Zvijezde OVIM znacima predviđaju POČETAK VEZE sa OSOBOM za kojom PATE u TIŠINI…

Zvijezde OVIM znacima predviđaju POČETAK VEZE sa OSOBOM za kojom PATE u TIŠINI…

26 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Što više možete proširiti sve aspekte svog mentalnog, emocionalnog i fizičkog života, to bolje. Astralna energija vas potiče da bacite oprez u vjetar i istražite nove mogućnosti. Zauzmite stav avanture! To je osobito istinito u vašim osobnim odnosima, gdje vam širi pogled može donijeti više zadovoljavajuće iskustvo. Samo trebate napraviti taj početni skok vjere

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Nećete htjeti biti ni na koji način ograničeni. Ako imate jedan skup planova, a vaš partner (sadašnji ili budući) ima drugi, nećete biti raspoloženi za kompromise, već ćete htjeti izaći i uživati ​​pod svojim uvjetima. To neće dovesti do većih nesuglasica, jer bi vas razdvojeno vrijeme zapravo moglo zbližiti.

 

 

BLIZANCI

Vaša će intuicija biti na pravom mjestu. Ako ste se pitali o određenoj novoj vezi i da li da postanete ozbiljniji ili da se držite na distanci, možda bi bilo dobro da ga večeras pozovete k sebi ili na objed. Nakon kratkog vremena imat ćete svoj odgovor i točno ćete znati koji sljedeći korak.

 

 

RAK

Ovo je sjajno vrijeme da organizirate zabavu i pozovete sve one ljude koje volite, cijenite i kojima se divite. Svi su raspoloženi za smijeh i željni izvući ono najbolje u drugima, a ako tražite malo romantike, onda je u ovakvoj situaciji možete pronaći. Budite otvorenog uma dok promatrate prostoriju!

 

 

LAV

Nije dobro pokušavati natjerati određeni argument da ide svojim putem, čak i ako ste u pravu, a jednostavno znate da bi to riješilo sve vaše trenutne probleme. Sadašnja astralna energija vas može potaknuti da se zauzmete za ono što smatrate ispravnim, ali što se tiče bliske ljubavne veze, morate isprobati drugu taktiku kako biste doista primili poruku kući.

 

 

DJEVICA

Prisutna astralna energija dovodi vas do te točke u kojoj shvaćate da vam je razgovor stvarno pomogao da shvatite da ste spremni napraviti dublju predanost posebnoj osobi. Ono što sada podrazumijeva još je više pričanja, ali na takav način da vas oboje potiče na razmišljanje o svojoj budućnosti i načinu na koji bi se vaš zajednički život mogao odvijati. Samo naprijed!

VAGA

Ako želite doći do srži stvari između vas i vaše voljene osobe, morat ćete proširiti svoj referentni okvir. Sadašnja astralna energija potiče raspravu koja vam pomaže da vidite kako ste ograničavali opseg vašeg odnosa i otvara vam put da odete dalje od sitnih detalja u ekspanzivnije i uzbudljivije područje.

 

 

ŠKORPIJA

Sadašnja astralna energija pruža veliku priliku za puno druženja i upoznavanje novih prijatelja. Ako tražite taj savršeni romantični izlazak, možda ćete ga pronaći na mjestima kao što su sportski centri, među duhovnim ljudima ili na drugim mjestima na kojima su ljudi spremni raditi zajedno kao tim. Za maksimalan učinak morate biti u mogućnosti razgovarati i umrežiti se s drugima.

 

 

STRIJELAC

Nemojte očekivati ​​da ćete se olako izvući s određenom raspravom koja se danas treba održati. Sadašnja astralna energija znači da trebate držati korak sa svime što vam voljena osoba predlaže. Ovo je prekrasna prilika za prelazak na nove razine u vezi, ali to znači da morate biti otvoreni za sve i svašta, a ne samo željeti ono što želite.

 

 

JARAC

Sadašnja astralna energija nudi veliku podršku za sve vrste društvenih i romantičnih prilika. Potražite tu posebnu osobu na novim mjestima koja inače ne posjećujete. Možete pokušati aktivno sudjelovati u klubu ili grupi istomišljenika ili se više zainteresirati za neki hobi. Proširite svoje horizonte i učinite nešto što privlači vašu dublju prirodu imat će željeni učinak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ako ste nedavno bili pomalo posesivni prema voljenoj osobi, onda možete očekivati ​​da će reagirati na ovaj aspekt vaše prirode. Astralna energija ga tjera da želi proširiti svoj raspon aktivnosti i istražiti određene nove interese koje su razvili, što ne mogu učiniti ako pokazujete svoje neodobravanje. Dajte im odmor, a dajte i sebi jedan.

 

 

RIBE

Mora se reći da ste skloni prepustiti se riječima. Volite eksperimentirati s različitim oblicima fraze, a vaša živa znatiželja čini vas divnim sugovornikom. Astralna energija danas stvara poriv za igrom i druženjem u novim i fascinantnim krugovima. Ako ste u potrazi za romantikom, možda ćete danas pronaći jednu osobu čije društvo smatrate izuzetnim.