KARMA UZVRAĆA: Karma će uzvratiti OVOM znaku, dok će OVAJ znak započeti ljubavnu vezu!

KARMA UZVRAĆA: Karma će uzvratiti OVOM znaku, dok će OVAJ znak započeti ljubavnu vezu!

17 ožujka, 2024 0 By Admin 2

Bliska budućnost donosi ovom znaku upravo ono što je zaslužio. Karma će uzvratiti istom mjerom na postupke koje je ovaj znak napravio, sada dolazi vrijeme da shvati što je učinio, jer i njemu slijedi ista sudbina.

Karma će na dobar način uzvratiti drugom znaku jer karma sve vidi i uzvraća na isti način. Svako dobro djelo bit će nagrađeno još boljim, možda ne odmah, ali će se svakako dogoditi…

 

VAGA

Ne vjerujete pretjerano u karmu, jer karma po vama možda samo ponekad uzvraća i ne svima. Smatrate kako vama neće uzvratiti jer ste uvijek ispravno postupali. No, možda niste uvijek bili iskreni i možda ste nanijeli bol osobi koja vam je nekoć bila bliska. O prošlosti ne razmišljate, pa se možda i ne sjećate.

Karma će vas podsjetiti da ste neko vrijeme zavlačili osobu s kojom ste bili u vezi, a ništa prema njoj niste osjećali. Bilo vam je ugodno da ste sa nekim, da imate nekoga, a prema toj osobi niste gajili osjećaje ljubavi. Ta osoba vam je slijepo vjerovala i dugo vremena je trebalo proči da shvati da od vaše veze nema ništa. Toj osobi ostala je samo bol nakon toga.

Sada ćete vi doći u sličnu situaciju jer će vaš sadašnji partner učiniti isto što ste vi učinili bivšem. Problem za vas je u tome što ste svog partnera zavoljeli i što ćete sada vi patiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Karma ne želi nanositi bol, ali ona daje svakome po zasluzi. Zato će proći dosta vremena dok ljubavne rane zacijele i možda nakon toga shvatite kakvi biste u ljubavnoj vezi trebali biti.

JARAC

Sva vaša dosadašnja djela su uglavnom dobra djela. Postoje stvari koje ste mogli i bolje obaviti, ali postoje i one koje ste učinili savršeno.

Sve to vam ide u prilog i služi na čast, ali jedan događaj u prošlosti sigurno nećete zaboraviti. Tada ste riskirali jako puno da biste pomogli osobi koja vam je jako bliska. U tim trenutcima niste mislili na sebe, već samo na tu osobu. To je nešto posebno od vas i zaslužujete svaku pohvalu zbog toga.

Karma će uzvratiti za to nesebično djelo i nagraditi vas nećim što vam je trenutno jako potrebno, a ne možete to imati. Karma će odigrati značajnu ulogu da dobijete baš to što vam je toliko potrebno.

To će vam biti nagrada kakvu ste samo mogli sanjati. Bit će to prava sreća za vas i vama drage osobe, a s vremenom ćete shvatiti da vas je upravo karma nagradila na taj način.

Ta promjena koja će se dogoditi i ta nagrada koju vam karma šalje, zaista će na dobar način usmjeriti vašu budućnost. Pratit će vas velika sreća i druge stvari u životu krenut će u boljem smjeru.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sve to bit će nagrada vama što ste u određenom trenutku života na takav način pomogli toj osobi. Ta osoba vam je oduvijek zahvalna na tome, ali sada dolazi vrijeme da i vi imate baš ono što vam toliko treba.