LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNE DANE: Kad je ljubav u pitanju, znajte da su ČUDA MOGUĆA!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNE DANE: Kad je ljubav u pitanju, znajte da su ČUDA MOGUĆA!

28 svibnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: O ljubavi razmišljate kao o avanturi, stoga se nemojte iznenaditi ako se ta avantura konačno počne preseliti na neka nova i uistinu uzbudljiva mjesta. Vi i vaš partner (sadašnji ili budući) osjećat ćete se potaknutim da prihvatite izazov da zajedno učinite nešto što će uvelike poboljšati kvalitetu vašeg života i vaše veze. Odlučite napraviti taj prvi uzbudljiv zajednički korak, možda već danas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubavni horoskop:  Samo naprijed! Probijte tu barijeru ili prepreku koja vas je mučila u određenoj vezi. Ako vi i vaš partner (sadašnji ili budući) mislite da je vrijedno nastaviti, možda će biti potrebno nešto od nadljudskog napora da se prođe kroz ovu poteškoću, ali uz odlučnost i dijeljenje od srca do srca, sve je moguće.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Ako želite proširiti svoj društveni krug, i želite istražiti mogućnosti nove veze, onda je ovo dan koji vam nudi priliku da komunicirate s potpuno drugačijim skupom ljudi čije su ideje i motivi uzbudljivi i daleko vidjevši. Ovo će vam jako odgovarati, a iz ovoga može proizaći mogućnost da upoznate tu vrlo posebnu osobu.

 

 

RAK

Prestanite gledati kako su stvari bile i razmislite koliko trenutno imate. Zatim razmislite što želite učiniti sa svojom budućnošću. Iako je jedna faza vašeg života možda završila, najbolje je krenuti dalje. Stoga, iskoristite ovu priliku da počnete iznova. Imate toliko toga za ponuditi, pa izađite i počnite to dijeliti!

 

 

LAV

Danas ćete imati priliku promijeniti određena područja svog života, a posebno ljubavni život. Tražit ćete avanturu – ne u fizičkom smislu putovanja bilo gdje, već u metafizičkom smislu putovanja unutar sebe. Dobivate novi pogled na svoju vezu i osjećate se kao da vam se otvorio potpuno novi svijet. Partneri se više nikada neće činiti istim.

 

 

DJEVICA

Planetarna energija može pomoći u preobrazbi situacije unutar vaše trenutne veze koja je predugo trajala. Bilo bi dobro da pokrenete neku raspravu ili možda zatražite savjet od savjetnika koji vam može pomoći s određenim poteškoćama kroz koje ste prolazili. Suočiti se i priznati da uopće imate problem je vrlo velik korak naprijed.

VAGA

Ne postoji vrijeme kao što je sadašnjost za promjene, a da budemo iskreni, promjena je jedino u što možemo biti sigurni. Energija dana sada vas tjera naprijed. Neko vrijeme ste se mučili na rubu nove veze, no možda ćete se sada odlučiti za korak. To će vam sigurno otvoriti cijeli novi svijet! Pokušaj!

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete se osjećati kao da balansirate na rubu provalije. Osjećaji su intenzivni, a situacija s voljenom osobom možda će odletjeti do neba. Možete poduzeti brzu akciju kako biste to promijenili prije nego što vam izmakne kontroli, a to možete učiniti na način da ono što se događa zapravo poboljša vaš odnos na bolje.

 

 

STRIJELAC

Energija može iznijeti na vidjelo određenu ideju o kojoj ste vi i vaš partner (sadašnji ili budući) već govorili. To može uključivati ​​potpuno novi stil života koji neće biti nimalo sličan onom koji trenutno živite, a također će biti velika avantura. Danas ste ohrabreni da o tome ozbiljno razmislite i da počnete nešto raditi u vezi sa svojim snom.

 

 

JARAC

Promjena je najpozitivnije vrste u zraku, a najvjerojatnije se odnosi na vašu obiteljsku situaciju. Možda vi i vaš partner (sadašnji ili budući) razmišljate o preseljenju u novu kuću ili o kupnji ili prodaji vaše nekretnine. Ovu odluku možete učiniti još korak dalje i početi ispunjavati pojedinosti nacrtanog plana. Budite uvjereni da što god sada odlučite znači vrlo dobro. Budućnost izgleda jako dobro!

 

 

VODOLIJA

Danas vam je sve to možda previše. Ne radi se o tome da se ne možete nositi s samom ljubavlju, već više o strasti i intenzitetu u koji je umotana. Ako ste slobodni i tražite vezu, možda ćete se srušiti s nogu. Teško da je ovo scenarij o kojem maštate, pa je možda bolje da se pripremite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Možda ćete se iznenada potaknuti da se prepustite. Romantika i ljubavne veze su vrlo intenzivne i nećete htjeti propustiti spektakularnu večer sa svim ukrasima. Ako ste već neko vrijeme bili u potrazi za nekim posebnim, tada planirajte napad sada, dok imate najbolje moguće šanse.