puno toga napraviti za voljenu osobu, ali i za druge.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Možete dobiti ono što ste oduvijek željeli u životu, ali morate učiniti više od pukog zamišljanja. Morate poduzeti brze korake i truditi se kako bi vaše nade postale stvarnost.

Želite se zaljubiti? Nemojte reći da nikome ne trebate. Dopustite sebi biti ranjivi. Priznajte da tražite i nadate se da ćete uskoro pronaći ono što tražite.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Teško je priznati da ste zaljubljeni u nekoga.

Možda mislite da bi morali znati kako se ponašate, ali ponekad to nije način na koji to funkcionira. Teško je odlučiti želite li riskirati i biti odbijeni, no zar ne želite znati?

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Lako se možete naći na pravom mjestu u pravo vrijeme kada se družite s bilo kojom gomilom.

Mogli biste upoznati nekoga tko se osjeća kao da se poznajete godinama. Vaši krugovi prijateljstva mogu nekoga povezati kako pokazuju da imate neku svrhu koja je trenutno nepoznata.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Može biti romantično pronaći nove načine zajedničkog provođenja vremena, čak i ako samo trčite okolo obavljajući poslove ili pripremajući obroke kod kuće.

Lijepo ćete se povezati sa svojim partnerom oko jednostavnih stvari u životu, a one ne moraju biti skupe ili ekstravagantne.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Ljubav može biti romantična i nije dosadna.

Uložite dodatni napor kako biste vratili malo iskre u zajedničko vrijeme. Uzmite cvijeće ili zapalite svijeću dok zajedno večerate. Danas ne mora biti uobičajeno ako ne želite.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Vaš ljubavni život možda neće odobriti vaša obitelj, ali zaključak je da ste vi taj koji trebate biti sretni kad ste zaljubljeni. S vremenom će prihvatiti.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Koja ste zapravo osoba, upoznat ćete nakon što ste sjednete u automobil ili zajedno preletite cijelu zemlju. Napravite plan da odete na neko neobično mjesto kako biste saznali može li vaša ljubav izdržati test vremena.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Dobro je pogledati nekretnine ako se nadate da ćete na kraju imati svoje mjesto. Čak i ako si trenutno ne možete priuštiti ništa, možda ćete pronaći nešto iznenađujuće. I takve stvari mogu unijeti svježinu u ljubavni život. Bivša ljubav bi vrlo lako mogla postati ponovo dio vašeg života.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Možete potrošiti puno vremena uperivši prste u sve ostale i u ono što morate učiniti kako bi poboljšali stvari, ali bit ćete produktivniji kada radite na sebi. Teško za napraviti, ali potrebno za vaš ljubavni život.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Možda ćete u svom ljubavnom životu vidjeti teme koje odražavaju prošle odnose. Jeste li razmišljali da oslobađate djelić svoje prošlosti da biste je na neki način izliječili. Uzmite u obzir ono što vidite i podsjeća vas na nekog drugog.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Treba vam malo vremena za druženje i zabavu.

Uložili ste svu svoju energiju i usredotočili se na svoje odnose, a ipak, ostavljajući malo vremena za sebe.

Možda ste mislili da vam ide dobro, ali postoje trenutci kada se morate samo nasmijati i uživati ​​sami.