LJUBAV VIKENDOM: OVE znakove očekuju NEOČEKIVANE LJUBAVNE PRILIKE, a OVOG znaka će BIVŠI poželjeti nazad u život!

LJUBAV VIKENDOM: OVE znakove očekuju NEOČEKIVANE LJUBAVNE PRILIKE, a OVOG znaka će BIVŠI poželjeti nazad u život!

7 lipnja, 2024 0 By Admin

♈ OVAN (21.03.-20.04.)

Ljubav vikendom: Događaji u vašem ljubavnom životu posljednjih mjeseci ostavili su dubok trag. Emocionalni kaos, postavljanje pitanja o smislu veze i borba unutar sebe bili su stalni pratitelji. Ponekad ste možda čak sumnjali u budućnost vaše veze. Niz neprestanih trzavica, nesporazuma, nervoze i svađa činio se kao dio svakodnevnog života. Osjećate kako se udaljavate od svog partnera, i to vas zabrinjava. Ovog vikenda, kozmičke sile vam pružaju priliku da sjednete i duboko razmislite o svojoj vezi. Možda je došlo vrijeme za donošenje važnih odluka. Ali isto tako, otvoren je prozor prilike za obnovu i spašavanje vaše veze. To će zahtijevati dubok razgovor i obostrano zalaganje, ali sve je moguće kad ljubav preovlada.

 

♉ BIK (21.04.-21.05.)

Ovaj vikend donosi nešto posebno za vas. Neočekivana, ali prijatna iznenađenja često nas zabrinjavaju, no ovaj put to nije slučaj. U stvari, mogli biste se vrlo lako zaljubiti. Srce će vam zaigrati svaki put kad ugledate tu posebnu osobu. Možda vas pozove na popodnevnu kavicu, što bi moglo biti početak prekrasnog putovanja. Nakon tog prvog susreta, tko zna koliko će još koraka biti u tom smjeru.

 

♊ BLIZANCI (22.05 – 21.06.)

Vaša veza prolazi kroz izazovno razdoblje. Oboje imate visoka očekivanja i želje, no čini se da ostaju samo na razini riječi. Kritike se često čuju, ali malo toga se mijenja u stvarnom ponašanju. Ovaj vikend nudi vam dragoceno slobodno vrijeme. Iskoristite ga za duboki i iskren razgovor s partnerom. Sada je trenutak da pređete iz riječi u akciju i zajedno radite na poboljšanju vaše veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♋ RAK (22.06 – 22.07.)

Ako ste u vezi, pred vama je vikend ispunjen srećom i ljubavlju. Vaš partner može donijeti divne vijesti ili vam priuštiti male geste koje će vam uljepšati dane vikenda. To može biti pokušaj ispravka za prethodno nekorektno ponašanje ili jednostavno način da vas iznenadi i razveseli. Bez obzira na motivaciju, neka vaš ponos ne stoji na putu prihvaćanju takvih gesti. Otvorite svoje srce i prihvatite ih s radošću. Slobodni pripadnici ovog znaka također će imati priliku provesti prekrasno vrijeme u društvu zanimljivih ljudi.

 

♌ LAV (23.07 – 22.08.)

Možda ste nesvjesno povrijedili svog partnera, unatoč vašim najboljim namjerama. Iako vaš partner ne drži to protiv vas, vi se i dalje osjećate loše zbog toga. Važno je shvatiti da takve situacije nisu nužno posljedica loše namjere. Bitno je da znate kako uvijek želite najbolje za svog partnera, no ponekad se stvari jednostavno ne odvijaju onako kako ste planirali. Ovaj vikend nudi priliku za duboki razgovor i rješavanje potencijalnih nesporazuma.

 

♍ DJEVICA (23.08 – 22.09.)

U posljednje vrijeme možda ste se previše posvetili drugim aspektima svog života, a vašem partneru to možda nije naročito drago. Možda ste fizički prisutni, ali emocionalno odsutni. Možda ne čujete kad vam se partner obraća, ili čujete, ali ne registrujete njegove riječi. Kroz sve to, mogli ste zanemariti vašeg partnera. Ovaj vikend je savršena prilika da se posvetite partneru i dokažete mu da je važan i da ćete uvijek pronaći vremena za njega. Važno je pokazati da je to samo prolazna faza, i da je vaša ljubav jaka i nepokolebljiva.

 

♎ VAGA (23.09 – 22.10.)

Ova dva dana vikenda mogla bi biti ključna za vašu vezu. Prvo, rješavate problem koji vas muči već neko vrijeme, problem koji je stvarao nesporazume i nesuglasice među vama. No, nakon rješavanja tog problema, usmjerit ćete se jedno prema drugome i provesti kvalitetno vrijeme zajedno. To će vam pomoći da ponovno otkrijete zašto ste se zaljubili jedno u drugo. Bez obzira na sve izazove, ovaj vikend može donijeti ljubav i sklad u vašem odnosu.

 

♏ ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Ako se odlučite izaći ovog vikenda, ne zaboravite staviti svoj najbolji izgled. Očekuje vas susret s osobom koja će vam natjerati srce da zaigra. Budite spremni za taj susret i nemojte zaboraviti omiljeni parfem. Vaša izvanredna pojava i šarm osigurat će vam da zablistate u očima te posebne osobe. Ono što je još bolje, ta osoba također će željeti osvojiti vaše srce.

 

♐ STRIJELAC (22.11 – 21.12)

Ljubavne zvijezde vam naklonjene ovog vikenda. Imate priliku riješiti sve nesporazume u vezi na miran i bezbrižan način. Vaš odnos će postati stabilniji i jači nakon ovog vikenda. Provodit ćete kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom i ponovno otkrivati ​​što vas je spojilo. Ovo je vrijeme za uživanje u skladnom i ljubavlju ispunjenom vikendu.

 

♑ JARAC (22.12 – 20.01)

Ovog vikenda vaš partner će biti iznimno sretan zbog nečega što ste učinili za njega. Zahvaljivat će vam se i obasipati pažnjom i nježnostima. Očekujte mnogo lijepih trenutaka tijekom ovih dana. Ovo je vrijeme kada se vaša veza osjeća snažno i kada se ljubav između vas dvaju pokazuje u najsvjetlijem svjetlu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♒ VODOLIJA (21.01 – 19.02)

Sada je trenutak da se riješite negativnosti koja vas okružuje. Nema potrebe da se opterećujete nepotrebnim sumnjama i nevažnim stvarima. Važno je da imate povjerenje u svog partnera. Možda vam ne izražava ljubav svakodnevno, ali to ne znači da vas ne voli. Ovo je vrijeme kada trebate naučiti da se opustite, uživate u ljubavi koju imate, i prestanete sumnjati u nju.

 

♓ RIBE (20.02 – 20.03)

Ako ste u vezi, čeka vas vikend ispunjen zajedničkim trenucima i odmorom. Međutim, iznenadni gosti ili neočekivani dolazak nekog od gostiju mogao bi narušiti vaš planirani odmor. Vašem partneru to možda neće biti drago, ali on će se prilagoditi situaciji kako bi je učinio što ugodnijom. S druge strane, slobodni pripadnici ovog znaka možda neće primijetiti očite znakove flerta u svom društvu. Otvorite oči i prepoznajte priliku za dublji odnos i možda čak početak nove veze.