TAJNA TVOJE BUDUĆNOSTI: IZABERI SAT i VRIJEME i SAZNAT ćeš nešto BITNO što će ti PROMIJENITI ŽIVOT!

TAJNA TVOJE BUDUĆNOSTI: IZABERI SAT i VRIJEME i SAZNAT ćeš nešto BITNO što će ti PROMIJENITI ŽIVOT!

12 travnja, 2024 0 By Admin

SAT BROJ JEDAN

Ako ste izabrali prvi sat, on o vama govori da kada je riječ o budućnosti i na sam spomen budućnosti, najmanje mislite na sebe, a najviše na svoje drage i voljene osobe. U budućnosti vam je najvažnije da imate svoje voljene pored sebe, odnosno da vi budete pored njih.

U vama je često prisutan strah, jer se bojite da bi vas nešto moglo razdvojiti. Tako nešto se u budućnosti neće dogoditi i to vas ne treba plašiti. Vi kao i do sada, napravite sve da ih zaštitite i čuvate. U bliskoj budućnosti će se u vašem životu pojaviti dosta novih lica.

Neki će biti pravi majstori manipulacija i postoji velika mogućnost da bi vas mogli prevariti svojoj slatkoriječivosti. Vi morate dobro paziti šta ćete i pred kime pričati, jer morate već sada znate da neće svi biti dobronamjerni i da bi vam neki čak mogli napraviti i probleme.

Isto tako vam moramo reći da ako ste sada u ljubavnoj vezi, da će vaša veza vjerojatno doći na kušnju i da bi vrlo lako mogla doći do svog kraja. Postoji mogućnost da se treća osoba upetlja u vašu vezu i da ćete pod pritiskom te osobe ishitreno i nepromišljeno reagirati.

Ono što vam možemo savjetovati je da ne vjerujete u sve što čujete. Više se oslonite na poznavanje partnera i na svoje šesto čulo, kao i na svoj instinkt.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako niste u vezi, postoji velika mogućnost da započnete vezu sa osobom koja je već dugi niz godina prisutna u vašem životu, samo na tu osobu niste gledali kao na nekoga sa kim bi bili u vezi.

SAT BROJ DVA

Vi ste osoba koja voli i mora imati sve pod svojom kontrolom i koja nema strpljenja odgađati određene probleme, poslove ili bilo što drugo, već sve volite rješiti što prije i tada u sebi pronađete svoj mir. Često ste u pravu i imate šesto čulo za druge ljude.

Vrlo lako i vrlo brzo prodrete u ljude i zapravo osjećate kakav je tko, a samim time vas je teško prevariti. Vama slijedi jedno razočaranje, jer ćete shvatiti da osoba kojoj ste vjerovali nije onakva kakvom vam se predstavljala. Shvatit ćete da ste vjerovali totalno pogrešnoj osobi i to će vas na trenutak razljutiti, jer ćete smatrati da ste bili naivni i lakovjerni.

Ljubavna i poslovna situacija će vrlo pogodovati onima koji su u vezi, jer ćete kroz naredni period biti posve sigurni da je to prava osoba za vas koja vam je suđena za čitav život.

Ali, oni koji nisu u vezi, mogli bi vrlo lako ponovo započeti vezu sa bivšim partnerom, ali prije nego se upustite u vezu, preispitajte sebe i da li možete ovaj put vjerovati bivšem partneru.

 

 

SAT BROJ TRI

AKo ste izabrali treću sliku, ona donosi u budućnosti  najveće promjene u ljubavnom životu. Ako ste u vezi, vaš ljubavni život će naprosto procvijetati. Ako imate ikakve sumnje u odabit vašeg partnera, one će nestati. Vaša voljena osoba će vam na nekoliko načina pokazati i dati vam do znanja da bez vas ništa bi bilo isto i da ništa ne bi imalo smisla.

Bit ćete posve sigurni da ste stvoreni jedno za drugo i suđeni jedno drugom. Ako niste u vezi, imat ćete priliku upoznati osoba koja će promijeniti cijeli vaš život. U to nema nikakve sumnje. Nema sumnje da ćete sa tom osobom doživjeti divne trenutke. Ali, dosta će ovisiti o vama. Pustite prošlost i stare rane.

Pustite ono što je bilo i idite ka onom što može biti. Ne bježite ovaj put od ljubavi. Ovaj put će biti onako kako ste oduvijek željeli. Možda ste sada usamljeni i ogorčeni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možda ste željni ljubavi i pažnje. Ali, uskoro se sve mijenja. Zaslužili ste ljubavnu sreću. A vi idite u susret ljubavi. Jer ljubav uskoro ulazi u vaš život.