LJUBAVNA SREĆA u NAJAVI! Jedan znak će upoznati osobu doslovno indentičnu sebi, a OVOM znaku se vraća bivši!

LJUBAVNA SREĆA u NAJAVI! Jedan znak će upoznati osobu doslovno indentičnu sebi, a OVOM znaku se vraća bivši!

4 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Nebesko ozračje sa sobom donosi priliku da se obavi neki stvarno dobar posao. Ako ste vi i vaš partner doživljavali razdoblje poteškoća, upotrijebite ovu snažnu energiju da zadubite duboko u sebe i dođete do korijena svog problema. Nadamo se da ćete stvoriti proboj, a to bi zapravo moglo ojačati vezu između vas, a ne oslabiti je. Dajte sve od sebe!

 

 

BIK

Položaj nebeskih tijela ukazuje da možda nećete moći poništiti štetu koja je nastala unutar posebnog odnosa. Možda ste bili u sukobu sa samim sobom oko toga hoćete li nazvati dan ili se nastaviti boriti u nadi da će se stvari popraviti. Ipak, u svom srcu znate što trebate učiniti i naći ćete hrabrosti napraviti promjenu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ako su stvari u posljednje vrijeme bile prilično teške između vas i vaše najdraže ljubavi, očekujte da će planetarno poravnanje vratiti toplinu i humor u vaše živote. Ako još uvijek imate stvari o kojima treba razgovarati, onda će to u trenutnoj kozmičkoj klimi vratiti vašu vjeru jedno u drugo i u odnos. Vidjet ćete da je u njemu još puno više kilometraže!

 

 

RAK

Jedna informacija na koju naiđete mogla bi imati dubok utjecaj na vaš ljubavni život. Trenutna nebeska atmosfera ukazuje na to da ste možda pogriješili što se tiče vašeg stava prema partneru, te da ste ga zbog toga potpuno pogrešno procijenili. Današnji aspekt nudi priliku da to ispravite i da se možda ispričate za svoju pogrešku, koja je možda poremetila vaše ljubavno zanimanje. Slušaj svoje srce!

 

 

LAV

Možda se pitate hoćete li ikada pronaći način da riješite određenu poteškoću između vas i nekoga kome se uistinu divite. Položaj nebeskih tijela potiče vas da malo bolje pogledate ono što smatrate glavnom preprekom. Iako se u prošlosti možda činilo zastrašujućim, nova perspektiva će vam omogućiti da vidite slabu točku. Tada možete poduzeti akciju.

 

 

DJEVICA

Planetarna usklađenost potaknut će vas da izbacite sve svoje šale i dosjetke, odjenete svoju najzavodljiviju odjeću i odete na tu zabavu, koja bi mogla biti itekako vrijedna vašeg truda. Ako ste oduvijek željeli upoznati nekoga tko je jednako pustolovan, otvoren, duhovan i lud poput vas, što onda čekate? Može li ovo biti trenutak istine?

VAGA

Nebesko ozračje može ukazivati ​​na to da imate sposobnost ranjavanja ili liječenja što se tiče određene situacije u vezi. Možete koristiti riječi kako biste situaciju pogoršali, što će na kraju samo povrijediti oboje; ili se možete potruditi razgovarati o stvarima i pronaći pravi izvor problema, što zahtijeva iskrenu otvorenost i iskrenost.

 

 

ŠKORPIJA

Položaj nebeskih tijela može poslužiti da vam utjera razum nakon razdoblja u kojem se čini da ste se durili. Vi i vaše drago srce niste se složili oko važnog pitanja, a to je mogao biti uzrok nedavnih poteškoća. Međutim, dio informacije, bilo pročitan ili preslušan, odjednom vas osvijesti što treba učiniti. Sretno!

 

 

STRIJELAC

Na sastanku istomišljenika možda ćete otkriti da se netko divi vašem pogledu i vašem superiornom intelektu. Planetarna usklađenost vas potiče da imate vjeru u sebe i da produžite kontakt, ako se čini da je to prava stvar. Iako možda neće započeti kao strastvena veza, uskoro bi se mogla razviti u jednu. Budite hrabri i pozovite ih na kavu.

 

 

JARAC

Ne volite loš osjećaj i napetost u najboljim trenucima, tako da možda nećete uživati ​​u nebeskom ozračju, jer je moguće da će to dovesti do nečega što je trebalo riješiti između vas i vašeg partnera  neko vrijeme. Međutim, iako se možda nećete osjećati ugodno u izražavanju nekih svojih dubljih rezervi, na kraju ćete oboje otkriti osjećaj mira.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Nemojte se previše uznemiravati i uzrujavati ako vam se čini da stvari u vašoj vezi nisu tako romantično savršene kako biste željeli da budu. Položaj nebeskih tijela znači da je kozmos proizveo veliku žlicu i da se trenutno miješa kako bi se zabilježilo i razriješilo sve što je nesavršeno. Dakle, ako boli, vjerojatno vam dobro ide.

 

 

RIBE

Planetarno poravnanje potiče vas da se izvučete iz društva jer biste mogli upoznati neke vrlo zanimljive ljude. Jedan bi posebno mogao donijeti dozu sunca u vaš život, jer izgleda da oboje dijelite iste interese i poglede. Ovo će vam, više od svega, izmamiti osmijeh na lice i dati vam nešto čemu se možete veseliti u budućnosti.