U NAREDNOJ SEDMICI: OVAJ znak što god zamisli, to će i ostvariti, sve će biti toliko savršeno da će pomilsiti da je sve šala, a Jarcu stiže NOVAC!

U NAREDNOJ SEDMICI: OVAJ znak što god zamisli, to će i ostvariti, sve će biti toliko savršeno da će pomilsiti da je sve šala, a Jarcu stiže NOVAC!

May 4, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Loši snovi mogu utjecati na vaše donošenje odluka ovog tjedna. Bilo bi vam bolje da pogledate činjenice, umjesto da se bavite svojom intuicijom, jer vam je intuicija ovaj tjedan malo pokvarena i bilo koji izbor napravljen bez istraživanja mogućnosti može završiti katastrofom.

Odvojite vrijeme da izvršite dužnu analizu prije potpisivanja bilo kakvih sporazuma ili ugovora.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Bit ćete u dobrom društvu ovaj tjedan, jer u vašem društvenom krugu postoji netko tko je ne samo prijateljski raspoložen, već i velikodušan prema greškama.

Iako ne želite iskoristiti njegovu ljubaznost, nećete moći pomoći, ali ne vidite ovu osobu kao pretjeranu pomoć.

To je netko tko želi igrati velikodušnu ulogu u vašem životu, a vama bi dobro došlo ako biste mu dopustili da radi što želi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Proveli ste tonu vremena razmišljajući i povlačeći se, i skoro vam je dosta toga. Ne možete čekati više minuta; trebate akciju odmah.

To bi moglo biti o ponudi posla ili početku projekta na kojemu je vaše ime. Želite da stvari već počnu; osjećaš se kao da će ti život propasti dok sve ovo vrijeme samo prolazi pored tebe.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovo je tjedan kada bi bilo najbolje da se povučete i šutite. Možda imate sklonost pokazivanju, posebno kada su u pitanju vaše ‘nevidljive’ moći.

Možda ih imate, ali govoreći ljudima da ste zapravo Veliki i Moćni Oz samo će natjerati ljude da pomisle da ste luđak. Prestani se toliko pokazivati ​​i počni se pojavljivati.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj tjedan ćete ostati na površini na valu bijesa, a u vašem svijetu to i nije tako loše. Volite činiti da vaš bijes radi za vas, a budući da postoji nešto u vašem životu što vas stvarno pogodi i čini se da neće nestati prerano, upotrijebit ćete bijes koji ova tema izaziva u vama da stajati uspravno u svom donošenju odluka. Hoćete li vikati i brbljati? Zašto da, sigurno ćete biti.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj tjedan ne donosi previše uzbuđenja, jer se vraća na uobičajeni način. Ono što bi moglo biti dodatni plus za vaš tjedan je to što će biti puno velikodušnog dijeljenja, a možda ćete čak dobiti i promišljen dar od nekoga na poslu.

Ovaj tjedan je dobar za vas da se izrazite i pomno slušate kako govori dobar prijatelj, jer se čini da ima nekoliko uvida koji bi vam mogli promijeniti život.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovo je tjedan u kojem odustajete od svojih odgovornosti i sposobnosti da brinete. Samo nemoj. I to je dobar osjećaj, jer ste se, istina, previše opteretili odjelom ‘njege’ i sada ste potrošeni; suha si.

Nemaš što dati jer si već sve dao. Sada je vrijeme za nadopunu. Ovo je tjedan da provedete onoliko vremena koliko ste stisnuti.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Što god da zamislite ovaj tjedan je u osnovi vaš za uspjehe. Dobar je tjedan i to je onaj koji koristi toliko sjajnih prilika da biste i sami mogli pomisliti da je to šala.

Gotovo kao da vam je previše dobrih stvari na putu, ali možete vjerovati da je sve ovdje suđeno. Ako ubirete nagrade i te su nagrade izvrsne, tko će onda reći ne? Ne ti. Prihvati svoju sudbinu!

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Danas ćete imati posla s članovima obitelji i možda će se pojaviti nekoliko starih pritužbi — kao što se to uvijek događa s članovima obitelji.

Postoji jedna osoba s kojom se ne slažete, a vas dvoje znate, u svojim srcima, da oboje nikada nećete imati mir jedno oko drugog.

Već ste se pomirili s tom činjenicom, ali ima li ta osoba? Ne, nisu i zato će se ovog tjedna vratiti po još muke i nevolje.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Zašto ste vi taj koji svaki put dobije najbolje financijske vijesti? Pa, možda zato što ste vi ti koji se najteže bore za dobru plaću.

Ovaj tjedan donosi još jedno postignuće i još jedno povećanje plaće. Ovaj tjedan je isključivo financijski, a sve je u vezi s dobicima. Ovo bi također mogao biti tjedan u kojem ćete novac uložiti na nešto posebno posebno, poput novog doma ili putovanja oko svijeta.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

I za vas je, obiteljski tjedan, a bit ćete poznati kao ‘Vreće novca’. Da, tako je. Svi će vam se obratiti za pomoć tijekom ovog tjedna, čak i vaš partner.

Smijat ćete se jer ste upravo došli do malo viška gotovine i čim dođe, dođete do otvorenih ruku i prljavog grabljenja. Ovaj tjedan bit ćete prilično popularni među djecom u obitelji. Samo se nasmijte.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Ovo je vaš tjedan da se povučete i dobro, dugo razmislite. Osjećali ste se prilično ‘otkrivajuće’ tijekom posljednjih nekoliko tjedana, a ta otkrića počinju postati jasne misli tijekom ovog tjedna.

Prepoznat ćete što je točno ono što trebate otpustiti, kao i na što se trebate koncentrirati u smislu budućnosti. Red je ono o čemu se radi u tjednu, a to ćete osjetiti emocionalno i financijski.