DO kraja Marta slijedi ljubavni preokret; bivše ljubavi će postati sadašnje, a samci će započeti vezu… evo i kome

DO kraja Marta slijedi ljubavni preokret; bivše ljubavi će postati sadašnje, a samci će započeti vezu… evo i kome

25 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Intimnost sada možda nije usklađena. Vaš voljeni bi mogao poželjeti začiniti stvari, ali možda ćete više voljeti jednostavno zadovoljstvo raditi ono što znate. Ako ste slobodni, pomisao da svu svoju energiju ulijete u intenzivnu vezu zastrašujuća vas može smatrati zastrašujućom, umjesto toga žudite za prizemnijom vezom. Ne vrši pritisak na sebe – objasni odakle dolaziš i to treba poštovati.

 

BIK

Sada bi bilo teško pronaći recipročan razgovor. Možete pokušati pokrenuti lagano ugodnu raspravu s nekom značajnom osobom, samo da biste otkrili da se čini nemirnim i nepažljivim. Možda bi više voljeli uzbudljiviju interakciju i to otvoreno izražavaju. Ako ste slobodni, normalna romantična iskustva mogu vam se činiti dosadnima, jer se vaše misli utrkuju sa svim mogućnostima koje nisu odmah dostupne. Ispitivanje ovog prekida može vam pomoći da se sinkronizirate i ugodno se provedete.

 

BLIZANCI

Komunikacija sa sadašnjim ili potencijalnim partnerom bi mogla udariti u zid. Započinjanje razgovora od srca do srca može se činiti nezgrapnim ako otkrijete njihov otpor. Možda niste sigurni jesu li u pravom prostoru da postanu ranjivi, jer bi mogli slati mješovite signale. Može se činiti kao da se spotičete u mraku, boreći se razumjeti njihov sadašnji smjer. Pametno je ne forsirati raspravu, nego im pristupiti iskreno – trebali bi biti prijemčivi ako im je stalo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

U vezi može doći do sukoba. Sitna nesuglasica ima potencijal da se produži kada vas ljubavnik izazove. On se može razljutiti i odlučiti iznijeti svoje pritužbe, a vi ste možda više zabrinuti da preuzmete kontrolu i zaštitite se od razdora nego da ga saslušate. Lako bi moglo doći do nesporazuma, stoga budite strpljivi da to riješite. Kompromis je bitan.

 

LAV

Obnova veze vjerojatno nije vaša ideja sada. Možda ćete imati poteškoća u povezivanju s ljubavnikovim željama. Možda želi dodati malo poleta, ali radije biste se držali skladne veze koju ste već izgradili. Ako ste slobodni, napuštanje vaše zone udobnosti može vas uplašiti, čak i ako vidite prednosti drugačijeg pristupa izlasku. Ne dopustite da vas suzdržanost pošalje u krivom smjeru.

 

DJEVICA

Vaša uvjerenja o vezama sada mogu biti upitna. Sigurnost vam je vjerojatno glavna briga, jer radite na njegovanju mira sa značajnom osobom. Međutim, mogao bi vas uhvatiti nespremnu i zagovarati različite planove i ideje, što rezultira neusklađenim očekivanjima. Ako ste slobodni, praktični pristupi ljubavi mogli bi se početi osjećati ustajali, ali istraživačka radoznalost možda nije ni privlačna. Pronađite način da označite sve okvire spajanjem različitih želja u novo i ugodno rješenje.

VAGA

Miješanje dužnosti i romantike sada vas može frustrirati. Vaša draga bi mogla oprezno zatražiti vašu suradnju na praktičnom zadatku. Međutim, mogli biste se raširiti i imati problema s 100 posto, što bi rezultiralo iscrpljenošću. Ako ste slobodni, možda ćete se osjećati preopterećeni svakodnevnim poslovima, zbog čega će izlasci zauzeti pozadinu. U redu je uzeti pauzu – ne možete ugoditi svima, pa povucite crtu u pijesku.

 

ŠKORPIJA

Trenutno nije sve mirno u vezi.  Možda ste osjetljivi na trenutnu dinamiku, želite identificirati pukotine i zakrpati ih. Međutim, ljubavnik možda neće biti usklađen s vašim naporima, čak i ako također želi riješiti stvari. Dajte mu do znanja odakle dolazite i možete naučiti različite načine da se jedni drugima osjećate podržano i shvaćeno.

 

STRIJELAC

Vaš osjećaj ljubavnog spokoja može biti poremećen. Iako vjerojatno želite da u vašem ljubavnom životu sve bude savršeno u redu i mirno, mogli biste se neočekivano osjećati kao sirovi živčani završetak. To bi moglo poremetiti normalan tijek stvari, blokirati dublju intimnost u vezi ili učiniti da spoj izgleda kaotično. Anksioznost se može uvući ako pokušate zanemariti ono što se događa. Razmislite o podrijetlu ovih osjećaja, i potražite vrstu dinamike koja je za vas najradosnija i najispunjenija.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Romantične vizije bi mogle biti jasne kao blato. Iako vjerojatno imate svoje nade za budućnost veze, ljubavnik bi vas mogao pogrešno razumjeti jer ne možete jasno izraziti svoje individualne želje. Ako ste slobodni, budućnost vašeg ljubavnog života možda je teško zamisliti, kao da ne vidite dva metra ispred sebe. Ne morate lutati uokolo bez smjera – idite korak po korak i artikulirajte se.

 

VODOLIJA

Raspoloženja trenutno u vezi vjerojatno nisu usklađena. Vjerojatno ste usredotočeni na sebe i želite mir, dok je partner posvuda. Mogao bi biti previše energičan za vas, treba ostati zauzet i ne može usporiti dovoljno dugo da vam se približe. Iako biste vjerojatno radije bili na istoj emocionalnoj valnoj duljini, održavajte vlastiti prostor dok to ne riješi.

 

RIBE

Bliska veza može izgledati neskladna. Osjećaj odvojenosti mogao bi vas ostaviti nesposobnim da doprete do značajnog drugog, postavljajući stakleni zid između vas. Možda će pokušati razumjeti, ali će ga njegova nesigurnost u vašem trenutnom stanju vjerojatno odgurnuti. Vaša veza može postati jača na kraju kada probijete barijeru. Iako to vjerojatno neće biti komad torte, dajte do znanja svom dragom što proživljavate.