LJUBAV od 15. do 31. Marta: Dolaze čudesni dani ljubav; netko će ponovo osvojiti osobu iz prošlosti, dok će netko dobiti bračnu ponudu…

LJUBAV od 15. do 31. Marta: Dolaze čudesni dani ljubav; netko će ponovo osvojiti osobu iz prošlosti, dok će netko dobiti bračnu ponudu…

11 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Dinamika moći bliskog odnosa sada bi se mogla promijeniti. Možete postati tvrdoglavi ili zaokupljeni time da budete “u pravu” tijekom sukoba, ali s obzirom na točku gledišta vašeg partnera može vas spriječiti da se vrtite u krug. Ako ste slobodni, zabrinutost zbog osuđivanja mogla bi vas spriječiti u izlasku. Iskoristite priliku da ispitate odakle potječu ovi strahovi i iskoristite ovu svijest da prilagodite svoje ponašanje.

 

BIK

Odlučnost da učinite stvari na svoj način sada vjerojatno neće proći dobro s dragim. Možda ste u potpunom ekstrovertnom modu, s namjerom da bez razmišljanja slijedite svoje crijevo. Partner, s druge strane, može preferirati ozbiljniju interakciju, poput rješavanja dugotrajnog spora ili traženja sredine. Ako se njegova razina energije ne poklapa s tvojom, ne juri punom brzinom. Umjesto toga, zastanite i razmislite o svojim postupcima prije nego što napetost dodatno poraste.

 

BLIZANCI

Vaše srce sada može lutati nadaleko! Dinamična radoznalost mogla bi vas izbaciti iz vašeg mjehurića, jer pokazujete interes za proširenje svojih ljubavnih horizonata. Vjerojatno ste željni otkrića, a ne zastrašeni promjenom. Ako ste u paru, vaša radoznalost može potaknuti šanse da se zbližite s partnerom, čineći ljubav većom nego ikad. Dramatično fascinantna i prosvjetljujuća vremena su pred vama!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Pripremite se da osvježeni ponovno uđete u romantičnu sferu. Možda ćete se romantično osjećati zaglavljeni na istom mjestu i možda ste internalizirali ideju da to ne možete promijeniti. Pomaknite fokus prema van i otvorite oči za promjene koje su vjerojatno već oko vas. Utjelovite samouvjeren stav, i vidite dalje od svojih ograničenja.

 

LAV

Mogli biste doživjeti prekid veze u bliskoj vezi upravo sada. Partner bi se možda želio usredotočiti na praktičan posao, dok biste se htjeli jednom odmoriti i usredotočiti se. Ako ste slobodni, možda biste radije bacili svoj popis obaveza kroz prozor i prepustili se romantičnoj mašti, no teško ćete se pustiti. Izrazite i posjedujte svoje želje, i situacija se može raspršiti.

 

DJEVICA

Strast je duboka i jaka. Vaša senzualna energija je vjerojatno u plamenu dok se otvarate različitim erot*kim mogućnostima. Možda ćete krenuti na intenzivno putovanje kako biste dalje otkrili ovu stranu sebe. Ako ste privrženi, možete se povezati s ljubavnikom i izraziti svoje želje na način u kojem biste oboje uživali, ako je raspoloženje dobro. Stvari postaju vruće i teške!

VAGA

Biti ranjiv je nešto na čemu možda sada radite. Iako je važno osigurati da partner želi iste stvari i vi, mogli biste se brinuti da ćete poremetiti tijek vaše veze ako zađete dublje. Bez obzira na status vaše veze, malo otvaranja može donijeti neočekivano pozitivne rezultate, poput pomoći vam da ojačate trenutnu ili potencijalnu vezu. Odluči se.

 

ŠKORPIJA

Društvena baterija drage volje vjerojatno nije tako napunjena kao vaša. Možda biste se htjeli družiti s grupom prijatelja ili podijeliti svoje oduševljene nade, ali ljubavnik možda nije raspoložen. On jednostavno možda nema istu žudnju za stimulacijom koju vi doživljavate. Ako ste slobodni, može se činiti da su romantične prilike rijetke, što umanjuje vaš optimizam. Ne očajavajte. Odmaknite se i vratite se romantici kada se budete osjećali utemeljenije.

 

STRIJELAC

Bliska veza sada bi mogla postati još bliža. Možda ćete biti ispunjeni radosnim entuzijazmom i željni da trenutnu vezu podignete na sljedeću razinu. On je možda jednako uzbuđen što će započeti ovu sljedeću fazu s vama. Iako je za tango potrebno dvoje, veza može procvjetati kada posjedujete svoje želje i pokažete se sigurnijim. Nemojte se iznenaditi vas partner zaprosi. Ako ste slobodni, mogli biste pomladiti svoj život u spojevima i ponovno ući u arenu s osjećajem čuda. Neka vas vaše srce vodi kroz različite dimenzije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Pronalaženje ravnoteže uz blisku vezu vrijedan je cilj. Vjerojatno popuštate uzde i popuštate u vezi. Otpuštanje želje za kontrolom može vam pomoći da uložite u stvaranje i održavanje jednake dinamike. Vjerojatno postoje određene obveze koje imate jedno prema drugome, a za njihovo ispunjavanje potrebna je nesebičnost. Oduprite se previše čvrstom držanju.

 

VODOLIJA

Nije zajamčeno da će vas samopouzdanje provesti u romantici. Dok ste možda u igri A, ljubavnik je možda previše zauzet rješavanjem vlastitih potreba kako bi pružio odobrenje koje tražite. Ako ste slobodni, možete se povući iz spoja ako počnete gubiti volju i počnete se prepredeljivati. Priznajte te osjećaje i pustite ih da nestanu, jer ne postoji odmah zadovoljavajuće rješenje.

 

RIBE

Svakodnevne afere sa dragom sada bi mogle dobiti preobrazbu. Planetarni tranziti potiču vas da obnovite svoju redovitu rutinu i učinite je svježom privlačnom. Možda biste željeli prožeti vezu dodatnom strašću, samo kao podsjetnik da je ljubav živa i zdrava. Ako ste slobodni, možete integrirati užitak u glupi miks dok pazite na inspirativne znakove romantike oko sebe. Unaprijedite svoj ljubavni život na sve načine koje znate!