Tokom 2024. godine OVIH 5 znakova će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose!

Tokom 2024. godine OVIH 5 znakova će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose!

23 siječnja, 2024 0 By Admin

1. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Možda ste poznati više po istraživanju svojih romantičnih mogućnosti umjesto da se skrasite – ali sve se to mijenja. Ono što drugi možda ne znaju je da žudite za posvećenom vezom; samo da bi radilo za vas, također će morati izgledati znatno drugačije od onoga što bi drugi mogli stvoriti. To ne znači da nije stvarna, predana ili čak ljubavna, već da trebate vezu koja doista poštuje vašu autentičnu prirodu.

Što se tiče ljubavi, teško je znati koja vam je veza namijenjena dok još ne shvaćate tko je to. Ovo će biti godina veće autentičnosti za vas. Godina u kojoj ćete prestati tražiti vanjske potvrde koje su vaši odnosi često donosili i umjesto toga odabrati tko vam iskreno govori s dušom. To ne samo da će pomoći u stvaranju zdravijeg i dinamičnijeg odnosa, već će i povećati vaše samopouzdanje da se u potpunosti posvetite.

U stvarnosti, krenuli ste putem drugačijim od drugih. Ne zato što ste se bojali obveze, već zato što je duboko u sebi dio vas znao da to nije sasvim ispravno. Kako ove godine budete više ulazili u svoju unutarnju istinu, također ćete se više usredotočiti na izgradnju romantične veze o kojoj ste sanjali, što će dovesti do bilo koje vrste obveze koju želite. Kada znate da ste istražili svoje mogućnosti i tko ste zapravo, stvarate i recept za ljubav o kakvoj ste oduvijek sanjali. U redu je ako tvoj put izgleda drugačije. Uostalom, želite ljubav koja izgleda drugačije. Sretno!

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Može biti lako reći da vam nitko ne treba ili da se slažete sa stvarima kakve jesu. Ali u tome često na kraju žrtvujete važan dio onoga što jeste. Pripremate se izaći iz faze svog života koja se uglavnom odnosila na vaše unutarnje iscjeljenje i sposobnost da u potpunosti prigrlite snagu unutar sebe. Ali sada, kada počinje svitati na horizontu, shvatit ćete da je vrijeme da naučite kako to učiniti u pravom partnerstvu.

Nikad se više ne morate brinuti da ćete se ponovno izgubiti. Jednostavno zato što jednom kada pronađete sebe, sve manje postaje nemoguće. Iako je normalno i prirodno brinuti se o gubitku identiteta ili neovisnosti nakon što ste toliko naporno radili da se vratite iz zadnje veze, također više niste ono što ste bili. Sada ste drugačiji i dio nastavka rasta je shvaćanje da možete biti u potpunosti u svojoj moći iu romantičnom partnerstvu svojih snova.

Dopustite sebi da budete otvoreni za primanje svega što svemir donosi, posebno za vas. To može uključivati brak ili značajnu ponudu. Oduvijek ste radili na stvaranju vrlo romantične veze od koje ćete sada moći uživati. Ali također morate biti sigurni da ne pokušavate u isto vrijeme držati svoje zidove podignutima.

Iako ste možda morali naučiti kako se zaštititi i zaštititi, također morate upamtiti da se ne trebate štititi od ljubavi. Ipak, to se također svodi na vaše povjerenje u sebe i svoj rast.

Svjesno odlučite stvoriti prostor za primanje najboljeg od onoga što je svemir planirao. Neka vam prioriteti budu radost, sreća i ljubav. Samo zato što uvijek rastete i iscjeljujete se ne znači da će lekcije biti bolne one iz vaše prošlosti. Umjesto toga, sada prelazite u fazu učenja kroz ljubav, gdje ste vođeni primati umjesto da se borite protiv. Vjerujte sebi, svom partneru i ljubavi koju ste stvorili kako biste u potpunosti mogli prigrliti nevjerojatan rast i iskustva koja ova godina obećava. Sretno!

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Obavljali ste posao, a sada, imat ćete priliku sve to provesti u praksi. Nitko ne voli kao vi. Zato se kaže da ćete uvijek biti nezaboravni. Veliki dio razloga zašto volite tako jedinstveno je to što ste također proveli toliko vremena voleći druge na način na koji ste oduvijek željeli biti voljeni. Davanje drugima na načine na koje želite primati. Sada, doista je vrijeme da ljubavnik bude voljen, da se o onome koji daje brine i da uzmete ono što ste naučili o vlastitoj vrijednosti i dopustite sebi da primite ljubav koju ste oduvijek zaslužili .

Zvijezde se slažu kako bi vam pomogle da iskoristite sav vlastiti rast i iscjeljenje koje ste postigli i stvorite odnos, drugačiji od bilo čega u čemu ste ikada bili. Prošli su dani ulijevanja sebe u nekoga dok si dopuštaš da budeš mrvica kruha. Nikada više nećete uložiti svu svoju energiju da nekome pokažete da je vrijedan voljenja jednostavno zato što je jednom dijelu vas to bilo potrebno u nekom trenutku vašeg života. Stvorili ste prostor iscjeljenja, ali nikome niste dovoljno vjerovali da prožme taj mjehur oko vas i voli vas na načine za kojima ste oduvijek žudjeli.

