USKORO: Ribe će doći do novca, Bik i Škorpija moraju biti na oprezu, Vaga će se suočiti sa neprijateljem, Vodolija će se zaljubiti, Blizanci dobiti novog prijatelja…

USKORO: Ribe će doći do novca, Bik i Škorpija moraju biti na oprezu, Vaga će se suočiti sa neprijateljem, Vodolija će se zaljubiti, Blizanci dobiti novog prijatelja…

13 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Uskoro: Ovo su sjajni dani za vas, i vidjet ćete da vam brz tempo dana dobro odgovara za ono što trebate obaviti. U zraku je opći osjećaj veličanstvenosti koji vas podsjeća da ne žurite dok se oblačite. Slobodno dajte sve od sebe. Stavite raskošan zaslon gdje god idete.

 

BIK

Uskoro: Budite oprezni oko manipulacije od strane druge osobe. Moguće je da vam netko stavlja riječi u usta kako bi vas natjerao da postupite na određeni način. Nemojte upasti u ovu zamku. Budite svoji i mislite svojom glavom. Vaš um je sada osjetljiv i ranjiv. Koristite svoje oči i uši kao filtar i ne dopustite ljudima da istovare svoje smeće na vas.

 

BLIZANCI

Uskoro: Intrigantan novi susjed, možda netko tko vas privlači, mogao bi se doseliti blizu vas. Ovo bi moglo biti vrlo uzbudljivo. Vjerojatno ćete započeti razgovor i uživati ​​u razgovoru s njim ili njom. Hoćete li se odlučiti za ovu atrakciju ovisi o objema vašim trenutnim situacijama, ali u najmanju ruku, steći ćete novog prijatelja.

 

RAK

Uskoro: Dajte sve od sebe da držite korak. Stvari bi se mogle brzo pokrenuti. Možda podižete ruku i pristojno čekate da vas netko pozove. Ovo su jedni od onih dana u kojima će drugi ljudi biti toliko zabrinuti za sebe da vas vjerojatno uopće neće primijetiti. Ako želite doći na red, vjerojatno biste trebali ustati i biti proaktivan.

 

LAV

Informacije koje primite mogu vas uzbuditi. Upamtite da je za početak svađe potrebno dvoje. Igrate jednaku ulogu u svim nesuglasicama. Ako želite promovirati mir i harmoniju, vaše riječi i govor tijela moraju to pokazati. Ako mir i harmonija nisu vaš krajnji cilj, možda ćete morati pogledati u sebe kako biste istražili razloge za to.

 

DJEVICA

Vaše bi intuitivne sposobnosti trebale biti na vrlo visokoj razini. Možda ćete nenamjerno primiti neke pozitivne psihičke poruke o svojoj budućnosti, a to bi se moglo pokazati vrlo uzbudljivim. Ovi uvidi mogu biti izvor inspiracije koji će vas potaknuti da postignete čuda u nekom aspektu svog života. Ovo bi se moglo pokazati kao samoispunjavajuće proročanstvo! Iskoristite to maksimalno.

 

VAGA

Ovo je dobro vrijeme da preuzmete kontrolu nad situacijom. Završili ste pripreme i sada je vrijeme da ih dobro iskoristite. Upravo ćete se suočiti sa svojim neprijateljem oči u oči. Imajte povjerenja u svoj trening. Imate dodatnu budnost koja vam pomaže u svim bitkama. Imate jaku svijest o energiji oko sebe, pa iskoristite to u svoju korist.

 

ŠKORPIJA

Vaše današnje riječi imaju veliku moć, stoga budite oprezni kako ih koristite. Možete završiti manipulirajući tuđim izborima ako niste pažljivi u svom ponašanju. Pobrinite se da drugima date slobodu i moć da sami odlučuju o stvarima. Budite otvoreni i iskreni o svim činjenicama koje bi na bilo koji način mogle utjecati na njihove odluke.

 

STRIJELAC

Odgovori možda neće biti kristalno jasni. Vjerojatno neće biti postavljeni na uredan i organiziran način. Izađite na otvoreni zrak i pridružite se prijateljima na dugoj vožnji biciklom. Poletite zmajem ili osjetite kako vam vjetar puše kroz kosu na vrhu planinskog vrha. Odgovor struji zrakom oko vas. Prestanite gledati u zemlju tražeći informacije koje tražite.

 

JARAC

Nemojte se iznenaditi ako staromodno, praktično rješenje ne bude vrednovalo. Vjerojatno će novi uređaji i posebni elektronički prečaci biti najdojmljivija stvar. Ovo je klasičan slučaj nove, poboljšane verzije koja zamjenjuje staru, sporu. Prije ili kasnije morate nadograditi svoj sustav, pa biste to mogli učiniti sada.

 

VODOLIJA

Prijatelj bi vam mogao pričati o uzbudljivoj novoj osobi za koju osjećate vrlo snažnu fizičku privlačnost kada vidite njenu sliku. Vaš bi se prvi razgovor mogao pokazati uzbudljivim, ali ostanite mirni i objektivni. Ako su vaši osjećaji previše očiti, on ili ona bi mogli izgubiti interes prije nego što se išta razvije! Samo budite svoji, uživajte u raspravi i zabavite se. To je sve što trebate učiniti u ovom trenutku.

 

RIBE

Dobre vijesti o novcu mogle bi izazvati uzbuđenje u vašem kućanstvu. Jedan od vaših ciljeva mogao bi biti uložiti dio sredstava u popravljanje svoje životne situacije. Možda čak razmislite o preseljenju ili kupnji novog doma. Možda ćete razmišljati o tome kako potrošiti neočekivani prihod, ali nemojte previše poludjeti. Držite dio tog novca kao gnijezdo.