VAŽNO UPOZORENJE: Vaga, Strijelac i OVAJ znak MORAJU donijeti bitne odluke kako ih NESREĆA ne bi pratila!

VAŽNO UPOZORENJE: Vaga, Strijelac i OVAJ znak MORAJU donijeti bitne odluke kako ih NESREĆA ne bi pratila!

7 svibnja, 2024 0 By Admin 2

Zvijezde upozoravaju pripadnike ovih znakova da će neke njihove odluke bitno utjecati na život. Te odluke morat će donijeti kako bi izbjegli da ih prati nesreća.

Sreća je ono to svatko želi, pa tako i pripadnici ovih znakova. Međutim, sreću je potrebno ponakat i isprovocirati, a jedan od načina je i donošenje ispravnih životnih odluka…

 

VAGA

Važno upozorenje: Uvjereni ste da sve činite ispravno, onako kako treba. Ništa vas od toga ne može razuvjeriti, ali to ponekad nije tako. Morat ćete se suočiti sa stvarnošću i preispitati neke svoje odluke. Pred vama je period kada će ispravne odluke donijeti sreću u vaš život. Svaka pogrešna odluka mogla bi uzrokovati veliku nesreću. Period pred vama je bitan i nemojte ga olako shvaćati.

Radi se o obiteljskim stvarima i obiteljskim problemima. Svaka pogrešna odluka mogla bi zakomplicirati stvari unutar obitelji, a to nikako ne želite. U svojoj obitelji želite sreću i sklad, a to ćete postići samo ako budete pribrani i ako donesete ispravnu odluku. Vrlo brzo ćete se naći pred dilemom što odlučiti, zato budite vrlo oprezni,

Potrebno je da se suočite sami sa sobom i smanjite očekivanja prema pojedinim članovima obitelji. Preveliki pritisak sa vaše strane mogao bi stvoriti velike probleme. Prihvatite neke stvari onakve kakve jesu, sviđalo se to vama ili ne. Samo tako ćete uspjeti održati balans u obitelji, a to znači sretnu obitelj. Sve ostalo moglo bi prouzročiti trajne negativne posljedice, a to sigurno ne želite.

STRIJELAC

Smatrate da ste nepogrešivi, ali to možda i nije tako. Previše vjerujete u ispravnost svojih odluka da zanemarujete bliske osobe oko sebe. Možda se nekome u vašoj blizini ne sviđa kako rješavate probleme, ali vi ste uporni i nastavljate po svom.

Zato biste mogli puno toga izgubiti, alo nastavite po starome. Možda izgubite pokojeg prijatelja, možda ljubavnog partnera, a to bi za vas bila katastrofa. Zato promislite što radite i pokušajte misliti i na osjećaje bliskih ljudi.

Pogrešne odluke teško se poprave, a u vašem slučaju bi to bilo nemoguće. Ne stvarajte si neprijatelje tamo gdje to nije potrebno, koliko god mislili da ste u pravu. Postoje i bitnije stvari u životu od dokazivanja da ste vi u pravu. Tako nešto nije vam potrebno i tako nešto moglo bi vam donijeti nesreću od koje ćete se teško oporaviti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vi pravite malo grešaka, ali kada pogriješite, posljedice su velike za vas. Prevelika dobrota koju pokazujete prema svima mogla bi vas skupo koštati. Mislite malo i na sebe, a povjerenje poklanjajte samo onima u koje ste potpuno sigurni.

Budete li previše vjerovali pogrešnim osobama, loše ćete proći. Već ste se nekoliko puta opekli zbog toga, ali vi i dalje tjerate po svom. Promislite što je dobro za vas pa tako i postupajte. Ne vjerujte onima koji vas iskorištavaju, a ništa zauzvrat ne nude.

Okruženi ste sa puno takvih osoba i to morate prekinuti. Ne nasjedajte na lijepe priče onih koji vam ne žele dobro. Znate kome možete vjerovati, a sve druge uzimajte sa velikom rezervom.