Svemir će OVIM znacima otvoriti vrata sreće i pokazati pravi put kako da riješe životne probleme…

Svemir će OVIM znacima otvoriti vrata sreće i pokazati pravi put kako da riješe životne probleme…

31 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Kad se odvojite od nekoga i stvorite veću distancu, stvari ne moraju pokvariti i ne morate završiti u ozbiljnim sukobima.

Razmislite o ispravnom načinu rješavanja situacije, dajući dovoljno ljubavi i poštovanja drugoj osobi. Samo zato što su postavljene nove granice, to ne bi trebalo oduzeti ljepotu i ljubav koju dijelite unutar vašeg kontakta.

 

 

BIK

Možda se osjećate usamljeno ili neobično udaljeno od ljudi koji su vam bili bliski prije samo nekoliko tjedana. Situacija se ne poboljšava, ali konačno možete otvoreno izraziti svoje mišljenje i proći kroz sjene koje su u posljednje vrijeme donijele previše zbrke, ostavljajući rane usput.

Držati se zdravog razuma može dugoročno biti loša ideja ako je u suprotnosti s osjećajima koji su intenzivni i istiniti. Sredina se mora pronaći bez obzira na izazov iza zadatka.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Emocije surađuju jedna s drugom, a to mogu i ljudi, čak i ako se u posljednje vrijeme nisu slagali. Uspostavit će se mir, ali treba razmisliti o cijeni. Ako pružate ljubav i pronalazite pravi prostor da vrata svog srca držite otvorenima s važnim osobama u vašem životu, vidjet ćete kako sva područja života dobivaju vrijednost.

Zatvaranje i zaključavanje nikome neće pomoći. Proces ozdravljenja zahtijeva barem jednu osobu koja ima povjerenja. Procesi evolucije ionako su daleko izvan našeg razumijevanja.

 

 

RAK

Izgubili ste kontakt s određenim dijelovima sebe koji tek počinju zacjeljivati. Trenutak zahtijeva samoću, meditaciju i duhovni rad, kako biste mogli podnijeti unutarnji dijalog koji je neophodan na najdubljim razinama vaše osobnosti. Imate puno toga za iskopati, ali proces će se isplatiti.

Osjetite ljubav duboko i temeljito kao što ste obično skloni. Nema razloga za zatvaranje zbog nedostatka razumijevanja i zdrave komunikacije. Udahnite, izdahnite i pronađite ljepotu u davanju i osobi kakva postajete kada vam je srce otvoreno.

 

 

LAV

Postoji radost u određenim odnosima, čak i kada u njih ulažete najmanje truda i ne dijelite onoliko informacija koliko ste nekoć mislili da je potrebno. Tražite najčišće kontakte, one koji vam omogućuju da ostanete tihi, a da i dalje osjećate razumijevanje i podršku, bez obzira na dubinu trenutne situacije.

Čini se da svijet pruža više podrške nego što je bio u posljednje vrijeme. Faza retrogradnnosti se približava kraju i vi ste se pozabavili nekim važnim pitanjima iz prošlosti, čisteći temelje za budućnost vaših bliskih odnosa.

 

 

DJEVICA

Imate sve potrebne informacije o prošlosti da uronite u simbolizam iza općeg sustava vjerovanja. Odvojite trenutak da cijenite tradiciju i provjerite želite li i dalje sudjelovati u njezinim visokim i niskim točkama ili ne.

Imate pravo odlučiti sami. Neki izbori ne bi trebali biti uvjetovani ili gurani na vaš unutarnji svijet. Poštovanje je potrebno, ali mora ići u oba smjera, i dok su neki kompromisi neophodni, drugi nikada nisu bili vaša odgovornost.

VAGA

Kreativni proces zahtijeva dašak realnosti i dobru priču na kojoj se temelji. Vaš um je igralište i nudi brojna rješenja samo kada radite na nečemu što volite i nečemu što vas duboko motivira.

Nemojte se zadovoljiti radnom rutinom koja vas samo umara. Iako ste svi okrenuti višim uzrocima i ciljevima, potrebna vam je intenzivna usredotočenost na stvari koje vas inspiriraju.

 

 

ŠKORPIJA

Htjeli biste vidjeti drugačiji završetak stare priče, ali čini se da počinje nešto sasvim novo. Razmislite o načinu na koji ste se odnosili prema svom ljubavnom životu i svom tijelu i primijetite povezanost između njih dvoje. Možda ste svom umu dali previše prostora za razvijanje lažnih scenarija kada ste se trebali usredotočiti na to da budete zdravi i u skladu sa svojim potrebama.

Govorite o tome kako se osjećate. Ako sve zatvorite i zadržite previše stvari za sebe, mogli biste opet udariti u zid razočaranja s nekim koga volite.

 

 

STRIJELAC

Dok razvijate određene ideje, nađete se u situaciji u kojoj vam nedostaje iskustva, ali imate prave ljude uz sebe koji će vam pomoći da nešto postignete. Cilj koji je pred vama puno je važniji od popisa prošlih pogrešaka i lekcija koje niste u potpunosti usvojili i naučili.

Imate se za što uhvatiti, veliko i krhko u isto vrijeme. Ostanite mirni i zaštitite ono što smatrate svetim i pokreće vaše srce na najdubljoj mogućoj razini.

 

 

JARAC

Ako vas netko prema kome gajite duboke osjećaje ne prepoznaje da vrijedite, možda vam je potrebna veća distanca umjesto da se pokušavate dokazati i prikazati u drugačijem svjetlu. Svatko vidi ono što mu njegov unutarnji svijet dopušta, a vidjeti ono najbolje u nekome nije uvijek u skladu s njegovom perspektivom.

Odvojite trenutak za promatranje, slušanje i upijanje iskustava prije nego što jednostavno poželite izraziti svoje mišljenje i pokazati svoj skup vrijednosti. Iako imate puno toga za pokazati, druge treba promatrati realno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Dok pokušavate raditi na sebi u čudnom okruženju, mogli biste pronaći motivaciju za neke zanimljive samotnjačke napore koji omogućuju puno veći napredak nego što ste mislili. Neka su se vrata otvorila u vašem umu, stvarajući mjesta za nove alternative i putovanja koja ste oduvijek željeli.

Hrabrost je ključ za to. Da biste održali motivaciju i unutarnju vatru, morate raditi na stvarima oko kojih osjećate strast i shvatiti kako kolektiv ne definira vaš napredak.

 

 

RIBE

Iako nježnost donosi neka čudna rješenja, ljubav možete osjetiti svakim pokretom i ne želite pristati na ništa manje od onoga za čim srce istinski žudi.

Moguće je popraviti štetu nanesenu vašem unutarnjem svijetu, ali samo ako ste otvoreni za rad na svim relevantnim problemima koji su vas zaglavili. Svatko ima moć iscjeljivanja.