SLIKA MAGIJE koju izabereš OTKRIT će ti zbog čega će ti se ŽIVOT USKORO PROMIJENITI!

SLIKA MAGIJE koju izabereš OTKRIT će ti zbog čega će ti se ŽIVOT USKORO PROMIJENITI!

10 lipnja, 2024 0 By Admin

Tri slike magije i tri različite priče. Vaš zadatak je da odaberete samo jednu sliku magije. Izaberite po unutarnjem osjećaju ili onu koja vas vizualno po nečemu privlači ili po posve drugim kriterijima.

Nakon što odaberete jednu sliku saznat ćete zbog čega će vam se  uskoro život promijeniti…

PRVA SLIKA:

Vjerojatno ste se odlučili za ovu sliku jer imate masu problema koje vam se jednostavno čine da ih nikada nećete rješiti. Ili možda imati nerazjašnjenu ljubavnu situaciju. Iako ste vi osoba koja voli sve držati pod kontrolom i najčešće u tome uspjevate, ali sada kao da vam sve izmiče van vaše kontrole i nikako da pohvatate sve konce.

Kao da se cijeli svemir urotio protiv vas i srušio na vaša pleća. Nedavno ste se razočarali u jednu osobu. Ta osoba je prokockala svo vaše povjerenje. Osoba kojoj ste iskreno vjerovali nije onakva kakvom se predstavljala. Ta osoba je bila obični lažljivac i manipulator koji je samo glumio da mu je stalo do vas.

U vašem srcu postoji jedna osoba koja odavno nije dio vaše sadašnjosti, već je ostala negdje u prošlosti. Ali, samo fizički, jer ta osoba je duhom i dalje prisutna u vama. Vi morate posložiti svoje misli i svoj život dovesti u red. Prije svega morate shvatiti što zapravo želite, a što ne. Čemu idete u susret, a od čega bježite.

Dobro razmislite o svemu, jer ćete gubiti drage ljude u svom životu, dok ćete nekim lažljivcima i manipulatorima dozvoljavat da imaju mjesto u vašem životu.  Nije sve tako loše kako vama izgleda. Sreća se krije u malim stvarima i ako malo bolje pogledate oko sebe, shvatit ćete da ste zapravo već sretni.

DRUGA SLIKA:

Vi ste definitivno osoba koja vjeruje u magiju i u nadprirodne sile. Vi ste osoba koja zaista vjeruje da postoje osobe koje imaju šesto čulo, da postoje osobe koje mogu da predvide budućnost, pa čak i da upozore na opasnost.

I niste pogriješili što tako mislite i što tako vjerujete. Postoji neka jaka sila koja vlada. Vas očekuje prava ljubav i u to vjerujte kao što vjerujete u magiju i jake sile. U to nipošto nemojte sumnjati. Napokon je došlo vrijeme da i vi budete istinski i iskreno sretni. Ova slika simbolizira sreću, kraj svih problema i ljubav. Vaš život će definitivno biti u znaku sreće.

 

TREĆA SLIKA:

Ova slika magice simbolizira žrtvu i odricanje. Vjerojatno postoje jedna ili više osoba koju vi pazite kao kap vode na dlanu. Često vam je sreća te osobe ispred vaše vlastite. Zapravo, vi ne možete biti sretni ako ta osoba nije sretna. Vaš odnos je zaista snažak i vrlo ste povezani. Vjerojatno će većina pomisliti na ljubav. Može biti da se radi i o ljubavi, ali ne nužno, to može biti prisan odnos bilo koje vrste.

Bilo bi dobro zapravo da se radi o ljubavi, jer vi ste osoba koja se jako razočarala u ljubav. Vi ste osoba koju su jako rastužili, povrijedili i izvarali. Vjerojatno su postojali trenutci kada ste sami sebe krivili zbog toga, ali niste vi krivi. Niste vi krivi što jako i lako zavolite, pa se onda još brže i lakše razočarate.

Vaša duša je čista, ali prati vas loša karma da cijelog života zapravo nailazite na pogrešne osobe i zavolite ih; ljubav, obitelj, prijatelji…

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi morate početi više misliti na sebe, svoje potrebe i svoje želje. Morate sebe staviti ispred drugih. To ne znači da druge zapostavite, nego da samo malo više mislite na sebe, jer jedino tako ćete uhvatiti više sreće i manje razočaranja.