LJUBAVNI HOROSKOP za mjesec FEBRUAR! Evo kome konačno stiže pravo vrijeme za ljubav, a tko će oživjeti ljubav iz prošlosti

LJUBAVNI HOROSKOP za mjesec FEBRUAR! Evo kome konačno stiže pravo vrijeme za ljubav, a tko će oživjeti ljubav iz prošlosti

21 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovaj mjesec morate provesti kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom. Izbjegavajte agresivnost tijekom razgovora. Vaš partner može vam pomoći u ostvarivanju financijske dobiti. Možda planirate kratko putovanje sa svojim partnerom. Pokušajte zajedno provesti kvalitetno vrijeme i pobrinite se jedno za drugo za male stvari koje mogu dati podršku i zdravlju i odnosima. Trebali biste biti oprezni dok bilo što govorite svom partneru. Postoje šanse za pogrešnu komunikaciju između vas i vašeg partnera/supružnika. Možda imate zauzet radni raspored koji može utjecati na vaš bračni odnos. Poruke i darovi s vaše strane mogu dati sreću vašem supružniku, a također i pomladiti vašu vezu. Ovo može pružiti nezaboravno vrijeme zajedno sa vašim supružnikom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Mjesec vam opet nudi nešto novo. Možda ćete se u svom ljubavnom životu suočiti s nekim neugodnim okolnostima. Ovaj mjesec ćete možda morati biti hladni. Postoje velike šanse za pogrešnu komunikaciju i sukobe koji se javljaju između vas i vašeg partnera. Savjetuje vam se da zadržite kontrolu nad svojim jezikom jer u protivnom možete doći u verbalnu borbu sa svojim partnerom. Možda ćete morati dati dovoljno prostora svom partneru. Također, pazite da im ne namećete svoje odluke. Vjerojatno ćete slučajno na svom radnom mjestu sresti svog bivšeg ljubavnika. Međutim, ako ste do sada u blaženoj vezi s drugom osobom, savjetuje se da nikako ne zabavljate bivšeg jer bi to moglo omesti vašu sadašnju vezu. Možete razviti snažnu i intimnu vezu sa svojim životnim partnerom. Vjerojatno ćete provesti veselo vrijeme sa svojim ljubavnikom.

 

 

BLIZANCI

Možda očekujete mnogo bolji odnos i sklad u svojoj vezi, a to vam može pomoći da ojačate svoju vezu tijekom ovog mjeseca. To također može donijeti izvrsne prilike za uživanje u pravim bojama ljubavi. Mogu postojati neke razlike s vašim voljenim, ali planete vas mogu motivirati da u svoju ljubav unesete ljubav i šarm. Razdoblje oko sredine ovog mjeseca vjerojatno će poremetiti vaš ljubavni život u određenoj mjeri uglavnom zbog temperamentnih problema. No, možda postoje pozitivne kozmičke moći i blagoslovi. Dakle, postupno, razdoblje može dovesti do pozitivnih učinaka i možda ćete dobiti boljitak u svojim odnosima. Neka skrivena zamjeranja mogu se ponovno pojaviti tijekom kasnijeg dijela ovog mjeseca, pa će se od vas možda morati odnositi s većom pažnjom. Završna faza mogla bi biti pomalo složena faza za vaš ljubavni život. Morate imati miran i staložen pristup da biste plovili kroz ovu fazu.

 

RAK

Možda ćete ovog mjeseca primijetiti neke pozitivne promjene u svom ljubavnom životu, ali kako mjesec bude odmicao stvari mogu postati pomalo gorke ako ne obratite pažnju. Zbog toga morate paziti da se sitna pitanja ne rastegnu ili eskaliraju. Ne činite ništa pitanjem prestiža. Ponekad vas planeti mogu potaknuti da tražite negativne aspekte u osobnosti vašeg partnera. Refren! Umjesto toga, tražite pozitivne rezultate i poduzmite mjere za jačanje svoje veze. Oboje morate biti na istoj stranici dok postavljate svoje prioritete u paru, inače neslaganje može dovesti do sukoba. Povoljni planeti mogu vam pomoći da učvrstite svoju vezu i ponovo zapalite staru vatru kako se mjesec bliži kraju. Ova vam faza može pomoći da zadržite povoljno okruženje u svojoj vezi. Krajem mjeseca mogu se dogoditi neki značajni događaji koji mogu imati snažan utjecaj na vaš ljubavni život u narednim mjesecima.

