FINANCIJE u JUNU: Horoskop otkriva tko VIŠE NIKAD NEĆE IMATI PROBLEMA s NOVCEM, a tko će doživjeti pravu financijsku katastrofu!

FINANCIJE u JUNU: Horoskop otkriva tko VIŠE NIKAD NEĆE IMATI PROBLEMA s NOVCEM, a tko će doživjeti pravu financijsku katastrofu!

19 svibnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovaj mjesec može biti povoljan u smislu novca i financija, a vaša ušteda može biti pogođena. Postoje šanse za financijske izdatke za pitanja vezana za zajmove. Vaša rodbina može zatražiti financijsku pomoć od vas. Možda nećete dobiti željenu olakšicu u pitanjima poreza i kredita. Nije dobro vrijeme za velika ulaganja na tržištu dionica bez savjeta stručnjaka. U tom razdoblju također možete dobro uštedjeti iz različitih izvora pa planirajte sigurnu investiciju za ovaj mjesec.

Ako se bavite pravnim poslovima, ovaj mjesec bi mogao donijeti dobru financijsku dobit. Predviđeni su neplanirani izdaci za putovanja. Mogu se pojaviti troškovi za pridruživanje novim tečajevima vezanim za meditaciju ili jogu. Možda nećete postići željenu financijsku dobit u smislu obiteljske imovine ili poslovanja. Trebali biste izbjegavati nepotrebne rasprave sa svojim poslovnim partnerom, jer to može dovesti do financijskog gubitka u poslu ili obiteljskom poslu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Financijska slika nije sjajna tijekom ovog mjeseca. Za postizanje financijskih ciljeva mogu biti potrebni odlučni i uporni napori. Ovo možda nije najpogodniji trenutak za početak novog posla. Slično tome, nagađanja učinjena tijekom ove faze možda neće dati produktivne rezultate, pa je pametno suzdržati se od takvih unosnih aktivnosti. Ovaj mjesec možda neće biti pogodan ni za nova ulaganja, osobito dionice. Troškovi će se u ovom trenutku vjerojatno povećati. Morate biti oprezni u vezi s istim. U ovom trenutku obuzdajte svoje potrebe za izdacima. Otkažite nevažne planove i putovanja. Uložite novac u područja koja vam mogu donijeti dugoročnu dobit. Povrat će vjerojatno biti stabilan i također će vam dati povjerenje u stanje vašeg banaka. Krajem mjeseca možda ćete se osjećati zadovoljnije svojim naporima sa stalnim prihodom i štednjom. Posudite novac svojoj obitelji, u slučaju da im zatreba. To može uključivati ​​i vaše rođake.

 

 

BLIZANCI

Ovaj mjesec ćete vjerojatno dobro zaraditi. Planetarni utjecaj mogao bi vam pomoći da krenete naprijed, nemojte se žurno obvezivati. Možda je bolje nastaviti samo s određenom strategijom u pitanjima koja se tiču ​​vaših financija i ulaganja. Vaš financijski položaj može ostati zadovoljavajući i postoje šanse za povećanje bogatstva tijekom ove faze. Ne poduzimajte ambiciozne korake jer vaše ishitrene ili nepromišljene odluke mogu uzrokovati nepotrebne probleme u drugoj polovici ovog mjeseca. Također, budite oprezni dok preuzimate obveze o nekim važnim financijskim pitanjima. Neki čvrsti financijski planovi i učinkovita provedba vjerojatno će poboljšati vaše financijsko stanje u posljednjem dijelu ovog mjeseca. Vjerojatno će vam pružiti dovoljnu podršku i mogućnosti za rješavanje nekih neriješenih problema i traženje rasta i dobiti.

 

 

RAK

Planeti tijekom ovog mjeseca ukazuju na poboljšanje vašeg položaja na financijskom planu. Unatoč povećanju zarade i rezervnih sredstava, vjerojatno ćete se suočiti s problemima u dovoljnoj uštedi zbog većih troškova početkom ovog mjeseca. Ova faza ukazuje na moguće greške u financijskim pitanjima. Dakle, budite izuzetno oprezni što se tiče financijskih pitanja. Uvjeti se mogu postupno poboljšavati, a financijski poslovi obavljeni sredinom ovog mjeseca vjerojatno će vam dati povoljne rezultate. Možete kupiti nekretninu, vozilo ili dati novi izgled svojoj kući. Možda će u drugom dijelu ovog mjeseca biti dovoljno mogućnosti za rast i dobit. Dajte sebi najbolju moguću priliku da primijenite svoje vještine na nove projekte i prilike za povećanje financijske snage.

