KARMA UZVRAĆA: OVI znakovi su napravili veliku grešku, uskoro im slijedi pokajanje!

KARMA UZVRAĆA: OVI znakovi su napravili veliku grešku, uskoro im slijedi pokajanje!

24 travnja, 2024 0 By Admin 2

Karma uzvraća: Karma je tu da ukaže na greške koje činite, namjerno ili slučajno i da se zbog tih grešaka jednom i pokajete. Tako ćete uvijek znati da sve što činite ima i svoje posljedice.

Ova dva znaka su u prošlosti učinili neke greške koje će im uskoro stići na naplatu. Dolazi vrijeme kajanja za pripadnike ova dva znaka zbog grešaka koje su učinili. Karma će im uzvratiti i uvjeriti ih da će uvijek biti kažnjeni zbog loših stvari koje čine…

 

STRIJELAC

Karma uzvraća: Prošlost je prošlost, nema svrhe vraćati se i analizirati što ste dobro, a što loše učinili, jer vrijeme ne možete vratiti. Međutim, za svaku grešku koju ste učinili, vrijeme će donijeti i posljedice koje će utjecati na vas.

Karma je ta koja će uzvratiti udarac i kazniti vas za sve loše, a nagraditi za dobro koje ste učinili. Od karme ne možete nikada pobjeći, ona će se pokazati kad-tad.

Svjesni ste svojih grešaka i sada bi možda učinili drugačije, ali vrijeme se ne može vratiti i to je ono što vas pomalo plaši. Za neke od grešaka uskoro će doći vrijeme kada čete se kajati.

Posljedice tih grešaka bit će vam uskoro vidljive i neće biti dobre za vas. Morat ćete ispaštati zbog tih grešaka i to će vam jako teško pasti. Karma je neumoljiva i vi ćete to uskoro osjetiti na svojoj koži.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iskreno ćete se kajati zbog loših stvari koje ste učinili, ali ćete morati živjeti sa tim. Neće vam biti lako, ali sudbina vam je takva i od toga ne možete pobjeći. To će vam pokazati i nešto dobro, loše se lošim vraća, a dobra djela donose i dobre stvari.

LAV

Ljubav je ono što vas čini sretnim i u što iskreno vjerujete. Vi ste imali priliku dobiti pravu i iskrenu ljubav od osobe iz vaše prošlosti, ali ste tu priliku propustili.

Možda niste osjećali da vam baš ta osoba donosi pravu ljubav, ili jednostavno to niste željeli osjetiti. Kako vrijeme prolazi, uviđate da ste jako pogriješili što toj osobi niste dali priliku.

Kajanje zbog te greške vas pritišće sve više i ne znate što činiti. Sada postajete svjesni da karma zaista postoji i da vas ovoga puta kažnjava zbog propuštene ljubavi.

Da možete ispraviti tu grešku, odavno biste to učinili. Međutim, sami znate da je to sada nemoguće i to vas jako boli. Ta bol neće iznenada nestati, ona će još dugo biti prisutna i uvijek vas podsjećati na ono što ste propustili.

Sudbina vam je namijenila da iskusite ljubavnu bol i to vam se sada i događa. Ne znači da jednom nećete pronaći pravu ljubav, ali trenutno patite zbog izgubljene ljubavi vašom krivicom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Loš je to osjećaj, toga ste sami najbolje svjesni, ali morat ćete se s vremenom izdići iz toga i potražititi svoju sreću. Sada vam ostaje samo kajanje i bol za onim što ste izgubili.