LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 15. Februara: U najavi ludi ljubavni preokreti, nove ljubavi ali i (opet) slomljena srca…

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 15. Februara: U najavi ludi ljubavni preokreti, nove ljubavi ali i (opet) slomljena srca…

27 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubav ciganskim kartama: Bit ćete prilično agresivni u ljubavi. Samo se pobrinite da maknete svoj ego s puta kako biste uživali u ispunjavajućoj vezi. Međutim, vašem će se partneru svidjeti vaš novi ja i uživat će u vašem novostečenom samopouzdanju. Svakako zgrabite ovu priliku i lijepo se provedite sa svojim partnerom.

 

BIK

Vjerojatno ćete upoznati nekoga tko vam se čini previše savršenim da bi bio istinit. Vjerujte svojoj sreći jer možda ste sreli svoju srodnu dušu. Slušajte svoje srce danas čak i ako vas vaš logični um upozorava da su stvari predobre. Jednom će vam se romantični događaji odvijati baš onako kako želite. Ne propustite ovu priliku za značajnu vezu u vašem životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Bit ćete jako zauzeti svojim društvenim obvezama. Zabave, okupljanja i obiteljske prilike vjerojatno će vam oduzeti većinu vremena i uživat ćete u društvenom vjetru. Lako ćete zaokupiti pažnju ljudi jer blistate na svim okupljanjima. Ovim sastancima ćete oživjeti neku staru vezu koja će vam biti od koristi.

 

RAK

Negdje ste počeli osjećati da su vam romantični angažmani zamorni i neispunjavajući ovih dana. Međutim, jedinstvena i svježa vrsta romanse može ponovno potaknuti vašu želju za stvaranjem saveza s osobama suprotnog spola. Motivirajte se da ne gubite nadu, plod strpljenja je sladak, a takva će vam biti i nagrada.

 

LAV

Možda ćete morati promijeniti svoj stav prema voljenoj osobi. Vjerojatno je da je on ili ona pod stresom i možda će čak stres prenijeti na vas. Ako uzvratite istom mjerom, situacija će se pogoršati. Umjesto toga, pokušajte imati razumijevanja i susretljivosti i bit ćete nagrađeni zahvalnošću i nježnošću, ako ne već danas, onda svakako kasnije.

 

DJEVICA

Vaš životni stil i društveni krugovi trenutno se znatno poboljšavaju. Iako će vašem partneru možda biti malo teže prilagoditi se ovim promjenjivim okolnostima, vi ćete mu/joj biti velika podrška i pomoći mu/joj da prođe kroz ovo vrijeme. Odnos i podrška su vam najveći prioritet i smatrat ćete da ćete svoju podršku jako cijeniti. Ovo će ojačati vaše veze.

VAGA

Morate paziti da ne sputate partnerovo strpljenje. Tolerira vas i daje vam dovoljno topline unatoč vašim hladnim reakcijama na njegove pokušaje da vam ugodi. Uredu je; oprosti mu što te jednom povrijedio. On je stvarno kriv za sve svoje greške i neće ih više ponoviti.

 

ŠKORPIJA

Vaš partner bi vas mogao iznenaditi. Čežnji i samoći će doći kraj. Možda biste željeli napraviti korak dalje u svojoj vezi, ali uvijek pitajte partnera jer to mora biti obostrano. Pronašli ste svoju ljubav nakon mnogo truda pa nemojte žuriti. Oko vašeg partnera vlada ozloglašeni zrak.

 

STRIJELAC

Postoji mogućnost da ćete postati manje pristupačni. Dani nisu najpogodniji za njegovanje novih ili starih veza. Umjesto toga, više ćete se baviti samoanalizom i to može odavati atmosferu da ne želite da vas se uznemirava. Međutim, možete nazvati starog prijatelja ili vas iznenada posjeti netko blizak iz vaše prošlosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Ne budete li oprezni, nesporazumi i intervencije treće strane mogu stvoriti ozbiljne potrese u vašem ljubavnom životu. Morate naučiti vjerovati svojim osjećajima kao i osjećajima svog partnera. Stavite veći naglasak na ono što osjećate, a ne na ono što vam drugi govore. Također biste se trebali povjeriti svom partneru u vezi s profesionalnim stvarima koje vas muče.

 

VODOLIJA

Vaš ljubavni život u ovom trenutku stagnira. Stoga morate provoditi vrijeme s ljudima koji su slobodni i budni! Ovo će vam pokazati da u životu ima puno toga za raditi osim biti s partnerom! Možete pokušati prikupiti nove savjete za dobrodošlicu nekom novom u svoj život ako ste trenutno potpuno slobodni!

 

RIBE

Zdrave granice postale su nužne u vašem odnosu, no vi ih teško razgraničavate. Morate sjesti sa svojim partnerom i razgovarati o različitim dimenzijama vašeg odnosa s kojima se osjećate neugodno. Ovaj period je idealan za ovaj zadatak budući da će vaš partner biti prijemčiv za vaše ideje i biti voljan razgovarati s vama o njima.