Jedno je sigurno; Nekome će SRCE (OPET) PUKNUTI zbog LJUBAVNE BOLI i IZDAJE, a evo zašto će OVAJ znak zablistati od sreće…

Jedno je sigurno; Nekome će SRCE (OPET) PUKNUTI zbog LJUBAVNE BOLI i IZDAJE, a evo zašto će OVAJ znak zablistati od sreće…

29 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Pružit će vam se zanimljiva prilika da voljenu osobu upoznate na potpuno nov i drugačiji način. Svatko ima svoje strane koje su skrivene, a nikad ili rijetko isplivaju na površinu. U najmanju ruku, možda ćete otkriti da vam se vaš partner (sadašnji ili budući) sviđa dvostruko više, a možda ćete se čak osjećati dublje i strastvenije zaljubljeni u svog dragog nego ikad prije!

 

BIK

Brinut ćete da konačno ispričate što osjećate prema nekome tko vam je vrlo blizak. Uvijek volite zadržati dio sebe i ne volite se potpuno izlagati pred bilo kime. Ali danas biste mogli riskirati i dopustiti sebi da budete ranjivi. Vaš dragi će znati gdje stoji, a i vi ćete se osjećati puno bolje.

 

BLIZANCI

Danas će u zraku biti veliki osjećaj uzgona. Ako ste se nedavno skrivali u mraku, poput šišmiša u špilji, odlučite danas upoznati neke nove ljude na bilo koji način. Ako ste se zbog poteškoća u vezi osjećali malo potišteno, onda idite negdje gdje se možete razveseliti i dobro nasmijati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Danas doista možete doći do krajnjih granica. Uvijek volite širiti svoje horizonte i stalno postavljate svoje ciljeve sve više i više. Što se ljubavi i romantike tiče, možete prihvatiti i eksperimentalniji pristup. Nemojte se bojati isprobati stvari, čak i ako bi drugi mogli sumnjati u vaše motive. Ako se zbog toga osjećate dobro, zašto brinuti!

 

LAV

Razgovaranjem o stvarima konačno ćete doći do srži problema koji vas muči već neko vrijeme. Poželjet ćete sjesti s voljenom osobom i iznijeti sve na vidjelo. To će vam doista pomoći da istražite dublje osjećaje koje oboje imate jedno prema drugome i omogućiti vam da obnovite svoju predanost.

 

DJEVICA

Uživat ćete u energiji današnjeg dana koja potiče pravi osjećaj zabave i optimizma. Imat ćete priliku upoznati nekoga posebnog dok ste vani. Nemojte ostati unutra; radije izađite van  ako je ikako moguće. Ako se osjećate kontemplativno, pokušajte s jogom ili meditacijom kako biste se kasnije osjećali duboko opušteno i spremno za taj spoj!

VAGA

Danas ćete htjeti sve učiniti drugačije. Iako vaša ideja drugačijeg ili eksperimentalnog može biti blaža i suptilnija verzija svih drugih, to ne znači da je manje uzbudljiva. Iako vjerojatno nećete nastaviti ovako, jednokratni eksperiment u drugačijoj vrsti ljubavi mogao bi vam otvoriti neka nova vrata.

 

ŠKORPIJA

Vrijeme je da svom voljenom poklonite posebnu pažnju. Ima puno toga za razgovarati, ali bilo bi od pomoći kada biste oboje mogli podijeliti iz dubine svojih srca. To će vas potaknuti da budete iskreni i otvoreni jedno s drugim, te da razjasnite sve što je moglo uzrokovati problem. To će omogućiti bolju komunikaciju u budućnosti.

 

STRIJELAC

Nemojte danas provoditi svoje slobodno vrijeme sami, jer bi to bio gubitak sjajnog dana. Imat ćete potrebu izaći van i pomiješati se s novim ljudima, ali više otići negdje, ako je moguće, gdje se možete istinski opustiti i pravo zabaviti. Ovo će vam više od svega oporaviti duh i dovesti vas u kontakt s vrlo zanimljivim ljudima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Kako ionako obično postavljate presedan za bilo što novo i eksperimentalno, možda ćete moći djelovati u ulozi učitelja ljudima kojima je potrebna mala pomoć da se oslobode i dopuste sebi da budu jedinstveni ljudi kakvi uistinu jesu. Pružajući ruku, otvorit ćete srca drugih. Postoji mogućnost da vam voljena osoba (opet) slomi srce. Ili ćete sami doći do nekakvog dokaza ili će do vas doći provjerene informacije

 

VODOLIJA

Iako vam se današnja energija može činiti previše emotivnom, neće škoditi ako o određenim problemima razgovarate sa svojim posebnim prijateljem. Danas je vjerojatan razgovor na najdubljim razinama, i bilo bi dobro iskoristiti to kako bi se raščistio zrak u vezi s dugotrajnim problemima; osjećat ćete se mnogo jasnije i lakše ako naučite dijeliti iz srca.

 

RIBE

Ako je moguće, ovo je odličan dan za manje okupljanje, jer ćete imati priliku pozvati nove i vrlo različite ljude u svoj krug prijatelja. Poticanjem novih prijateljstava, također možete privući osobu koja je više na vašoj valnoj duljini nego što su to bili mnogi spojevi već neko vrijeme. Možda ćete upoznati ne samo dobrog prijatelja, već i potencijalnog partnera.