Kreće PERIOD VELIKIH LJUBAVNIH PROMJENA i ŽIVOTNIH RASPLETA na koje MNOGI ZODIJACI nisu SPREMNI!

Kreće PERIOD VELIKIH LJUBAVNIH PROMJENA i ŽIVOTNIH RASPLETA na koje MNOGI ZODIJACI nisu SPREMNI!

16 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovo vrijeme će vam pomoći da ojačate svoje povjerenje jedno u drugo. Jer za to vrijeme vaš partner neće oklijevati u izgovaranju svojih mišljenja pred vama, a to vam može dati priliku da se dočepate nekoliko tajni vezanih za njegov život. Ovog tjedna ljubav i intimnost će dominirati životima oženjenih. Zbog toga biste voljeli provoditi više vremena sa svojim supružnikom i osjećati da ga više privlačite. Također, ovaj tjedan ćete dobiti podršku od supružnika. Partner će biti na vašoj strani i pomoći vam u svim zadacima tijekom ovog tjedna. Kao rezultat, osjetit ćete osjećaj svježine u vašoj vezi nakon godina.

 

BIK

Ovaj tjedan nećete moći upoznati svog ljubavnika čak i ako želite, što će ometati ljubav i romansu između vas oboje. Razlog tome može biti intervencija obitelji bilo kojeg od vas dvoje. Ali ovog tjedna vaš bračni život će možda morati proći kroz vrlo teške okolnosti. Zbog toga će vam se um činiti rastresenim i nećete se moći zadržati usredotočeni na bilo koji drugi zadatak čak i ako to želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovog tjedna naići ćete na mnoge takve prilike koje vam mogu pomoći da svoj ljubavni život učinite još jačim. Za to vrijeme, ako je između vas i vaše voljene bilo bilo kakvog prethodnog spora, moći ćete ga u potpunosti riješiti svojim razumijevanjem. Čak i za oženjene ljude, ovaj će tjedan biti sjajan. Jer tijekom tog vremena bit ćete viđeni kako pokušavate ugoditi svom supružniku dok napuštate svoju zonu udobnosti. Ovaj vikend može biti najpovoljniji za vaš bračni život.

 

RAK

Teške situacije koje se događaju u vašem osobnom životu ovog tjedna mogu povećati umor i tugu u vašem životu. To neće samo smetati vama, već se i vaš ljubavnik može osjećati napeto nakon što vidi ove situacije. Ovaj tjedan vaš supružnik može povući ruke unatrag dok zadovoljava vaše dnevne potrebe. Zbog toga vaš um neće biti samo depresivan, već će se povećati i mentalni stres.

 

LAV

Ako govorimo o ljubavnim vezama, tjedan će biti sretan za osobe ovog horoskopskog znaka. Ostat ćete u mirnoj atmosferi sa svojim ljubavnikom i truditi se da ga usrećite, a time će se vaša romansa poboljšati i u vašoj vezi biti dobre snage. Čini se da sa svojim životnim partnerom možete potrošiti puno novca dok s njim tijekom ovog tjedna proživljavate lijepe trenutke. Osim toga, uspjet ćete uživati ​​u ovom vremenu i to će ojačati vaš bračni život.

 

DJEVICA

Ovog tjedna iznimno vam je važno provoditi vrijeme sa svojim ljubavnikom. To će poboljšati vaše razumijevanje i učiniti vaš odnos jačim i boljim nego prije. Ovaj će vam tjedan supružnik pomoći da prevladate svoje slabosti i osjećat ćete se zadovoljni. To će vas natjerati da ponovno razmislite o nekim prošlim odlukama i donesete odluke s nekim prikladnim planovima. Tijekom toga ćete također obratiti pažnju na partnerove misli i ideje.

VAGA

Ovaj tjedan, zbog lošije od očekivanih dobrih rezultata u ljubavnom životu, možda ćete se osjećati jako razočarano. Ali ako u to vrijeme do kraja tjedna ne izgubite hrabrost unatoč nepovoljnim okolnostima, moći ćete dobiti ljubav, podršku i romantiku od svog ljubavnika. Ovog tjedna teret posla i drugih obaveza mogao bi vas učiniti malo zauzetijim nego inače. U takvoj situaciji, zbog vaše zauzetosti, vaš supružnik može sumnjati u vas. Međutim, kada mu konačno otkrijete svoje dileme, razumjet će vas i prigrliti. Stoga umjesto da čekate zadnji put, unaprijed obavijestite partnera o svojim okolnostima.

 

ŠKORPIJA

Ljubavni život će biti sretan, ovog tjedna možete se vidjeti kako sa svojom ljubavnicom planirate budućnost. Osobe ovog horoskopskog znaka vidjet će se kako šeću dok se drže za ruke parkom sa svojom voljenom. Osjećat ćete osjećaj mentalnog i duhovnog sklada sa svojom voljenom, što je vrlo pozitivan simbol za vaš ljubavni život. Za oženjene ljude, ovaj tjedan bi bio puno bolji od prethodnog. Posebno će kraj tjedna raditi na povećanju privlačnosti između vas i vašeg supružnika i uklanjanju mnogih zabluda između vas dvoje.

 

STRIJELAC

Ovaj tjedan izbjegavajte raspravljenje s bilo kim na javnim mjestima, inače možete doći do svađe. Kao rezultat toga, vaš će imidž ne samo biti okaljan, već ćete se i sami upasti u veliki pravni spor. Svaka laž koju je vaš supružnik izrekao u prošlosti o maloj stvari, ovaj tjedan može vas povrijediti. Zbog toga će u vašem bračnom životu biti i negativnosti, toliko da vam to neće biti lako prevladati.

 

JARAC

Izbjegavajte svađe sa svojom djevojkom/dečkom u javnosti ovog tjedna. Inače će vam to pokvariti imidž, a vaš ljubavnik može početi održavati distancu od vas. Ovog tjedna moguće je da će se vašem partneru otkriti velika istina o vašoj prošlosti. Zbog toga se u njihovim umovima može pojaviti nesigurnost. U takvoj situaciji, umjesto da od svog partnera skrivate dezinformacije vezane uz tu tajnu, sve informacije ćete morati sami podijeliti s njim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovaj tjedan bit će sjajan za vaš ljubavni život. U ovom trenutku vidjet ćete snažnu stranu svog ljubavnog života i osjećaj ljubavi će ostati netaknut. Za to vrijeme vrlo vjerojatno možete dobiti podršku partnera kako biste se izvukli iz bilo kojeg problema. Ovog tjedna pred vama će se pojaviti nekoliko ljupkih stvari vezanih za vaš bračni život, zbog kojih se nećete moći spriječiti da se ne emotivirate. Vidjevši to, vaš će vas partner više voljeti i voljet ćete provoditi svaku večer s njim.

 

RIBE

Tjedan će donijeti posebne promjene za one koji su sami jer postoji mogućnost da upoznaju osobu i zaljube se u nju. To se može dogoditi uz pomoć društva. Stoga se moraju družiti s drugima. Ovaj tjedan riješit ćete se psihičkog stresa jer će sukobi između majke i životnog partnera biti gotovi. Vaš supružnik će odati neizmjerno poštovanje prema vašim roditeljima i to će vas u potpunosti zadovoljiti i time će vaš bračni život postati bolji.