Naredna sedmica OVIM zodijacima donosi OGROMNU LJUBAVNU RADOST – ove dane pamtit će dok su živi…

Naredna sedmica OVIM zodijacima donosi OGROMNU LJUBAVNU RADOST – ove dane pamtit će dok su živi…

23 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovaj tjedan možda ćete moći riješiti probleme u vezi. Ipak, pokušajte kvalitetno provesti vrijeme sa svojim partnerom. Možete planirati kratko putovanje, to vam može pomoći da razumijete svog partnera i ojačati vašu vezu. Zdravlju vašeg supružnika možda će trebati vaša pažnja. Pokušajte zajedno provesti kvalitetno vrijeme i pobrinite se čak i za male stvari jedno za drugo. Međutim, možda ćete se u bračnom životu suočiti s nekim izazovima. Trebate biti oprezni dok razgovarate sa svojim partnerom jer postoje šanse za nesporazume. Pogrešna komunikacija može izazvati stres između vas i vašeg supružnika. Pokušajte voditi zdrav razgovor i provedite kvalitetno vrijeme kako se vaš odnos ne bi narušio.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovaj tjedan morate uložiti neke napore kako biste zadobili ljubav svog partnera. Ako ste slobodni i tražite odgovarajućeg partnera, možda ćete pronaći nekoga tko će vam zaista zapeti za oko. Nemojte pretpostavljati kako će vaš partner izgledati ili se ponašati, možda vam nedostaje netko tko bi vas mogao jako usrećiti. Parovi koji traže odobrenje roditelja u vezi mogu ga konačno dobiti. Ako ste u braku, ovaj tjedan će vam se možda pokazati kao jako sretan.

 

BLIZANCI

Cijeli tjedan vjerojatno će vam biti sjajan i vjerojatno ćete ojačati svoju vezu tijekom ovog tjedna. Vaša suradnička narav i mentalitet otpuštanja mogu vam puno pomoći u poboljšanju vaših ljubavnih jednadžbi. Planeti bi vas mogli blagosloviti tijekom kasnijeg dijela tjedna. To može donijeti izvrsne prilike za uživanje u pravim bojama ljubavi. Završni dio ovog tjedna ukazuje na to da ćete vjerojatno provesti neke prekrasne trenutke sa svojom srodnom dušom koji bi vam mogli oživjeti raspoloženje.

 

RAK

Početkom ovog tjedna možete se suočiti s nekim problemima u vezi. Budite oprezni pri oblikovanju nove veze, osobito tijekom prve polovice ovog tjedna. Pod utjecajem kohezivne sile planeta, možda ćete biti željni održavanja srdačnih i skladnih odnosa. Tijekom posljednjeg dijela ovog tjedna  ugodno ćete se provesti s ljudima koji su vam bliski, posebno oko vikenda. Povoljan utjecaj planeta mogao bi vam olakšati rješavanje stvari, a vjerojatno ćete svjedočiti i nekim pozitivnim promjenama u svom ljubavnom životu.

LAV

Ekspanzivan utjecaj planeta mogao bi vam ići u prilog i vjerojatno povećati vaše ljubavne izglede. S početkom tjedna možda ćete biti željni izraziti svoje emocije. Ako ste u predanoj vezi, sredina ovog tjedna može vam ostati jako važna. Vaš će se ljubavni život aktivirati i vjerojatno ćete uživati ​​u nekim prekrasnim trenucima sa svojim voljenim u drugom dijelu tjedna. Kasnija polovica ovog tjedna vjerojatno će unijeti svježu energiju u vaš ljubavni život. No, možda postoje neki žestoki argumenti o trivijalnim stvarima. Stoga ćete tijekom ove faze morati djelovati oprezno i ​​strpljivo.

 

DJEVICA

Ako ste čekali da prijedlog dođe od vašeg cilja, ovaj tjedan će vas možda natjerati da dobijete ono što ste očekivali. Možda će doći u obliku koji je još iznenađujući i romantičniji nego što ste očekivali. Pokažite svoje oduševljenje njegovom promišljenošću i pobrinite se da date pravi odgovor. Ako planirate odmor s obitelji, trebali biste započeti s rezervacijom hotela i ulaznicama prije nego što budu rasprodane. Postoje dobre šanse za začeće ovog puta i za bračne parove. Brak će se vjerojatno sklopiti za one koji traže jednostavan registrirani brak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VAGA

Ovaj će tjedan vjerojatno povećati vaše ljubavne izglede. Ako ste se nedavno posvađali sa svojim partnerom, to će uskoro završiti. Ovaj će vam tjedan možda pomoći da riješite sve svoje nesporazume i bio bi jako koristan za vaš romantični život. Bračni parovi vjerojatno će uživati ​​u bračnom blaženstvu, a ovaj tjedan je dobro vrijeme za parove koji planiraju zatrudnjeti. Ako ste slobodni i tražite potencijalnog partnera, ovaj ćete tjedan možda upoznati nekoga zaista privlačnog i razumljivog. Ako s partnerom planirate putovanje u inozemstvo, ovaj tjedan može biti jako dobro vrijeme za to.