LAV

Ovo može biti povoljan mjesec za vaše financije. Možda ćete pronaći izvrsne mogućnosti zarade. Kako mjesec počinje, možda će vam donijeti dobra vremena za vaša financijska pitanja. Možda ćete moći učinkovito upravljati resursima i vjerojatno ćete povećati svoju sadašnju financijsku snagu. Kako mjesec odmiče, bolja planetarna podrška može vam pomoći ubrzati tempo napretka. Ovog mjeseca možda ćete morati posvetiti posebnu pozornost svojim dugogodišnjim projektima. Tijekom drugog dijela ovog mjeseca, savjetuje se da pregledate ili ponovno stvorite svoje financijske planove kako biste poboljšali svoju financijsku snagu i postigli željene rezultate. Možda će vam biti dovoljno planetarne potpore pa morate iskoristiti ovo razdoblje da završite i riješite financijske zadatke koji su u tijeku. Rezultati mogu potrajati, ali nastavite strpljivo. Možda ćete na kraju postići uspjeh.

 

DJEVICA

Financijska sigurnost jedna je stvar koja je najpotrebnija i najtraženija. To ćete naučiti ovog mjeseca. Pripremite se za izazove u svom profesionalnom životu koji mogu izravno utjecati na vaše financijsko stanje. Morate paziti da uravnotežite ono što je ostalo. Čak i ako ste uštedjeli mnogo novca, 11. do 23. ovog mjeseca možda vam neće dopustiti da uštedite novac. Složite se sa svojim troškovima i zaradom i pokušajte to ostvariti samo kada je to važno. Ne trošite novac na nepotrebne stvari. Pokušajte izbjeći ulaganja ovog rujna i tada ćete uskoro moći ostvariti dobru zaradu. Morate shvatiti da vaša ulaganja mogu donijeti dobre prinose, ali samo uz strpljenje. Stoga se ne pokušavajte uspoređivati ​​s drugima koji zarađuju više ili manje od onoga što zarađujete.

VAGA

Posebna je potreba uspostaviti ravnotežu između prihoda i rashoda ako želite imati dobar i stabilan financijski život. Može doći do nekoliko smetnji zbog vaših nedavnih aktivnosti vezanih uz novac i financije. Ako planirate ulagati u područja kao što je špekulativni prihod, vjerojatno ćete zbog toga pretrpjeti određeni gubitak. Može doći i do gubitka imovine uzrokovane krađom. Unatoč poduzimanju svih potrebnih mjera opreza i sigurnosnih mjera, ipak možete izgubiti dio imovine zbog krađe. Međutim, ne morate se brinuti ako su vaše stvari osigurane jer tada financijski gubitak možda neće biti velik. U suprotnom, samo pokušajte biti sigurni da ste što bolje zaštićeni od gubitka. Ako upotrijebite svoj intelekt i prema tome planirate promjene, tada ćete za financijski život imati bolje vrijeme nego što ste to činili prošlog mjeseca, kažu vaša mjesečna predviđanja. Nemojte praviti nepotrebne troškove.

 

 

ŠKORPIJA

Tijekom ovog mjeseca možda ćete morati biti oprezni pri svakoj financijskoj odluci. Možda će proći mjesec u kojem ćete možda morati zadržati sav luksuz i neželjene izdatke. Ipak, ništa alarmantno jer će vas tranzit Merkura vjerojatno dovesti u iskušenje da potrošite na sve i svašta što vas uzbuđuje. Ako ste očekivali povećanje prihoda, možda ćete ga imati manje od očekivanog, što bi mogao biti vaš razlog za brigu. Pogotovo ako ste samozaposleni ili se bavite poslom.

