MARTOVSKA ZBIVANJA: OVAJ znak će Mart ZAUVIJEK pamtiti zbog NESTVARNE SREĆE, a OVOM će biti SLOMLJENO SRCE!

MARTOVSKA ZBIVANJA: OVAJ znak će Mart ZAUVIJEK pamtiti zbog NESTVARNE SREĆE, a OVOM će biti SLOMLJENO SRCE!

5 ožujka, 2024 0 By Admin 2

Zvijezde donose lijepe vijesti jednom znaku, ali za ovaj znak imaju jako loše vijesti! Netko će uživati u sreći i zadovoljstvu, dok će nekome problema biti preko glave i neće znati kako se nositi sa njima…

 

JARAC

Dobre vijesti stižu za vas jer naredni period donijet će vam samo sretna događanja. Vi ćete naredni period započeti sa jednim sretnim događajem u vašoj obitelji koji će razveseliti sve članove vaše porodice. Prevladavat će samo smijeh i sretne vijesti, razloga za brigu neće biti na vidiku dugo vremena.

To će biti prilika da poboljšate odnose sa pojedinim članovima obitelji sa kojima ste imali neke nesuglasice. Sada je fantastična prilika da vaše odnose postavite na zdrave temelje kako bi lakše komunicirali u budućnosti. Na ljubavnom planu dolazi do velikog poboljšanja, a glavni razlog za to bit će puno razgovora i komunikacije sa partnerom.

Shvatit ćete da ste se udaljili, pa ćete pokušati više toga raditi zajedno, što je odlična ideja. Uspostavit ćete stabilnu vezu, a to vam je do sada jedino nedostajalo. Vaš poslovni put ulazi u fazu kada vam sve polazi za rukom, pa se potruditi maksimalno izvući sve što možete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sada će doći vrijeme da uđete  i u neke rizičnije planove jer će zvijezde biti na vašoj strani. Sve u svemu, prekrasan period je pred vama, period u kojem ćete ispuniti sve vaše želje i gdje će se ispuniti i sva vaša očekivanja.

RIBE

Na planu vašeg ljubavnog života neće vam biti ni malo lako u narednom periodu. Vrijeme pred vama donijet će vam ono što najmanje želite, a to je vaše slomljeno srce. Nažalost, zvijezde tako kažu pa će se to najvjerojatnije i dogoditi, bez obzira na to što vi učinite.

Nećete si moći pomoći jer neće zavisiti o vama. Vaš partner već dugo nije pravi partner, osjećate da nešto nije u redu, ali prelazite preko toga. Sada dolazi vrijeme kada tako više ne može, kada treba donijeti neke bitne odluke. Znali ste da to vrijeme mora doći jer je vaša veza već dugo loša.

Vi se trudite koliko god možete da održite vezu, ali se čini da vašem partneru i nije više toliko stalo. Postupci koje će učiniti vaš partner dovest će vas pred gotov čin i nećete moći ništa drugo nego prekinuti tu vezu. Dvoumit ćete se da li da oprostite partneru, ali i sami znate da vaša zajednička budućnost više ne postoji.

Slomljeno srce je ono što će vas boljeti duži period, tuga će prevladati u vašim osjećajima, ali se morate utješiti da tako neće biti zauvijek. Proći ćete i tu fazu vašeg života i pokušati naći nekog dostojnog vama. Poslije kiše dolazi sunce, pa će tako i vama poslije neuspješne veze sigurno u život ući osoba koja će vas voljeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Budite optimistični, imajte vjere u sebe i teška vremena će proći. Teško će biti neko vrijeme, ali svakako vas u budućnosti čekaju brojni sretni trenuci pa nemojte previše očajavati.