 

ŠKORPIJA

Ovaj će vam tjedan vjerojatno donijeti najbogatiji trenutak u ljubavnom životu. Možda ćete napraviti promjene koje su vam jako potrebne u životu, a vašem partneru će to biti drago. Možda ćete s partnerom moći podijeliti ljubavne odnose. Bit ćete veseli i duhoviti u svoj interakciji s partnerom. Ako se planirate vjenčati, možda ćete imati vremena provesti jedno s drugim i imati još bolje razumijevanje. Velike su šanse da ćete upoznati nekoga iz stare škole, pogotovo ako ste slobodni i možda ćete se u kratkom roku dobro povezati

STRIJELAC

Ovaj tjedan može donijeti pozitivne promjene u vašem ljubavnom životu. Vaša ljubavna veza može se vremenom učvrstiti i vjerojatno ćete u ovom trenutku razviti dobru razinu razumijevanja. Međutim, morate najbolje iskoristiti ovo vrijeme da poboljšate svoj odnos. Za svoju posebnu osobu možda ćete planirati mnoga iznenađenja. Kako je ljubav u zraku, samci mogu naići i na nekoga tko će ih zadiviti svojim šarmom. Postoje šanse da uđete u vezu sa svojim prijateljem. Vjerojatno ćete održati sklad u bračnoj vezi.

 

JARAC

Ovaj tjedan postoje šanse da se u svojoj vezi suočite s mnogim izazovima. Možda se nećete složiti s partnerom zbog neke pogrešne komunikacije. Morate biti strpljivi. Komunikacijski jaz može situaciju učiniti još izazovnijom. Stoga pokušajte zajedno provesti kvalitetno vrijeme i imati jasnu međusobnu komunikaciju. Brak će vjerojatno biti prosječan. Pokušajte ispuniti obećanja koja ste dali svom supružniku. Možda ćete moći provesti vrijeme sa svojim supružnikom. Mali sastanci s obitelji mogli bi se održati ovaj tjedan. Postoje šanse da se upoznate ili komunicirate s bivšim partnerom. Ako ste slobodni, možda ćete od starog prijatelja dobiti prijedlog za vezu. Pokušajte ne biti agresivni i zahtjevni u vezi.

 

VODOLIJA

Zvijezde predviđaju pomalo izazovan tjedan za vaš ljubavni život. Savjetujemo vam da izbjegavate nepotrebne razgovore sa svojim partnerom. Postoje šanse za neslaganje ili sukob ega. Ovaj tjedan možete očekivati ​​poklon od voljene osobe. Ako ste slobodni, budite oprezni dok ulazite u vezu s nepoznatom osobom. Pokušajte zajedno provesti kvalitetno vrijeme kako biste znali za svog budućeg partnera. Ako ste bili u izazovnoj situaciji vezanoj za pravna pitanja braka, ovaj tjedan bi vam mogao olakšati. Postoje šanse da se mali spoje sa tazbinom, ali neko neslaganje u mislima može izazvati iznenadni stres i napetost u vašem bračnom životu. Zdravlje vašeg supružnika također može biti narušeno, stoga budite oprezni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ovo će vjerojatno biti povoljan tjedan za vas. Ako ste samohrani roditelj ili ste razvedeni, možda ćete imati priliku ponovno oživjeti svoj ljubavni život. Velike su šanse da biste mogli dobiti bračni prijedlog od nekoga tko vam se sviđa. Bračni parovi trebali bi pokušati kvalitetno provesti vrijeme sa svojim supružnikom. Pokušajte sa supružnikom isplanirati putovanje i podmladiti ljubav i romantiku u bračnoj vezi. Ovaj tjedan je povoljno vrijeme za provođenje vremena sa svojim ljubavnim partnerom. Međutim, postoje šanse za tajne veze. U posljednjoj fazi tjedna vjerojatno će se vaši ljubavni izgledi povećati. Komunikacija će igrati važnu ulogu u jačanju vaših odnosa, stoga budite oprezni.