LJUBAV od 1. do 15. Februara: Prošlost OVIH znakova je bila bolna, ali zato će im budućnost biti divna…

LJUBAV od 1. do 15. Februara: Prošlost OVIH znakova je bila bolna, ali zato će im budućnost biti divna…

27 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

LJUBAV od 1. do 15. Februara: Ovaj period je savršen za romantiku i možete planirati iznenaditi partnera nekom intimnom ili ekstravagantnom gestom. Također ćete vjerojatno dobiti sretno iznenađenje od svog partnera. Svakako planirajte malo vremena nasamo kako biste u potpunosti iskoristili ovo planetarno okruženje. Ako razmišljate o osnivanju obitelji, onda je ovo savršeno vrijeme za to.

 

BIK

Božica Sunčevog sustava i planeti koji donose osjećaj njegovanosti sjaje u vašem znaku. Dajte svojoj ljubavi osjećaj utjehe. Neka se vaša ljubav osjeća važnom. Položaji planeta zaštitit će vaš ljubavni život. Savršeno je vrijeme da uživate u slavi ljubavi. Uskoro biste mogli imati malo osobnog i intimnog vremena jedno s drugim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možete se naći u društvu nekoga tko je nestrpljiv da bude s vama i već dugo čeka da potraži vašu pažnju. Možda će to biti strastven i ozbiljan romantični susret, a to je ono što ste tražili! Sjajni dani, iskoristite ih najbolje! I samo budi svoj izvorni!

 

RAK

Bliski prijatelj bi mogao izraziti svoje osjećaje prema vama. Možda ne verbalno, već kroz djela. Može biti vrlo suptilan. Budite svjesni takvih stvari. Postoji velika šansa da prijateljstvo preraste u romantičnu vezu. Nemojte odmah skočiti na obvezu. Možda je riječ samo o zaljubljenosti. Dakle, pričekajte još znakova.

 

LAV

U posljednje vrijeme ignorirate svoje prijatelje, a vrijeme je posebno povoljno za organiziranje prijateljskog izleta. Izađite i pogledajte film ili organizirajte običnu prijateljsku večer i osjetit ćete kako stres koji niste ni primijetili lako nestaje. Također vas može kontaktirati netko iz vaše prošlosti tko vam je nekoć bio blizak.

 

DJEVICA

Nedavno ste se spojili s nekim u romantičnoj vezi. Dugo poznajete ovu osobu, ali sada ste zapanjeni kad vidite drugu stranu te osobe. Ne uspijeva razumjeti vaše težnje i ispuniti vaša očekivanja. Dajte mu malo vremena i on će djelovati zrelo, iako postupno, ali hoće.

VAGA

Nemojte lupati na vrata kada je veza u pitanju. Upamtite, netko je definitivno stvoren za vas. Kada dođe zrelo vrijeme, svemir će se automatski otvoriti da vam predstavi taj dragocjeni dar. Neka vas ljubav pronađe. Do tada, lijepo se provedite sa svojim prijateljima i suradnicima. Možda se vaš skriveni dijamant nalazi negdje tamo. Ne treba gubiti nadu!

 

ŠKORPIJA

Strastveni ste i romantični. Proživljavali ste vrlo intenzivan odnos sa svojim partnerom. Oboje uživate u društvu jedno drugoga. Ovo je vrijeme da poštujemo jedni druge. Svaki odnos treba prostor za rast i cvjetanje. Ako to ne učinite, raspadat će se za kratko vrijeme. Posjetite svoje prijatelje i obitelj. I oni vas trebaju.

 

STRIJELAC

Vrijeme je savršeno za ljubav. Pokažite svoju zahvalnost prema toj posebnoj osobi u svom životu tako što ćete učiniti nešto neočekivano i posebno. Romantika je u zraku. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati ljubav svog života ili jednostavno početi vidjeti blisku osobu u potpuno novom i romantičnom svjetlu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Dani će biti balansiranje između vašeg posla i karijere i vaše obitelji. I jedno i drugo postaje prilično zahtjevno u posljednjih nekoliko dana i vi ste se pridržavali oba. No, sada će to biti prilično teško učiniti. Može se činiti da morate izabrati jedno ili drugo. Trenutno je najbolje da se koncentrirate na poslovne probleme, iako ćete morati biti taktični prema svojoj obitelji.

 

VODOLIJA

Nova i obećavajuća veza će se razviti u životu onih koji su slobodni. Međutim, ego i nedostatak dalekovidnosti uzrokovat će probleme u daljnjem njegovanju ovog odnosa. Oni također mogu uzrokovati probleme u vezi koju već imate. Potrebno je napraviti korak unatrag i dati partneru dovoljno prostora jer ste previše zadirali u njegov/njezin osobni prostor.

 

RIBE

Vrlo ste dobri u flertu i to možete činiti s koliko god ljudi naiđete na svom putu. Ali neka bude lagan i ograničen samo na tjelesne užitke bez da se emocionalno vežete uz njega. Nitko vas neće shvaćati preozbiljno i ne dopustite da itko od vas išta zahtijeva.