Ovim znacima stižu dani SRETNIH DEŠAVANJA: Pred njima su najljepše promjene do sada!

Ovim znacima stižu dani SRETNIH DEŠAVANJA: Pred njima su najljepše promjene do sada!

17 veljače, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Vaš tjedan je u tome da konačno gledate kako vam se stvari odvijaju. Bili ste nestrpljivi, ali nije bilo izbora, morali ste se držati i čekati tko god ili što god je trebalo proći umjesto vas.

I ovog tjedna možete vidjeti kako se završava. Uzmite ono što ste naučili ovdje i iskoristite to. Ovo je tjedan novca za vas. Naučite kako uložiti svoje vrijeme i teško zarađeni novac.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Vaš ljubavni život je već dugo zvijezda padalica i ne izgleda kao da će uskoro završiti. Možete očekivati ​​da će tjedan proći dobro, do vikenda, gdje će jednostavno poletjeti kao raketa.

Osjetite energiju i moć onoga što jeste i znajte da koga god povedete sa sobom na ovu divlju vožnju. Voljet će te zbog toga — zauvijek.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovaj tjedan pokazuje veliki potencijal za vas u smislu rada s vašim partnerom na najvažnijim pitanjima.

Dok vaše zajedništvo funkcionira jer se volite, primijetit ćete nešto drugo: možete se slagati na načine koji nemaju nikakve veze s ljubavlju.

Za neke može se pokrenuti partnerstvo druge vrste. Zamislite da uđete u posao sa svojom romantičnom ljubavlju? Sasvim je moguće, tijekom ovog tjedna.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Nesporazumi se rješavaju tijekom tjedna, što dovodi do novih i poboljšanih metoda; ovog tjedna naučit ćete što potiskuje gumbe vašeg partnera, kao i moći izreći svoje mišljenje kako biste im dali do znanja što pritiska vaše.

Jedna mala svađa dovest će do zanosnog novog razumijevanja.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Probudite se i pomirišite novu karijeru! Uključeno je, i bilo da se radi o polju zabave ili ima neke veze s bilo kojim brojem tvojih nevjerojatnih talenata, od tebe će se tražiti da se pojačaš i pokažeš što imaš.

Više ste nego spremni i niste mislili da možete izdržati još jednu minutu, ali evo ga, vaša velika operacija, kako kažu.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Imali ste otprilike onoliko koliko možete podnijeti od ljudi koji ne čitaju upute, ne rade svoj posao i ne pomažu.

Vaša anksioznost je na visokoj razini tijekom cijelog tjedna i ne možete se prestati žaliti. Znaš da si u pravu, a istina je da si u pravu.

Okruženi ste lijenim klošarima koji ne mrdnu prstom da bi radili bilo što osim pomicanja na svojim telefonima. Arg, toliko toga možete podnijeti!

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Sada TI, s druge strane, imaš lijep, lagan tjedan pred sobom, koji kao da cvjeta kako dani prolaze.

Do kraja tjedna dobit ćete direktan učinak Venere, a ako ste imali bilo kakvih problema sa svojim romantičnim partnerom, oni će biti riješeni.

Ima toliko stvari kojima se možete veseliti, samo držite glavu na ramenima i ostanite skromni.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Prošli tjedan vam je općenito bio malo grub. Ovaj će tjedan definitivno sve to promijeniti.

Ono što je pošlo po zlu u prošlosti je to što ste sve zlobno okrenuli pogrešnim ljudima, a to je uzvratilo na vas.

Sada točno znate koga kriviti, napadati i optuživati, a na nekom čudnom planu postojanja, to vas čini sretnim. Poznajete svog neprijatelja, zar ne?

 

Strijelac

(22. studenog – 21. prosinca)

Donesite novac kući,. Kao kreativni tip, često ste vjerovali da novac nije bitan – sve se svodilo na UMJETNOST.

Sveti dimovi, zar to nije išlo, ili što? Nešto vas pogodi ovaj tjedan gdje ćete se pomiriti s idejom da je NOVAC DOBAR. Možda ne ‘pohlepa’, ali, dovraga, da, novac je dobra stvar.

A sada ste u mogućnosti to učiniti. Kad jednom kušate tu zelenu salatu, htjet ćete sve više i više, i dobit ćete je!

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Gotovo da će se činiti kao da će se prekidač preklopiti, i odjednom ćete se pretvoriti od zagovornika koji ne vjeruje u optimističnu osobu koja se nada “Da, mogu”. Ono što je stvarno posebno u vezi s ovim je da pokriva sve osnove, uključujući zdravlje i ljubav.

Vaš ljubavni život će prijeći u STRASNI NAČIN kada dođe vikend, a vi ćete otploviti kući kada Venera krene izravno kao da je namijenjena samo vama. (Možda jeste?)

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Nisi sve to studirao bez razloga. Zapravo, ovaj tjedan ćete igrati ulogu učitelja/savjetnika, na temelju vašeg iznimnog iskustva.

Osjećate se malo zrelije nego inače i to će se očitovati u tome da ste osoba koja se obraća u obitelji koja ima svo znanje i mudrost. Volite li biti ova osoba? Pa, dovraga, voliš!!

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Ovaj tjedan počinje teško i završava tako da se ne obazirete. Da, to je prava stvar. A kad ti je stalo, stvari vam se obično otvaraju.

To je stara rutina “okaži se, uzmi sve” i to je otprilike cijeli tvoj tjedan. Zašto se mučiti tako čvrsto hvatati se za ideju da vam se prsti lome? Pusti i gledaj kako sve teče… tvojim putem.