BIVŠA LJUBAV POSTAT ĆE VJEČNA: Pripadnicima OVA 3 znaka se VRAĆA BIVŠI!

BIVŠA LJUBAV POSTAT ĆE VJEČNA: Pripadnicima OVA 3 znaka se VRAĆA BIVŠI!

8 ožujka, 2024 0 By Admin

Bivša ljubav postat će vječna: Možda smo okorjeli astrološki entuzijasti ili jednostavno prizemni ljudi koji vole provjeriti svoje horoskope.

Jedan zabrinjavajući aspekt je taj što nas dovodi u sukob s ljudima koje volimo — posebno sa životnim partnerima ili ljudima s kojima smo tek počeli izlaziti.

Ovisno o tome kolika nam je retrogradnost u tom razdoblju možemo napraviti veliku štetu. A ovo bi moglo biti razdoblje ‘uspjeha ili prekida’ za određene ljubavne veze. Ono što se ne pretpostavlja je ponovno okupljanje; možemo se rastati od naših ljudi, ali to ne činimo ozbiljno.

Ljudski um je lukav tijekom ovog vremena; moramo biti strpljiviji u donošenju odluka i impulzivni s emocionalnim odgovorima.

Prekidamo s ljudima s kojima baš i ne želimo, što znači da će za tri horoskopska znaka ti prekidi vrlo brzo postati šminkanje, jer će se mnogi od nas vratiti bivšima.

Tri horoskopska znaka koji se vraćaju svojim bivšima:

1. DJEVICA

Znali ste da činite veliku pogrešku u trenutku kada ste oboje odlučili da vam je ‘dosta!’ Bilo je naglo i impulzivno, a sve što je vas dvoje dobilo bila je tuga i puno nedostajanja jedno drugom.

OK, znači imali ste eksploziju, to se događa najboljima od nas, a ipak nisi mogao odstupiti, a sada, shvaćaš da ne možeš živjeti bez te osobe.

Budući da je komunikacija sada lakša, ne osjećate se toliko ograničenim svojim ponosom, što vam olakšava da doprete do njega kako biste pristojno razgovarali o ponovnom okupljanju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne brinite, on je u tome jednako kao i vi, ali sada imate povijest koja će potkrijepiti vašu ljubavnu priču. Iskoristite ono što ste naučili iz prekida kako biste stvorili bolju situaciju u ljubavi s osobom s kojom se ponovno družite.

 

2. STRIJELAC

Postoji samo jedan razlog zbog kojeg ste se odlučili ponovno spojiti s osobom s kojom ste tek nedavno prekinuli: shvaćate da ste pogriješili. Ovaj tranzit vam je zavrtio cijeli svijet, a vi ste teško održavali ravnotežu, pa ste zbog svoje zbunjenosti doveli partnera u svoj kaos, a jedno je vodilo drugom, a ono se okrenulo. u raskid.

Naravno, ovaj prekid nikada nije trebao potrajati i osjećat ćete se malo ugodnije ponovno zajedno. Istina je da niste netko tko želi igrati na terenu; niste zainteresirani za novu ljubav — želite svoju staru udobnu ljubav natrag, a sada kada vam je um bistar, moći ćete imati ono što želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3.  BIK

Ideja da ste otišli tako daleko da biste se riješili osobe koju ste voljeli je smiješna u vašem umu. Ne možete vjerovati da ste prekinuli vezu i pitate se zašto non-stop.

Vaša ljubavna afera završila je i nijedno od vas dvoje nije imalo pameti posegnuti za drugim da vidi kako ste. Sav taj ponos i ego stvarno su vam se ispriječili na putu i bez sumnje su se pogoršali tijekom trenutnog planetarnog tranzita. Dobra vijest je da je gotovo, kaput, gotovo s tim—nema više retrogradnih gluposti.

Jao, imate čisto polje, a komunikacija se može pokrenuti ako mu to dopustite. Dakle, hoćeš li si dopustiti prostor da se ponovno ujediniš sa svojom osobom kako bi ova šarada prekida konačno završila? Da, hoćeš. Pozdravite svoju ljubav natrag… čekao je jednako dugo kao i vi.