TOKOM VIKENDA: KONAČNO JE DOŠAO RED i NA NJIHOVU SREĆU – Pred OVIM znacima su FANTASTIČANI dani!

TOKOM VIKENDA: KONAČNO JE DOŠAO RED i NA NJIHOVU SREĆU – Pred OVIM znacima su FANTASTIČANI dani!

17 svibnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Tokom vikenda: Zadaci bilo koje vrste danas će izgledati kao Herkulov trud. Prezaposlenost i nervozno naprezanje mogli bi vam danas uzrokovati da se osjećate malo lošije, a možda bi bilo dobro da odvojite malo vremena sami za odmor. Ako to ne možete, pokušajte barem olakšati stvari. Neke neočekivane promjene u vašoj zajednici mogle bi dovesti do toga da vaši susjedi mahnu jezicima. Svakako provjerite činjenice prije nego što prebrzo donosite bilo kakve zaključke.

 

 

BIK

Tokom vikenda: Problemi s novcem možda opterećuju um bliskog prijatelja ili ljubavnika i mogao bi se potražiti vaš savjet. Kreativni projekt neke vrste može zahtijevati veći utrošak novca, vremena ili drugih resursa nego što ste prvobitno mislili, a to bi vas moglo navesti da se zapitate hoćete li moći nastaviti s njim. Možda će vam trebati malo skraćivanja kuta s vaše strane, ali trebali biste to moći dovršiti prema planu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Tokom vikenda: Možda imate posjetitelje ili čak vrući spoj zakazan za večeras, ali do sredine poslijepodneva možda ćete se osjećati preumorno da to završite i pitate se trebate li otkazati. Najbolje je da vaše aktivnosti budu skromne. Uzmite kavu i grickalice kod kuće umjesto da izlazite, a grickalice uzmite iz trgovine! Vaša večer će vjerojatno biti puna uzbudljivih i poticajnih razgovora, pa će vam biti drago što ste ostali pri svojim planovima.

 

 

RAK

Tokom vikenda: Isporuke koje možda očekujete mogu kasniti ili biti zaustavljene. Danas biste mogli naučiti nešto šokantno o susjedu ili rodbini, a tračevi bi se mogli vrlo brzo proširiti vašom zajednicom. Ovo bi vas moglo potresti iako je možda pretjerano. Mogli biste posjetiti nekoliko ljudi u blizini, ili provesti puno vremena na telefonu pokušavajući saznati istinu. Ne uzimajte ništa što danas čujete za nominalnu vrijednost.

 

 

LAV

Neke dobre, ali iznenađujuće vijesti o grupi s kojom ste možda povezani, danas bi vam mogle doći. Možda su aktivnosti prikupljanja sredstava bile uspješnije nego što ste mislili, ili vam možda stiže priznanje. Međutim, možda će se morati dovršiti mnogo papirologije prije nego što se to može učiniti da radi za vas. Mogu biti uključeni ugovori ili drugi pravni dokumenti. Navečer izađite s prijateljima i proslavite.

 

 

DJEVICA

Neke uznemirujuće vijesti u vezi s novcem mogle bi vas danas malo zbuniti. Možda ček koji ste očekivali nije stigao na vrijeme ili je banka napravila računalnu pogrešku u vezi s vašim računom. Nije to ništa što se ne može ispraviti, iako će biti muka obavljati sve te telefonske pozive. Uglavnom, sve bi vam trebalo ići jako dobro. Ovo je samo privremena prepreka.

VAGA

Privremeni neuspjeh u vezi s vašom karijerom mogao bi vas sada osjećati pomalo dezorijentirano. Mogla bi biti uključena nekakva moderna oprema. Nemojte se izluđivati; ovo je samo privremeno i bit će ispravljeno. Vaša vlastita odlučnost, učinkovitost i praktične sposobnosti trebali bi se pobrinuti za to u trenu. U osnovi, vjerojatno se osjećate prilično optimistično za budućnost i vjerojatno nećete promijeniti tu energiju u skorije vrijeme.

 

 

ŠKORPIJA

Danas bi mogao početi biti vrlo frustrirajući dan. Budi spreman! Neka oprema s kojom radite mogla bi se iznenada pokvariti i moglo bi potrajati da se popravi. Privremena odvojenost od romantičnog partnera također bi mogla biti razočaravajuća. Možda imate puno fizičke energije za koju nemate neposrednog izlaza. Krenite u dugu šetnju. Ovo ne samo da bi moglo pružiti izlaz energije, već bi vam i razbistrilo glavu.

 

 

STRIJELAC

Vaša je razina umjetničke inspiracije danas vrlo visoka. Snovi ili meditacija možda su vam doveli do nekih duhovnih uvida i otkrića, a možda ste ih odmah zaboravili po izlasku iz svog sna ili meditativnog stanja. Ovo bi se moglo pokazati vrlo frustrirajućim za vas! Pokušajte ih zapisati čak i ako se sjećate samo ulomaka. To ih zapravo može ponovno izvući na površinu. Ionako ćete htjeti zapis o njima.

 

 

JARAC

Dostava neke vrste za koju ste očekivali da će doći izdaleka mogla bi biti odgođena, zbog čega se pitate je li možda izgubljena. Nije; samo je odgođeno. Nažalost, ne možete ništa učiniti osim čekati. Oprema koju koristite na poslu mogla bi se danas pokvariti, zbog čega bi bilo potrebno pozvati servisera. To bi moglo vratiti vaš posao unatrag i učiniti vas pomalo nervoznim. Pokušajte pronaći nešto drugo za raditi!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Danas ćete se vjerojatno osjećati posebno strastveno i željni romantičnog susreta. Možda čak imate zakazan vrući spoj. Međutim, nemojte se iznenaditi ako to bude potrebno odgoditi iz razloga na koje ne možete utjecati ni vi ni vaš partner. Ako ne možete drugačije, možete pokušati sublimirati te osjećaje kroz kreativne aktivnosti. Zanimljivi romani i filmovi također bi se mogli pokazati kao dobar izlaz, iako nikad tako dobar kao prava stvar!

 

 

RIBE

Posjetiteljica koja bi mogla imati nekoliko problema mogla bi danas doći na vaša vrata tražeći savjet i suosjećanje. Mogla bi imati neke druge vijesti koje bi vas mogle šokirati. Kriza na poslu mogla bi učiniti da vi ili vaš partner većinu vremena danas provedete daleko od kuće i obitelji. To bi moglo biti frustrirajuće, osobito ako morate otkazati svoje planove. Drži se!