HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: Nekome će ovo biti NAJBOLJI DANI ikada! Ne propusite saznati kome!

HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: Nekome će ovo biti NAJBOLJI DANI ikada! Ne propusite saznati kome!

12 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Fokus se trenutno stavlja na odnose i druge ljude, ali morate se držati zdrave ravnoteže jer ćete u suprotnom izgubiti energiju zanemarujući svoje osobne potrebe, fizičke i emocionalne. Odvojite dovoljno vremena za čitanje, slušajte glazbu i radite ono što vas opušta i pomaže vam da se osjećate smireno. Imajte strpljenja s onima koji nose duboke rane gdje god idu i strpljenja sa svojim. Proces ozdravljenja zahtijeva vrijeme i zahtijeva poštovanje i priznanje.

 

 

BIK

Toliko se stvari promijenilo u vama sa svim vanjskim, stalnim promjenama, i osjećate se kao da niste prestali vidjeti gdje trenutno stojite. Ne gubite iz vida svoju autentičnu osobnost, mjesto gdje vaša Duša boravi i osjetite istinitog sebe prije nego što se odigrate. Trenutno vam ne trebaju nikakvi sukobi. Stvari će postati nestabilne i potrebna vam je sigurna zona i čeka, spreman. Nemojte pretjerano trošiti ili pretjerivati ​​s onim što vaše tijelo nije spremno preuzeti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ne znate priču iza stvari koje smatrate korisnima, a više bi vam informacija moglo pomoći da očistite zrak i u narednim danima budete još produktivniji.
Mudro je pričekati neko vrijeme prije nego što skočite u vatru. Strastveni su potezi mogući, no trebali bi barem u ovom trenutku biti u kontroliranim postavkama i bez prevelikog rizika.

 

 

RAK

Strahovi bi mogli preuzeti vlast, a neka osjetljiva pitanja koja bi trebala donijeti emocionalnu slobodu mogla bi postati previše za podnijeti. Koliko god žudjeli za promjenama, isto tako žudite za stabilnošću i stvarima u svom životu zbog kojih se osjećate sigurno i podržano na svakom koraku.
Ne odbacujte priliku da postanete stabilniji samo zato što su vaše želje mnoge. Umjesto toga, počnite povezivati ​​točke i pokušajte pronaći ravnotežu između vlastitih želja.

 

 

LAV

Bilo bi pametno razmišljati o stvarima iz prošlosti koliko god vam je potrebno, ali pazite da ne završite u emocionalnoj rupi za koju se čini da nema vrata. Iako su neki problemi nevidljivi ili ih okolina ne razumije dobro, oni nisu tu da definiraju vas ili vaš cijeli put. Emocionalni izazov trenutno je dubok. Rješenja zahtijevaju više vremena i nježan pristup sebi, bez obzira na vanjska očekivanja ili mišljenja.

 

 

DJEVICA

Iako ste smanjili svoja očekivanja i vidjeli male šanse da se nešto dogodi, još uvijek ste vezani željom i ne vidite kako osloboditi snažne emocije koje vas vežu za ciljeve koji su vam se činili nadohvat ruke.
Vrijeme je da se okrenete drugoj budućnosti, onoj koja je više usklađena s vašim stvarnim emocionalnim potrebama i vašim autentičnim karakterom. Možda imate mnogo veće ideale od onih za koje ste mislili da ih stvarate.

VAGA

Čini se da nekim osjećajima nikad kraja, ali ne možete prisiliti ozdravljenje, baš kao što se ne možete prisiliti da postanete netko tko niste. Nemojte biti grubi na srcu. Njegova je potreba da se prepozna, u ozlijeđenim emocijama kao i u dobrim namjerama, prirodna. Dajte mu potvrdu koju traži i budite nježni prema sebi, koliko god je potrebno sporo.
Bilo bi dobro provesti neko vrijeme sami kako biste procijenili svoje stvarne sposobnosti, energiju i mogućnosti. Ne žurite sa stvarima u sebi kad vam očito treba više vremena da prihvatite njihovu svrhu.

 

 

ŠKORPIJA

Osjećate se izazovom zbog stvari koje se kriju iza vaših leđa, nedostatka emocionalne podrške ili tračeva koje još ne možete dešifrirati i razumjeti. Neka vas atmosfera i problemi koji lebde u zraku ne odbace. Možete vjerovati svom osjećaju i kloniti se otrovnog okruženja i odnosa u svom životu, čak i ako ste na neki način pod pritiskom da ostanete tu. Postavite jasne granice. iznesite svoje mišljenje, prihvaćajući stvarnost da bi netko vaše riječi mogao shvatiti osobno. Unutarnji sukobi drugih ljudi nisu vaši za rješavanje danas, ali ipak birajte nježne riječi.

 

 

STRIJELAC

Postoje mnoge informacije i detalji koje trenutno ne prepoznajete u potpunosti. Umjesto da im se potpuno posvetite, sagledajte njihovu važnost na širem planu i jasno postavite svoje prioritete kako biste mogli izabrati ono što odgovara cilju koji je pred vama. Okružite se ljudima koji ne žure od osjećaja ljutnje. Odlučnost je neophodna, a skrivanje od sebe otrovnije je od samog bijesa.

 

 

JARAC

Možete vidjeti da su neka mračna pitanja služila važnoj svrsi i da više niste raspoloženi za previše kompromisa. Čini se da je manji izazov zaroniti duboko i suočiti se s nekim negativnim, uznemirujućim pitanjima i procesima, nego zadovoljiti se površnim rješenjima bilo koje vrste. Ostanite aktivni koliko osjećate potrebu, osobito ako vam je energija niska. Krećite se, dišite i idite u šetnju. Kontakt s prirodom može poboljšati brojne stvari u vašem unutarnjem svijetu u ovom trenutku. Iskoristite ga kad god imate priliku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Osjećate se mnogo stabilnije nego prije par dana. Iako su emocije iz prošlosti bile uzburkane, znate da vas u ovom trenutku ne mogu kontrolirati. Provedite vrijeme u razumnim kontaktima i odnosima koji nose duboke odnose osjećaj svrhe. Ne treba sve dovoditi u pitanje, ali treba izaći iz zona udobnosti ako su vode ustajale.

 

 

RIBE

Morate uzeti u obzir sve vanjske okolnosti prije procjene određenog smještaja ili izbora. Koračite samo ako ste svjesni načina na koji stvari funkcioniraju kamo ste krenuli.
Iako nikada ne možete biti potpuno osigurani s neviđenom budućnošću, trebali biste poduzeti određene mjere kao mjeru opreza za probleme koji se mogu izbjeći ako strpljivo uzmete u obzir sve pojedinosti.