SLOMLJENO SRCE: OVA 2 znaka osjetit će kako nevjera može ISTRGATI njihovu DUŠU i SLOMITI njihova SRCA!

SLOMLJENO SRCE: OVA 2 znaka osjetit će kako nevjera može ISTRGATI njihovu DUŠU i SLOMITI njihova SRCA!

13 ožujka, 2024 0 By Admin 2

More suza isplakat će pripadnici ova dva znaka kada shvate da im partneri nisu bili vjerni. Razočaranje će prevladati njihovim mislima, bol i tuga urezat će se u njihova srca, a da to nisu ničime zaslužili.

Slomljeno srce bit će jedino što će ih asocirati na vezu sa tim osobama, veliko razočaranje u ljubav postat će teret koji će nositi još dugo…

 

RAK

Slomljeno srce: Osjećate da se vaš partner udaljava od vas i da to traje već dugo. Iako smatrate da je sve u redu, crv sumnje se budi u vama i govori vam da nešto nije kako treba. Postali ste sumnjičavi i silno želite otkriti o čemu se radi, iako se bojite da će vas istina dotući.

Na vašu žalost, tako će i biti, istina vam se neće svidjeti i donijet će vam slomljeno srce. Možda to i nije na vašu žalost, iako se tako čini.

Možda je vrijeme da na vrijeme raskinete sa osobom koja vam nije vjerna. Sve možete oprostiti, ali nevjeru ne. Pokazat će se da su vaše slutnje bile ispravne i da vaš partner ima nekog drugog. Težak period je pred vama i to će biti jedina istina.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Uvijek ste za istinu, i kada uživate u njij, pa čak i kada boli. Ovoga puta istina će vas jako zaboljeti, a bol će trajati. Slomljeno srce je najveća bol za vas i tu bol ćete morati trpjeti. Koliko vremena će proći dok bol ne nestane, nitko ne zna, ali slomljeno srce ostat će zauvijek u vašim sjećanjima.

JARAC

Slomljeno srce bit će ono što će obilježiti vrijeme koje je pred vama i od toga nećete uspjeti pobjeći. Bit će to teško razdoblje za vas, ali u tom vremenu ćete i shvatiti da nije vrijedno pokloniti ljubav osobi koja to ne zaslužuje.

Vi ste ti koji zaslužuje bolje, koji zaslužuje pravu ljubav. Takvu ljubav niste dobili od partnera pa dolazi vrijeme da ponovo krenete u potragu.

Kako god da bilo, nećete imati lijepe trenutke dok god ne rasčistite u svojoj glavi da ljubav nije ni postojala. Ljubavi je bilo sa vaše strane, ali nikad niste tu ljubav dobili nazad.

Bit će vam vrlo teško to prihvatiti, ali to je jedina istina. Vaše slomljeno srce neće vratiti tu osobu u vaš život, a takva osoba vam nije ni potrebna. Vama je potrebna prava ljubav.

Što prije to prihvatite, manje ćete tugovati. Bol i patnja su ono što vam slijedi, ali to nije razlog da prestanete vjerovati u iskrenu ljubav.

Takva ljubav će sigurno doći u vaš život i tada ćete zaboraviti na sve patnje koje ste prošli. Nije sve tako crno, kako god se činilo, ljubav će uploviti jednom u vaš život i tada će sve biti onako kako treba biti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bitno je da vrijeme koje slijedi, vrijeme tugovanja, ne shvatite tako loše. Život donosi puno stvari koje nam se ne sviđaju, ali uvijek treba gledati unaprijed i veseliti se novim izazovima, kakvi god da bili.