3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave!

3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave!

18 svibnja, 2024 0 By Admin

Gotovo je teško NE misliti na svoje bivše tijekom ovog tranzita. Jer ovaj tranzit ima tendenciju potaknuti osjećaj nostalgije, ali i žaljenja.

Možda i sami imate te osjećaje. A možda ćete se zateći kako šetate stazom sjećanja, prisjećajući se dobrih starih dana kako je bilo biti s posebnom osobom koja više nije u vašem životu. Barem ne kao romantični partner.

Također možete imati osjećaj da netko iz vaše prošlosti misli na vas.

Znate kakav je taj osjećaj? Reagirate na miris ili vizualno, i odjednom se prisjetite nečega iz svoje prošlosti i mogli biste pretpostaviti da oni ‘negdje’ osjećaju i osjećaju istu stvar.

I bio bi u pravu. Ovo je ipak vrijeme za zajedničke teme: praznike, darove, druženja. Sve su to stvari koje stvaraju sjećanja, a ako ih se sjećate i mislite na njih, one su bez sumnje, misle na vas , isto.

Ovaj tranzit može probuditi ta sjećanja, iako je njegova priroda da ih probudi, previše razmišlja o njima i na kraju ih požali.

Može nas natjerati da izazovemo snažne emocije. Ali također može pretvoriti tu emociju u žaljenje ako ostanemo predugo.

 

3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave:

BLIZANCI

Ne treba vam puno da skrenete pažnju na nekoga iz prošlosti, a u ovom slučaju, to ćete i učiniti.

Želite se prisjetiti dobrih vremena. Ali vaša ratnička narav ne može pomoći, a da se ne osjećate kao da vam je učinjena nepravda i da nešto još nije dovršeno s time kako ste vas dvoje stali.

Sasvim ste sigurni da za to vrijeme misle na vas jer je ovo bilo godišnje doba u kojem ste dijelili mnoge stvari zajedno. On mora misliti na vas! Kako ne bi?

Dakle, vaše će misli o njemu biti više zabrinute za to misli li na vas ili ne tijekom tog vremena.

To je kao da razmišljate o razmišljanju, a može se završiti tako da se osjećate više poniženo i glupo nego o završetku i konačnoj povezanosti.

DJEVICA

Jednom davno, u dalekoj, dalekoj zemlji, bio si zaljubljen u nekoga tko ti se zakleo na vjernost i doživotnu predanost.

To je bilo dok nije pogriješio i sve je krenulo naopako. Ova će osoba toliko snažno misliti na vas da ćete je vjerojatno sanjati. On će, nekako, prodrijeti u eter i psihički vam prenijeti poruku.

Želi te natrag i svjestan je da nema šanse u svemiru da ga želiš natrag.

Ali…osjetit ćete ga vani, želeći vas. Želja veze. Ovo ćete odbaciti jer, iako se to ne događa često, događa se dovoljno da osjetite da sada možete otjerati te misli.

Vaš bivši će vas psihički tjerati. Vrijeme je da pojačate svoju psihičku obranu.

JARAC

Postat ćete predmet žudnje za nekoga koga ste poznavali.

Nemojte se iznenaditi ako vam se obrati stari ljubavnik. Dapače, nemojte se šokirati ako svi vaši bivši odluče da su ovo dani za ozbiljno razmišljanje o vama.

Kao da ste magnet, a sve vaše bivše ljubavi su čestice željeza. Iako je poznato da ste karizmatični i šarmantni, ova vrsta pažnje možda i nije toliko pozitivna.

Netko vani ima kost s vama, a možda će se samo oglasiti tijekom ovog tranzita.

Možda biste se tijekom tog vremena željeli kloniti društvenih mreža, jer vaš svjetionik može svijetliti malo prejako, uzrokujući da privlačite više nego što možete podnijeti.