TAROT HOROSKOP za FEBRUAR: Dolazi trenutak sreće i iznenađenja da se život OVA 4 znaka napokon preokrene!

TAROT HOROSKOP za FEBRUAR: Dolazi trenutak sreće i iznenađenja da se život OVA 4 znaka napokon preokrene!

22 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Toranj, obrnuta

Tarot horoskop: Postoji velika vjerojatnost da ćete tijekom veljače sve to skinuti, što znači da sada znate da ako želite napredovati, morate se žrtvovati.

Očekujemo mjesec dana obnove za vas; morate ostaviti nešto iza sebe da biste krenuli naprijed, a naprijed je jedino mjesto koje vas zanima. Možda je bolno odreći se nekih stvari, ali ništa nije tako dobro kao pozitivna ambicija i ideja pokretanja promjene.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: as mačeva

Veljača vam donosi velike promjene, budući da ćete stati na gotovo sve što vam ne ide — uključujući i veze.

To ne znači da ćete prekinuti, ali znači da će biti izgovorene ‘riječi’ i da će ‘stavke’ biti označene s popisa ‘o tome moram razgovarati s partnerom’. As mačeva je brz, brutalan i spušten na zemlju; to znači da se više nećete zalagati za NIŠTA što nije izuzetno i dobro za vas.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Trojka štapića

Veljača vas stavlja na čekanje, ali to je vrsta čekanja koju sada možete koristiti. Ovo je pozitivno i produktivno, iako se čini kao čekanje i nedostatak strpljenja.

Ono što se ovdje događa je da ste postavili temelje za nešto, a budući da je vrijeme jako važno ovdje, vidjet ćete da su vam ruke vezane; ne možete nastaviti jer je ključ u čekanju. Dakle, čekat ćete i znat ćete koja je svrha toga. Sve je to za budućnost. Veljača može biti manje produktivna, ali će biti odlična za planiranje.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Sedmica štapića

Niste imali na umu svađu kad ste prvi put ušli u veljaču, ali evo je… borbe na poslu i kod kuće, ali uglavnom borbe da zadržite ono što je vaše.

Ovo izgleda kao da se odnosi na vaš posao; možda se borite da ga zadržite ovaj mjesec, jer zbog nekoliko promjena osjećate se ugroženo. Borit ćeš se za ono što je tvoje i pobijedit ćeš, ali nećeš osjećati mir. Nakon što ste se naljutili, bit ćete u stanju pripravnosti mnogo mjeseci.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Četvorka štapića, obrnuto

U veljači stvari vidite iz drugačije perspektive od ostalih. Iako je sve dobro, to je ono što želite tek kad odlučite da je tako. Za to vrijeme gledamo dom.

Ovaj horoskopski tarot sugerira da ćete biti sretni kada nešto promijenite kod kuće, a to mora biti po vašem, inače u tome nećete naći mira. U veljači ćete uvjeriti ljude da vide stvari na vaš način. To može biti teška bitka, ali šanse da ‘pobijedite’ su nevjerojatne.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: petica štapića, obrnuta

Ne želite to reći čim počne novi mjesec, ali tada ćete već znati da nemate odmora kada je u pitanju posao.

Još jednom, morat ćete birati između napuštanja posla koji volite i za koji vam se plaća sitno ili ostati zbog financijskog zlostavljanja na poslu koji jako dobro poznajete i volite. Budući da se previše bojite otkaza, držat ćete se nedostatka sredstava. Još jedan mjesec, još jedna nedovoljna plaća.

 

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: desetka pentakla, obrnuta

Ono što počne kao prilično dobar mjesec za vas postaje kocka. Bit ćete u iskušenju da učinite nešto s novcem tijekom ovog vremena; možete investirati ili kockati.

Izgubit ćeš. Ne savjetuje vam se da igrate s novcem tijekom veljače. Riskirate previše za premalo, i iako se to može činiti zabavnim s puno pozitivne energije koja to podupire, ova karta sugerira gubitak i neuspjeh. Budite oprezni.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Carica, obrnuto

Tek je drugi mjesec u godini, a vi se već osjećate frustrirano i nelagodno. Možete biti odgovorna osoba ili nečiji šef; navikli ste biti u poziciji autoriteta.

Namjerno ćete nekoga usmjeriti u problematične vode, ali budite oprezni jer u svojim pokušajima detaljiziranja druge osobe možete završiti tako da se utopite u neredu koji ste napravili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: šestica pentakla

Za vas se ovaj mjesec sve vrti oko ravnoteže, jer ste naučili da ne možete potrošiti više nego što zaradite i ne možete kupiti sve samo zato što to želite.

Iako neće biti ponizan mjesec, pokazat će vam vaša ograničenja. Kao što je veljača ograničena danima, jeste li vi ograničeni opcijama? Ovaj mjesec ćete se pomiriti s protokom novca i kako je to dvosmjerna ulica; morate biti otvoreni da biste to primili.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Devet pehara

Vrlo dobra karta i vrlo značajna karta. Gledamo kako ste ‘skoro’ tamo, s nekim svojim snom. Veljača vas dovodi u dodir s uspjehom koji gotovo možete okusiti.

I dok je još uvijek dobar osjećaj i znate da ste na putu do uspjeha o kojem ste sanjali, još uvijek imate malo dalje. Ova tarot karta vam daje do znanja da će sve uspjeti i da biste trebali ostati pri tom; činiš pravu stvar.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Kraljica pehara

Konačno, mjesec u kojem vam stvari idu kako treba! Budući da volite učiti i rasti i pamtiti nove informacije, otkrit ćete da ćete tijekom ovog mjeseca napokon moći podijeliti ono što ste naučili, budući da vas ovaj mjesec stavlja u središte pozornosti mnogih ljudi.

Za neke će vas promatrati kao blago, osobu čije je životno iskustvo postalo primjer drugima. Osjećate se ljubazno, velikodušno i ljubazno ovog mjeseca, a riječi mudrosti koje podijelite pomoći će drugima u trenutku njihove potrebe.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Osmica pehara, obrnuta

Veljača se čini kao rujan, stvar prošlosti. Izvrsna tarot karta za vas jer potvrđuje ono što već znate: vrijeme je da krenete dalje, što može značiti ‘karijera’.

Osjećate se kao da radite istu stvar, dan za danom, i da se ništa ne mijenja…niti inspirira. Gladni ste novosti; spremni ste gutati nove informacije samo da dođu do vas. Glavu gore; ti moraš biti taj koji postiže. Traži i primi. Upali svaki put.