SEDMIČNI TAROT: Dolaze dani nakon kojih ništa neće biti isto! Jednima će krenuti u financijama, drugima u ljubavi!

SEDMIČNI TAROT: Dolaze dani nakon kojih ništa neće biti isto! Jednima će krenuti u financijama, drugima u ljubavi!

8 ožujka, 2024 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Kraljica pentakla, obrnuto

Sedmični tarot: Ovo će biti tjedan u kojem ćete dati sve od sebe za nekoga tko, pak, neće poslušati vaše savjete. U redu je, obavio si svoj posao ovdje. Jedino što se od tebe tražilo bilo je da budeš tamo, i bio si.

Ovaj tjedan vidjet ćete što ta osoba radi s vašim vremenom i promišljenim savjetima. Možda neće slušati, ali to će vam biti van ruke. Sve je u redu i više nije na tebi.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: četvorka pentakla, obrnuto

Dakle, konačno ste došli do malo novca — zasluženo, mogao bih dodati. Sada ste malo ‘sramežljivi s oružjem’ kada je u pitanju trošenje, jer vam ovaj tjedan pokazuje da ste donekle traumatizirani gubitkom novca.

Dakle, sad se malo prečvrsto držite za to. Upamtite, to je samo novac, i iako to ima neku vrijednost, ništa ne vrijedi ako samo sjedi pod vašim budnim okom, ne radeći ništa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Četvorka mačeva

Čekali ste vijesti, i što više čekate, više očekujete negativne rezultate. Međutim, nema obećanja o negativnosti, ali ima više istih za vas, jer ćete cijeli tjedan razmišljati o ovoj vijesti koja dolazi. I, kao što mislite, plašit ćete se i žaliti.

Ovaj tjedan može donijeti duševne tjeskobe, ali zapamtite, to je samo u vašim mislima. Nema prijetnje ‘tamo vani’. Briga je nešto što sami sebi dajete i ne morate nužno biti pozvani.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Pet pehara, obrnuto

Pa, iskoristili ste priliku, a sada žalite. Međutim, vaš ego je malo prebogat da bi priznao poraz. Stoga ćete se ovaj tjedan zavaravati govoreći sebi da ste, na neki način, iz toga izašli kao pobjednici, što je hrabra laž, ali ste je sami sebi spremni reći.

Dugoročno gledano, tu nema tragedije. Samo malo samozavaravanja, što, ako vam radi, onda ne može biti tako loše.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Obješeni čovjek

Možda biste željeli nazvati sagledavanje stvari iz drugačije perspektive, ali u stvarnosti, ono što radite je djelovanje na namjerno neznajući način. Ovaj tjedan NE želite nešto gledati.

To može biti vaše zdravlje ili stav; nešto ide po zlu, a ti to nećeš priznati. Usvajate pravo značenje riječi “neznanje je blaženstvo”.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Toranj

Pa, toliko o toj ideji. Što god bilo, budući da ovaj tjedan uništava sve vaše planove, dajući vam do znanja da se to neće dogoditi, što god da ste zaista imali na umu za ovaj tjedan. Ipak, radikalno će se raspasti, srušivši sve uključene svojim kolapsom.

Ovo je dobar tjedan za povlačenje i ponovno okupljanje. Ono što je pokušano ovog tjedna predviđeno je za neuspjeh; povući se sada i sljedeći tjedan početi ispočetka.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Zvijezda

Doći ćete na vlast ovog tjedna, a s tom moći ćete primijetiti nešto zanimljivo: možete utjecati na ljude. Čini se da vam je kontrola koju toliko volite ponovno narasla, osim što bi vam se moć mogla vratiti ovaj tjedan.

To bi se moglo dogoditi ako pokušate nekoga natjerati da vjeruje u vas, ali mu umjesto nesigurne slike pokažete što će im to uvjerenje donijeti. Ovaj si tjedan lukav, i ovo bi te moglo ugristi na čamcu.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Kolo sreće

Ovaj tjedan vam donosi sjajnu priliku da zaradite tonu novca, ali će zahtijevati mentalnu oštroumnost i pozitivnu energiju. Imate sve što vam je potrebno da napredujete zajedno s putevima, ali jedina stvar koja vas može spriječiti da rastete je lijenost.

Prečesto odgađate stvari, a ovaj tjedan vam govori da se pozabavite svojim problemima, završite ih i sklonite se s puta kako biste mogli dočekati uspjehe koji vam kucaju na vrata.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Trojka mačeva, obrnuto

Očekujte uzrujanost u ljubavi ovog tjedna, jer se čini da svađe poboljšavaju vaš odnos, a ne osjećate da imate snage da ih ugušite. Vaš partner može biti prilično agresivan i obično, kada vam netko ide na živce, blokirate ga iz uma; u biti, zatvorili ste se.

Ovaj će vas tjedan dovesti u iskušenje da zatvorite partnera jer će se činiti da je neumorno zainteresiran za remećenje vašeg mira.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Trojka pehara, obrnuto

Ovaj tjedan donosi vam druženje prijatelja. Dobra hrana i fensi pića pomažu susretu dok se ne otkriju tajne, a onda odjednom sve poprimi mračan ton.

Iako je lijepo družiti se s prijateljima, ljepše je održavati stvari zabavne i mirne. Smijeh prestaje i kući ćete ponijeti gorak osjećaj koji vam ne daje odmor. Ono što započne kao zabava pretvara se u sjećanje na ogorčenost i ljutnju.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Snaga

Ovaj tjedan donosi sigurnost i spoznaju da stvari možete obaviti sami, bez ičije pomoći ili pristanka.

Također ćete ovog tjedna shvatiti da je najbolje preuzeti kontrolu nad situacijama u koje se nitko drugi ne usuđuje uskočiti. Vaše oslanjanje na druge je nulto; vi ste snažna, autonomna sila prirode koja može postići sve s velikim uspjehom.

 

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Tarot karta: mađioničar

Na dohvat su vam ruke sve što vam je potrebno da stvorite tjedan kakav biste željeli vidjeti. To je moćna izjava, a vi znate što učiniti s moći.

Neka se ovaj tjedan dogodi nešto kreativno. Sa svom ovom kreativnom energijom koja vam je dostupna ovog tjedna, bilo bi pogrešno pomisliti da biste je mogli odvesti u krivom smjeru. Vi ste ovdje vođa. Slijedite svoje instinkte i učinite pravu stvar.