U DRUGOJ POLOVINI MARTA: Bit će ovo SAVRŠENI DANI za OVA 3 znaka, krenut će im na FINANCIJSKOM i POSLOVNOM PLANU!

U DRUGOJ POLOVINI MARTA: Bit će ovo SAVRŠENI DANI za OVA 3 znaka, krenut će im na FINANCIJSKOM i POSLOVNOM PLANU!

12 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Snovi su veličanstveni i preuzimaju vaše misli i pokušaje da se držite stvarnosti. Držite se uzemljenja, hodajte puno i održavajte svoju fiziologiju u pokretu. Rutina će podržati vaš kontakt s materijalnim svijetom i omogućiti očitovanje ideja koje su se u prošlosti činile dalekim i nemogućim.

Ovih dana imate energiju i resurse da učinite nevjerojatne stvari. Dopustite drugima da osvijetle put, prihvatite prilike i otvorite ona vrata koja su konačno otključana.

 

BIK

Svjetski događaji danas vrše veći pritisak na vas nego u proteklih nekoliko tjedana. Zabrinuti ste i ne osjećate se kao da ste sinkronizirani s načinima svijeta i vaše najbliže okoline. Svatko ima svoja uvjerenja, a ključ ljubavi i razumijevanja koje želite izgraditi je tolerancija i poštovanje u nesuglasicama.

Ako ste strastveni oko objašnjenja i vaše strane bilo kojeg problema, stvorite distancu. Omogućit će vam da točno vidite koje su bitke potrebne, a koje ne.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Postoje stvari koje još uvijek ne znate i informacije koje nisu ažurirane na vrijeme. Budite oprezni ako se nađete u nekoj raspravi ili sukobu, jer vam možda nedostaju dokazi koji bi potkrijepili važne tvrdnje.

Ostanite marljivi koliko god bili brzi ovih dana. Potreban vam je osjećaj na zemlji u svakom trenutku, tako da možete mirno rješavati situacije koje lako izmiču kontroli.

 

RAK

Još uvijek niste svjesni veličine promjena koje su se događale u svijetu u posljednje dvije godine, a procesi kroz koje ste prošli pratili su opći osjećaj.

Odvojite se na trenutak od svijeta i vidite gdje ste, kako se trenutno osjećate i čemu se želite predati u tjednima i mjesecima koji slijede. Ovo je dobro vrijeme za odabir smjera, čak i ako su vaša očekivanja malo pogrešna.

 

LAV

Tamo gdje je povjerenje slomljeno samo jednom, čini se da ga je nemoguće vratiti. Dajte si vremena da procijenite situaciju i ponovno izgradite odnose koje je potrebno popraviti, ali nemojte se raširiti niti zadovoljiti ono što vam se čini pogrešnim. Važno je odvojiti stvari u svom životu koje su vrijedne truda i one koje više nisu.

Treba preuzeti prtljagu i iznijeti smeće. Ovo je izvrsno vrijeme da očistite svoj ormar i izbacite sve one stvari koje predstavljaju prošlost umjesto da vam budu na usluzi upravo sada.

 

DJEVICA

Ne želite staviti svoj život na čekanje samo zbog tuđih inhibicija ili ograničenja. Pokušajte držati svoje odluke odvojene od onih koji ne vide hitnost ili potrebu koja gori u vašem srcu i trbuhu. Želju za stvaranjem ne treba suzdržavati kada dolazi iz mjesta čistoće.

Odmjerite opcije prije nego što krenete naprijed, ali nemojte tražiti savjet kada to nije stvarno potrebno. Vaš osjećaj situacije dat će vam više odgovora nego što bi to mogla bilo koja druga osoba.

VAGA

Želite izbjeći zabunu i trebate kontakte koji su jasni, s ljudima kojima vjerujete. Neznanje gdje se nalazite u nekim od vaših veza moglo bi vam donijeti nelagodu u trbuhu. Ako se osjećate kao da ne pripadate negdje, možda je jednostavno vrijeme da potražite bolje mjesto.

Ljudi pričaju i ne želite biti usred tračeva, ali vas zanima kako će se stvari odvijati i hoće li se neke komplicirane situacije uskoro riješiti. Držite svoje granice jasne i ostanite na sigurnoj udaljenosti.

 

ŠKORPIJA

Ne očekujete da će inovacija doći iz određenog smjera, ali očito jest, i ne znate je li to dobra stvar. Događalo se previše stvari, ostavljajući po strani neke već stresne okolnosti.

Ako su se traume pokrenule u posljednje vrijeme, ovo je dobro vrijeme za terapiju i razmišljanje o novom pristupu stvarnosti koju gradite iz dana u dan. Ne propustite važne prilike dok držite svoju zonu udobnosti.

 

STRIJELAC

Vaš trenutni ljubavni interes mogao bi imati neke obiteljske probleme. Stoga, ne očekujte previše blistavih razgovora ovih dana. Vaš partner može djelovati zaokupljeno i nije baš najbolje raspoložen. Budite uvjereni da ovo nema nikakve veze s vama. Ne dopustite da vas nesigurnost nadvlada. Ne zahtijevajte objašnjenje. Budite tu, čak i ako to znači šutjeti, i pustite partnera da razmisli. Ovo je taktično i sigurno će biti cijenjeno.

 

JARAC

Morate imati posla s pojedincima koji su kruti i na neki način teško pokretljivi, ali ste spremni nadahnuti i pokazati im koliko ste uistinu talentirani. Ako vaše kvalitete nisu prepoznate i ne osjećate se cijenjenim, trebate vidjeti priliku da prijeđete u bolje okruženje umjesto da se prepuštate prevelikoj samokritici.

Ovo je dobro vrijeme za jogu, istezanje, vježbe disanja i zadovoljavajući rad sa svojom fiziologijom. Čuvajte se dobro danas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Mogli biste se osjećati izostavljeno ili kao da ste bačeni usred nečijeg showa. Situacija je napeta i kritično je vrijeme za važnu vezu. Oni u vezi mogli bi se suočiti s ljubomorom ili svađama koje imaju puno veće posljedice od onoga što je vidljivo na prvu.

Ostanite strpljivi, svjesni svog mjesta u svakoj vezi. Niste emocionalno zaduženi i vrijeme je da se oslobodite nerealnih očekivanja koja teku u oba smjera.

 

RIBE

Osjećate se slično kada je riječ o verzijama sebe koje kao da su zaostale, ali ne vidite koliko je važno prihvatiti nove sebe i nastaviti dalje, uzdignute glave.

Ako ste dali sve od sebe, nema mjesta krivnji. Trebalo je naučiti neke lekcije, preuzeti odgovornosti, ali to ne znači da se trebate držati bilo koje situacije iz prošlosti nesposobni da idete dalje.