POVRATAK BIVŠEG DO KRAJA MARTA: Pripadnicima OVA 3 znaka BIVŠA LJUBAV najavljuje POVRATAK u njihove živote, tko će biti SRETAN zbog toga, a tko ne?

POVRATAK BIVŠEG DO KRAJA MARTA: Pripadnicima OVA 3 znaka BIVŠA LJUBAV najavljuje POVRATAK u njihove živote, tko će biti SRETAN zbog toga, a tko ne?

8 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Povratak bivše ljubavi kod nekog će stvoriti osjećaj sreće i olakšanja jer ljubav je ta koja pobjeđuje, dok će nekima donijeti samo gorčinu i vratiti loše uspomene. U koju grupu ljudi vi spadate? Da li je kod vas ljubav toliko jaka da pobijedi sve nedaće s kojima ste se susretali u bivšoj ljubavnoj vezi?

Na to pitanje jedino vi znate pravi odgovor i vi ćete se uskoro morati odlučiti što i kako dalje, što se ljubavi tiče. Ta odluka neće biti lagana, ali to je ono što vam život i sudbina donose i od toga ne možete pobjeći.

Rado se sjećate lijepih trenutaka sa bivšim partnerom, ali onda se pojavi ono loše što je i dovelo do prekida vaše ljubavne veze.Od toga ne možete pobjeći, pitanje je samo kako se sa tim nosite.

Doći ćete do prekretnice u svom životu jer vaš bivši partner želi ponovo uspostaviti ljubavnu vezu sa vama. Odluka će biti na vama. Hoćete li moći oprostiti i živjeti sa tim ili se uopće nećete više upuštati u takve avanture, to je ono što će vas mučiti neko vrijeme. Odluku ćete svakako morati donijeti i s njom živjeti.

Da li još uvijek volite dovoljno jako da oprostite ili želite okrenuti novu stranicu u vašem ljubavnom životu? Možda će vam i slijed događaja što su pred vama pomoći u toj odluci. Uskoro ćete saznati kakva je vaša sudbina i kakav život je pred vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kako god bilo, mnogo toga će se promijeniti, puno toga više neće biti kao što je bilo. Za vas dolaze neka nova vremena koja će odrediti smjer u životu kojim ćete poći.

BLIZANCI

Sreća ili tuga, olakšanje ili nove brige, to je ono što vas očekuje u periodu koji je pred vama. Bivši partner vas i dalje voli i želi se vratiti u vaš život. Ovoga puta spreman je na kompromise i spreman je priznati svoje greške. Hoće li to biti dovoljno da ponovo prigrlite osobu koju i dalje volite, vrijeme će pokazati.

Pred vama je turbulentno razdoblje u kojemu će se mnogi osjećaji ispremiješati i donijeti vam dozu nesigurnosti. Na mnoga pitanja nećete znati odgovor, nećete znati želite li uopće povratak bivše ljubavi. To će vam otežati bitnu odluku, ali takav je život i to morate prihvatiti.

Možda vam pomognu događaji koji slijede jer tada biste mogli bolje shvatiti neke stvari koje su se događale u prošlosti. Zbog tih stvari ste i prekinuli vašu ljubavnu vezu, pa bi uskoro moglo biti sve jasnije. Tada ćete lakše donijeti odluku i vidjeti kojim putem želite ići.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Puno toga vam i danas nije jasno oko prekida ljubavne veze sa osobom za koju ste smatrali da je ona prava. Takvo mišljenje imate i sada, ali okolnosti su takve i vi više niste zajedno. Međutim, to bi se uskoro moglo promijeniti.

Vaš bivši partner učinit će sve kako bi se vratio u vaš život jer vas voli više nego ikad. Ni vi niste ravnodušni, iako vas boli to što ste se morali razići. Sve se uskoro može promijeniti.

Jedan susret sa bivšim partnerom sve bi mogao promijeniti jer ćete tada oboje shvatiti koliko se još uvijek volite. Ništa osim toga više neće biti toliko bitno i sudbina bi vas mogla ponovo spojiti.