Tokom prvih dana Februara OVOM znaku će se vratiti BIVŠI PARTNER, dok OVA 2 znaka moraju napraviti prvi korak jer bit će im uzvraćeno ljubavlju…

Tokom prvih dana Februara OVOM znaku će se vratiti BIVŠI PARTNER, dok OVA 2 znaka moraju napraviti prvi korak jer bit će im uzvraćeno ljubavlju…

22 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Tokom prvih dana Februara: U potrazi za ljubavlju prešli ste predaleko, ali bez potrage! Ne morate ići dalje. Netko tko je bio blizak prijatelj je onaj tko je zaljubljen u vas, ali vam to ne priznaje. On ili ona se možda boje odbijanja ili žele da ih ti prvi zaprosiš! Provedite neko vrijeme s njim i otkrit ćete put do njegovog srca.

 

BIK

Možda će vas privući netko iz drugačijeg kulturnog podrijetla ili čak iz druge zemlje. Možda ćete se osjećati strastveno i emocionalno nabijeni prema ovoj osobi. Ostala događanja će nestati kada budete s ovom osobom. A taj susret može i dobiti oblik ako Svevišnji hoće!

 

BLIZANCI

Financijski ste jaki i možete impresionirati svaki izlazak. Ali za razliku od većine ljudi, naići ćete na neke koji će htjeti vidjeti vaše prirodne talente i voljet će vas takvi kakvi jeste! Počet ćete razmišljati o ovoj osobi i nesvjesni biste se uskoro mogli romantično spetljati s tom osobom. Dobar izbor, samo naprijed!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovih dana možda se vratite bivšoj ljubavi! Imali ste određene razlike među sobom kada ste se razišli sa svojim voljenim! Međutim, morate uzeti vremena za razmišljanje o ponovnom useljenju jer ovo nisu baš dobri dani za donošenje bilo kakve odluke! Imat ćete dovoljno vremena da riješite sve što vam je na umu!

 

LAV

Planetarni utjecaji šalju prilično iznenadne valove energije u vaš ljubavni život. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego što je to normalno i vjerojatno ćete biti u nedoumici kako s tim postupiti. Ako ste slobodni, mogli biste odlučiti izaći s osobom koju biste inače izbjegavali. Savršen je dan za eksperimentiranje s vašom vezom, čak i ako to nikada niste planirali.

 

DJEVICA

Možda ćete naići na nekoga tko vas se prilično dojmio kao osoba, ali imate određena mentalna ograničenja. Želiš odabrati nekog na temelju onoga što ti sve nudi! Ali ljubav nije tako zahtjevna. Dakle, ako želite voljeti i želite biti voljeni, morate odustati od ove ideologije i vjerovati u dijeljenje!

VAGA

Postoji netko blizak vama tko želi biti vaš ljubavnik. Ali ti to želiš zadržati samo na prijateljstvu! Bit će bolje ako toj osobi vrlo otvoreno date do znanja što osjećate. Međutim, ova je osoba krajnji izvor ljubavi i suosjećanja za vas i štitila vas je od modrica života! Moj savjet je da preispitate svoju odluku.

 

ŠKORPIJA

Morate više suosjećati sa svojim partnerom. On/ona je bio pod ogromnim stresom, ali vi ste bili zaokupljeni time kako to utječe na vas i odnos vašeg partnera prema vama. Morate shvatiti da ljubav zahtijeva bezuvjetnu podršku i da ovo nije vrijeme da brinete više o sebi nego o svom partneru.

 

STRIJELAC

Možda ste zabrinuti za svog partnera i status vaše veze, ali stvari će od danas postati jasnije. Brojni postupci i osobine ličnosti koje su se ranije činile neobjašnjivima sada postaju jasnije. To će vam pomoći da donesete logičnu odluku o tome koliko ste spremni uložiti u ovu vezu i koje su granice za vas bitne.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Ovih dana ćete u ljubavi biti neuobičajeno agresivni. Vaš će partner vjerojatno biti prilično iznenađen jer je navikao na nježne romantične geste s vaše strane. Ali će mu se svidjeti vaš novi stil i bit će vam više nego prikladan. Istražite različite dimenzije vašeg odnosa. Bit ćete ugodno iznenađeni.

 

VODOLIJA

Ljubav, veza i obitelj sada zauzimaju vašu pažnju. Možda ćete provesti kvalitetno vrijeme sa svojom djecom. Podsjetit ćete se koje su vam najvažnije stvari u životu i to će vam pomoći da dovršite odluku koja vas je zbunjivala već neko vrijeme. Kvalitetno provedeno vrijeme sa svojom obitelji također će vam pomoći da se oslobodite stresa koji se nakupljao u vašem umu.

 

RIBE

Iako želite biti romantični i možda ste čak planirali provesti posebno vrijeme sa svojim partnerom, brojne druge obveze vjerojatno će vas udaljiti od romantike i ljubavi. Jednostavno nećete imati vremena prepustiti se svojoj romantičnoj gesti. Ali pokušajte uključiti kratku i slatku gestu, čak i ako ne možete napraviti ništa složeno.