Možda ćete morati mudro pregovarati kako biste bili sigurni da su vaši prihodi netaknuti. Iako starosjedioci koji su na poslu ili u službi možda neće vidjeti velike promjene, nezadovoljstvo zbog povećanja prihoda može i dalje biti uznemirujuće. Možda ćete morati prevladati ovaj izazov kontrolirajući svoje izdatke za sadašnje vrijeme. Pobrinite se da si možete priuštiti ono što kupujete i ne destabilizirate svoj proračun. Neki od vas mogu doći u napast da čak i preuzmu zasluge, međutim, bilo bi poželjno da se ne upuštate u takvu avanturu.

 

STRIJELAC

Mjesec predviđa da bi vaš status u vezi s novcem mogao biti izuzetno solidan tijekom ovog mjeseca. Možda ćete potrošiti novac na osobno ispunjenje i zadovoljstvo. Možda planirate obnoviti svoj dom tijekom ovog mjeseca ili kupiti drugo vozilo. Mjesec vas potiče da se suzdržite od stavljanja gotovine na teorijska područja, na primjer, ponude i dionice. U svakom slučaju, pothvati povezani sa zemljištem ili nekretninama mogu biti povoljniji u produženom razdoblju pa možete ići na to. Ovo bi moglo biti idealno vrijeme za vas jer postoje velike mogućnosti da imate mogućnost vratiti novac od zajmoprimca. Taktički pristup i samopouzdanje kombinirali bi se kako bi vam osigurali uspjeh u prilično kratkom vremenu. Oprez se preporučuje onima koji planiraju nagađati i zaraditi novac. Ako ste ljubomorni, tada vas jedini bog može spasiti. Međutim, dugoročna ulaganja mogu se pokazati korisnima za vas.

 

 

JARAC

Možda nije povoljno vrijeme za postizanje dobre financijske dobiti, možete se zbuniti s raznim mogućnostima ulaganja. Nemojte ulagati bez prijedloga stručnjaka. Postoje šanse za neplanirane izdatke za putovanja tijekom ovog mjeseca. Retrogradni planeti mogli bi ovog mjeseca dati neplanirane izdatke za vozila. Pokušajte planirati svoj proračun tako da vas financijska štipaljka ne može ometati. Budite oprezni prilikom velikih ulaganja vezanih za vaše poslovanje. Ovaj mjesec možda nećete moći uštedjeti novac. No, vaša će vas sreća vjerojatno podržati u smislu financijske dobiti u ovom mjesecu.

 

 

VODOLIJA

Ovaj će mjesec vjerojatno biti prosječan u smislu novca i financija. Postoje šanse za izdatak za poslovni plan i novi projekt. Nemojte žuriti dok za to vrijeme donosite financijske odluke od novih ili nepoznatih ljudi. Postoje šanse za velika financijska ulaganja u zemljište i nekretnine koja možda neće dati željeni dobitak. Ulaganje biste trebali planirati dugoročno. Prethodno ulaganje moglo bi vam donijeti dobre prinose, ali postoje i šanse za neplanirane troškove. Ovog mjeseca predviđeni su i izdaci vezani uz kuću i troškovi obrazovanja djece.

Braća i sestre mogu zatražiti financijsku pomoć. Mala druženja sa obitelji i kupovina darova za obitelj mogu vam također uzrokovati troškove. Postoje šanse u troškovima za učenje tajnih znanja poput okultne znanosti, čitanja tarot karata ili na tečajevima iscjeljivanja. Savjetujemo vam da uklonite sva porezna pitanja kako biste se držali podalje od pravnih pitanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ovog mjeseca možete dobiti očekivani financijski dobitak. U vašem poslu može postojati više izvora prihoda. Međutim, izbjegavajte velika ulaganja u posao. Postoje velike šanse za financijsku dobit putem internetskog poslovanja. Poslovanje na veliko vjerojatno će vam donijeti iznenadne neplanirane financijske izdatke. Tazbina može zatražiti financijsku pomoć, a ovog mjeseca postoje šanse za izdvajanje za obiteljske zabave i proslave. Putovanje u inozemstvo povezano s poslom može uzrokovati vaše troškove. Praktičan pristup i prijedlozi stručnjaka mogu vam pomoći da ostvarite financijsku dobit od ulaganja i tržišta dionica. Poslovanje povezano s komunikacijom može donijeti dobru financijsku dobit. Mogu postojati financijski izdaci za pravna pitanja ili zajmove.