Pred OVIM zodijacima su LIJEPI, ali i VRLO BITNI događaji na koje dugo čekaju!

Pred OVIM zodijacima su LIJEPI, ali i VRLO BITNI događaji na koje dugo čekaju!

24 veljače, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ono što želite ovog tjedna je ono što ćete dobiti, stoga budite sigurni da to stvarno želite. To je za vas jedan od onih tjedana supermoći u kojem jedva možete vjerovati koliko ste sretni.

Cijenite ovaj put, ali budite svjesni svojih postupaka.

Dok ste u poziciji da puno toga obavite, provjerite svoj posao kako bi sljedeći tjedan protekao glatko kao što ovaj obećava.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ono što može započeti kao depresivan, usamljen tjedan postupno će se pred kraj tjedna pretvoriti u tjedan ispunjen ljubavlju i ljubavnim obećanjima.

Čekali ste od svoje voljene neke dobre vijesti, a čini se da ćete do kraja tjedna čuti ono što trebate čuti. Također, očekujte tople zagrljaje i puno poljubaca.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovaj ste tjedan u jednom od onih raspoloženja ‘ne uzimajte zatvorenike’, a to se odnosi na vaš stav.

Imate vrlo jasnu ideju o tome što želite postići ovaj tjedan, a da biste to učinili, morate biti uporni s ljudima oko sebe.

Možda će na kraju pomisliti da si ludi genij za svoje napore, ali hej, ti ćeš obaviti posao.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Obično ne volite ‘preuzeti odgovornost’, ali ako morate, morate, a ovaj tjedan zahtijeva da se pojačate i pokažete im tko je šef.

Sasvim je u redu, jer znate kako upravljati ovim brodom, iako će vam možda trebati više vremena od vašeg redovito planiranog tjedna. Do vikenda ćete imati puno vremena za druženje s prijateljima ili romantičnim partnerom.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Neprijateljski osjećaji na radnom mjestu i kod kuće odvraćaju vas ovaj tjedan dok se borite sa svojim osjećajima.

Ovo nije baš onako kako ste zamišljali da stvari budu, ali vam je preostalo da se bavite nečim stvarno i uistinu dosadnim, ali to se mora učiniti, a vi ste taj koji to morate učiniti. Uzmite u obzir da se to moglo dogoditi zbog vašeg vlastitog nemara.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Osjećate se kao da se trudite koliko god možete uravnotežiti svoj život u kući, a ipak postoji nešto što se čini da nikad ne uspijeva, a to je vaš partner.

Opet ste na kraju svoje pameti i ne znate koliko još možete zadržati fasadu ‘biti sretan’. Ovaj tjedan niste zadovoljni svojim kućnim životom, a to bi moglo dovesti do komplikacija.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovaj tjedan će vam olakšati izravni tranzit planeta, jer vas oslobađa za dostavu dobrih vijesti.

Čini se da vam se pruža prilika, a to je upravo ono što vam je trebalo. Ova prilika vam omogućuje da ljudima date do znanja što imate na umu za budućnost, a to je važno jer su oni suštinski uključeni. Odobrenja su ovog tjedna visoka.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Možda ćete biti u iskušenju da srušite vladu ovog tjedna ili ćete jednostavno zauzeti taj buntovnički stav i odlučiti se na uređenje interijera.

Osjećate se kreativno i motivirano. Ništa vam ne može stati na put. Raspoloženje će vam ovog tjedna biti dobro i živahno, a ako se odlučite učiniti nešto što je korisno, uspjet ćete sjajno.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Čuvali ste tajnu za koju smatrate da je treba otkriti. Osjećaš da ćeš sići s uma ako ne progovoriš uskoro.

Planetarno poravnavanje dolazi vam u pomoć za to vrijeme i daje vam mentalnu snagu da se direktno nosite sa svojim problemima.

Govorite kako samo vi možete. I znajte ovo, “ako ne pitate, nećete dobiti.”

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Moći ćete rasvijetliti tu svoju nevjerojatnu viziju širokog raspona.

Ovog tjedna osmislit ćete rješenje za nadmašivanje svih rješenja, a kada ga primijenite, vidjet ćete da ne samo da ste bili u pravu kada ste radili stvari na svoj način, već i svi oko vas mogu imati koristi od vaših vještina i procjene. Definitivno si pobjednik tjedna!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Osjećate se prilično dobro ovog tjedna, jer su se zdravstveni problemi, čini se, raščistili. Sada kada se osjećate opušteno i bezbrižno, usredotočili ste se na nešto veliko.

Najbolje bi bilo da se upustite u planiranje toga, a ne da skočite na to. Dobro radite kada planirate, a ovaj tjedan vas podržava na svim razinama. Razmislite o tome, a zatim napravite svoj potez.

 

Ribe
(19. veljače – 10. ožujka)

Planetarno poravnavanje vam pomaže da jasno razmišljate, a to će vam dobro doći do kraja tjedna kada vam se čini da su stvari u vašem životu bačene u klupko zbrke.

Položaj planeta pomoći će vam da saberete svoju pamet, ali glavni problem će biti sudjelovanje drugih u vašem okruženju; ne rade stvari na pravi način, a to će vas naljutiti.

Tu je uključen plan, a vi biste voljeli da ga se ljudi jednostavno drže.