LJUBAV DO KRAJA SEDMICE bit će burna za OVA 3 znaka, ali jedna bivša ljubav će ponovo postati sadašnja!

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE bit će burna za OVA 3 znaka, ali jedna bivša ljubav će ponovo postati sadašnja!

5 lipnja, 2024 0 By Admin

♈ OVAN (21.03.-20.04.)

Ljubav do kraja sedmice: Naredni dani donose strastvene i hrabre vibracije. Sada je vrijeme da prestanete okolišati i otvoreno izrazite svoje osjećaje prema osobi koja vam privlači pažnju. Možda već osjećate da su i njeni osjećaji prema vama dublji nego što pokazuju. Nemojte se bojati poduzeti prvi korak, jer nema potrebe. Ukoliko ste već u vezi, očekujte da će vaša veza cvjetati ovih dana, ispunjena strašću i srećom.

 

♉ BIK (21.04.-21.05.)

Sada kada se većina aspekata vašeg života usklađuje, ljubavni teren može biti izazovniji. Očekujte sitne nesuglasice s partnerom. Dok će sve drugo ići glatko, ljubavni segment će biti malo mutniji. Savjet je da odgodite duboke razgovore i odluke o vezi za neko bolje vrijeme. Za slobodne, postoji šansa za upoznavanje privlačne osobe, ali pripazite da nerealna očekivanja ne pokvare šansu za novu vezu.

 

♊ BLIZANCI (22.05-21.06)

Naredni dani donose neočekivane preokrete u ljubavi. Mogli biste saznati da osoba prema vama osjeća dublje emocije nego što ste pretpostavljali, no vi možda nećete dijeliti te iste osjećaje. Također, bivša ljubav iz prošlosti mogla bi se pojaviti na vašem horizontu, ali jasno će vam staviti do znanja da više ne osjeća isto prema vama. Iako će biti izazovno, vrijeme je da prebolite i krenete dalje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♋ RAK (22.06-22.07)

Suočavate se s bolnim spoznajama u ljubavi. Vaša bivša ljubav pronašla je novu osobu i krenula dalje. To je teška spoznaja, ali važno je prihvatiti da ne možete kontrolirati osjećaje druge osobe. Bol će proći, iako sada možda ne možete zamisliti. Za one u vezi, dolaze bolji dani, uz malo tolerancije prebrodit ćete manje konflikte i vratiti sklad u odnosu.

 

♌ LAV (23.07-22.08)

Ljubav se često događa kad se najmanje nadate. Pred vama su dani koji bi mogli značiti promjenu u vašem ljubavnom životu. Možda ćete naići na osobu koja će vas osvojiti svojom osobnošću i pojavom. Očekujte neočekivano jer su promjene u zraku. Oni u vezi mogu osvježiti svoj odnos i dodati novu iskru uz malo truda.

 

♍ DJEVICA (23.08-22.09)

Srce može biti bolno mjesto, ali svaka bol s vremenom prolazi. Vaša ljubav nije bila uzvraćena na način na koji ste željeli. Nemojte kriviti sebe, jer osjećaji ne mogu biti naređeni. Sada je vrijeme da prihvatite da trebate ići dalje. S druge strane, oni u vezi će imati idilične dane, gdje će harmonija vladati odnosom.

 

♎ VAGA (23.09-22.10)

Ono što je najvažnije su vaše želje i potrebe u ljubavi. Ne dopustite drugima da nameću svoje mišljenje i stavove. Ako želite izraziti svoje osjećaje prema određenoj osobi, učinite to bez obzira na tuđe komentare. Za one u vezi, potrebno je malo više strpljenja i razumijevanja kako bi se prevladali nesporazumi.

 

♏ ŠKORPION (23.10-21.11)

Nemojte postavljati prevelika očekivanja u narednim danima kako ne biste doživjeli razočaranje. Vaš ljubavni život možda neće doživjeti značajne promjene do kraja tjedna, iako ste možda nadali sebi nekim većim događajima. No, nemojte gubiti vjeru, jer su svi odnosi puni uspona i padova.

 

♐ STRIJELAC (22.11-21.12)

Nemojte tražiti previše dokaza ljubavi. Vaša sumnjičavost i distanca mogu dovesti do stvaranja barijere između vas i osobe koja vas voli. Dopustite sebi da se prepustite ljubavi i vjerujete osobi koja vas voli. Za one u vezi, pazite na treće osobe koje bi mogle ugroziti vaš odnos. Slušajte svoje srce i razum kako biste donijeli ispravne odluke.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♑ JARAC (22.12-20.01)

Pred vama su dani prepuni neočekivanih obrata u ljubavi. Možda ćete upoznati nekoga s kim ćete provesti divne trenutke. Budite otvoreni prema novim iskustvima i osjećajima. Važno je slijediti svoje srce i odlučiti se u skladu s vlastitim emocijama. Promjene su moguće, ali na vama je hoćete li ih prihvatiti.

 

♒ VODENJAK (21.01-19.02)

Forsiranjem u ljubavi često ne donosite željene rezultate. Ne možete prisiliti nekoga da vas voli. Ako osoba prema kojoj osjećate duboke emocije ne odgovara na isti način, možda je najbolje prihvatiti tu činjenicu i odlučiti se krenuti dalje. Za one u vezi, budite strpljivi i otvoreni za komunikaciju kako biste prevladali nesporazume.

 

♓ RIBE (20.02-20.03)

Naredni dani možda neće biti najbolji za vaš ljubavni život. Mogli biste se suočiti s tjeskobom i tugom umjesto sreće. Važno je da se zaokupite drugim aspektima svog života kako biste prevladali teške trenutke u ljubavi.