Međutim, da biste zapravo nastavili ozdravljati, morat ćete riskirati. Možda ćete se osjećati potaknuto ili čak izazvano kada počnete ulagati svoju energiju u izgradnju romantične veze koja je odraz vašeg iscjeljenja. Ipak, nagrade će daleko nadmašiti sve poteškoće. Ova veza, koja će se razvijati ili dolaziti, je sve što ste oduvijek željeli. To je ljubav o kojoj ste sanjali cijeli život, ali postoji dio vas koji je odustao od toga.

Kao vječni ljubavnik i romantičar zodijaka, nije da ne vjerujete da ljubav postoji. Već je ponekad lakše to sebi reći nego preuzeti rizik koji je neophodan da pokušate. Sada, to je upravo ono što ćete biti vođeni učiniti dok počnete prakticirati ono što propovijedate u svojoj romantičnoj vezi. To će dovesti do novootkrivene kućne intimnosti i vjerojatno ćete morati živjeti zajedno do kraja godine, ako ne i ranije. Iako ste možda nervozni zbog promjene života, također morate zapamtiti da je upravo to ono što se treba dogoditi da biste stvorili život i ljubav o kojima ste oduvijek sanjali. Sretno!

4. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Imali ste jedno od romantično najizazovnijih razdoblja, ali sada. sve se to počinje okretati na bolje. U mnogim ste slučajevima ili prolazili kroz prekid ili rastavu ili ste čak potpuno preispitali što želite od ljubavi. Bilo je izazovno i teško i bilo je mnogo trenutaka u kojima ste se pitali je li vam suđeno da zauvijek budete sami. Ali,  niste. Samo što ste trebali ukloniti sve ono što nije bilo dio onoga što vam je bilo namijenjeno kako bi konačno mogli pronaći svoj glas i prepoznati pravi zov ljubavi.

Teško je proći kroz veliku fazu rasta u svom romantičnom životu. Ipak, to je i ono što je potrebno da bi se dosegnuo prostor primanja onoga o čemu ste oduvijek sanjali. Za vas se ova faza ne odnosi samo na promjene u vašim odnosima… Već i na to kako je to utjecalo na vaš osjećaj sebe i snove koje imate za život. Vrijedni ste života koji volite i odnosa koji vas podržava bez obzira na to što odaberete. U zdravoj vezi nikada nećete morati dokazivati svoju odanost ili predanost napuštanjem ili žrtvovanjem sebe.

U posljednjih nekoliko godina, međutim, našli ste se u situaciji da morate napraviti izbor. To je bilo između čašćenja sebe i odlaska na novi put ili potiskivanja svoje božanske istine kako bi veza funkcionirala. Ipak, na sreću, bez obzira koliko izazovno ili primamljivo bilo, donijeli ste izbore koji su vam potrebni za sebe i svoj rast. Sada, vidjet ćete lakša vremena i povećanje pozitivnih promjena dok se otvarate intimnijoj vezi.

Intimnost se često smatra isključivo fizičkom, ali povezuje vas mentalna, emocionalna i duhovna povezanost koju osjećate s partnerom. Koliko god vaši izbori u prošlosti odražavali ono što ste mislili da ljubav treba biti ili što morate učiniti da biste je primili, sada ćete shvatiti da su pravila namijenjena da se krše. Pogotovo ako se radi o vezi koja uistinu osvjetljava vašu dušu.

Imajte na umu da se osoba koja vam je namijenjena može isprva činiti potpuno pogrešnom. Stoga odbacite sve predodžbe o izgledu ili karijeri i umjesto toga se jednostavno prilagodite onome što vam se čini ispravnim. Srcu nije stalo ni do čega osim do ljubavi koja se dijeli. I vrijeme je da napišete svoja pravila za ljubav.

 

5. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Morate vjerovati da su bolja vremena pred vama, jer će vas ova godina odvesti na nezamislivo putovanje iz bilo kakvih djelića zone udobnosti u kojoj ste još živjeli. Protekle dvije godine više ste razmišljali o svojim potrebama unutar zdravog odnosa, zajedno s iscjeljivanjem svog unutarnjeg djeteta i učenjem zagovaranja svojih potreba. Unatoč svim vašim naporima kroz sve ovo, također ste shvatili da je veza za koju ste mislili da je vaša vječna ljubav bila jedina koja je trebala biti s vama u vašem ranjavanju. Ipak, to znači da je ljubav o kojoj sanjate još uvijek vani i da je samo pitanje božanskog vremena dok se ne spojite.

Iako ste horoskopski znak koji predstavlja partnerstvo, to ne znači uvijek da vam je lako. To je često lekcija u učenju da su vaše potrebe važne jednako kao i potrebe vašeg partnera. I da postoji razlika između bezuvjetne ljubavi i bezuvjetnog prihvaćanja načina na koji se netko odnosi prema vama. Umjesto da se osjećate kao da je sav rad na stvaranju zdrave veze onaj koji morate obaviti,