 

LAV

Ovaj mjesec bi mogao djelovati u vašu korist i vjerojatno će povećati vaše ljubavne izglede. Planetarni utjecaj oko početka ovog mjeseca vjerojatno će donijeti radost i sklad u vaš ljubavni život i odnos općenito. Planeti vam mogu nakloniti i možda ćete imati priliku izraziti svoje emocije osobi koju volite. Događaji koji se mogu dogoditi u ovoj fazi mogu imati trajan utjecaj na vaše ljubavne jednadžbe. Vaš će se ljubavni život vjerojatno aktivirati i možda ćete uživati ​​u nekim prekrasnim trenucima sa svojim voljenim. Možda ćete sredinom ovog mjeseca imati uzbudljive susrete sa voljenom osobom. Ovo je možda idealno vrijeme za pronalaženje realnog razumijevanja vašeg odnosa. Utjecaj planeta mogao bi unijeti ljubav u vaš život tijekom posljednjeg dijela ovog mjeseca. Ako ste u predanoj vezi, ovo može biti povoljan mjesec za podizanje odnosa na višu razinu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

DJEVICA

Kad ste blagoslovljeni pristojnim ljubavnim životom, postoji toliko stvari za koje vam uopće nije stalo da izgubite hladnokrvnost. To uvijek može biti blagoslov, cijela je stvar u tome kako započinjete i preuzimate stvari za sebe i svog ljubavnika. Vrlo je važno biti oprezan u komunikaciji s partnerom. Možda nećete razumjeti kada vaši argumenti nagomilaju i postanu vrlo ozbiljni. Ako ste slobodni i već neko vrijeme gledate nekoga, ovo možda nije pravo vrijeme za prelazak na sljedeću razinu. Ovo možda nije povoljno vrijeme za prihvaćanje odnosa i obveza. No, ovaj mjesec može donijeti dobro vrijeme za parove koji planiraju zatrudnjeti. Parovi koji već neko vrijeme hodaju trebali bi početi štedjeti za svoje brakove, ako to namjeravaju.

VAGA

Ovaj će vam mjesec donijeti vrijeme u kojem možete biti zahvalni svom partneru i istodobno voljeti život što vam je pružio ovu vrstu nezaboravnog vremena. Budući da vaša veza ovih dana ima dodatnu slatkoću, ne biste trebali dopustiti da ostanete kod kuće još jednu večer i obojite grad crvenom bojom. Učinite nešto zabavno, poput zajedničkog plesa ili gledanja filma. Možda ćete otkriti da to razbija monotoniju i daje vam nešto o čemu ćete ponovno razgovarati. Možda ćete dobiti suradnju sa partnerove strane i lako se možete ponovno okupiti zaboravivši sva loša sjećanja. Ako ste nedavno raskinuli, velike su šanse da ćete se ponovno sastati i sa svojim bivšim. Bračni parovi mogu planirati začeće ako to žele.

 

 

ŠKORPIJA

Romantično, mjesec bi mogao biti jasan i transparentan za mnoge od vas. Tako ćete ovaj mjesec vas dvoje možda biti prilično sretni i odvažni. Možda postoje jasna očekivanja u odnosima koja će poboljšati bogatstvo. Međutim, to možda neće biti lako jer ćete možda morati kompromitirati neka očekivanja o kojima ste sanjali u prošlosti. Dakle, ukrotite ih u skladu s tim, a ovo se pravilo primjenjuje i na oženjene osobe. Ako ste slobodni, možda ćete dobiti prijedlog iz vrlo iznenađujućeg izvora. Ovo bi mogao biti prekrasan prijedlog za slaganje s partnerom. Naznačeno je da bi vas vaš dragi prijatelj mogao zaprositi i to bi vas moglo jako iznenaditi. Možda nikada niste očekivali ovu promjenu, ali polako ćete prihvatiti ovaj novi prijedlog u svom životu. Iako bi moglo proći neko vrijeme prije nego što prihvatite prijedlog. Međutim, također je poželjno biti ozbiljan u vezi, a zatim u njoj biti ležeran.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STRIJELAC

Ovaj vam mjesec predviđa mješoviti mjesec, definitivno. Savjetuje vam se da u svakom trenutku pratite svoj osjećaj sebe. Zastanite da razmislite o sljedećoj izjavi prije nego progovorite. Možda ćete morati imati na umu svoj govor kako ne biste upali u verbalnu borbu sa svojim partnerom. Ne biste trebali pretjerivati ​​s manjim problemima jer to može negativno utjecati na vaš odnos. Ulaganje kvalitetnog vremena sa životnim partnerom i ugodan izlet pomoći će vam da oživite svoju vezu. Samci će imati pozitivne aspekte planeta na svojoj strani. To će olakšati romantične prilike i možda ćete ovog mjeseca pronaći svoju idealnu kombinaciju. Vaši bračni odnosi imaju sve znakove da budu glatki, a vaš bračni život mogao bi se pokazati nevjerojatno šarmantnim. Ovaj mjesec može povećati ljubav i osjećaje u vama i možda biste htjeli uložiti dodatno vrijeme sa svojim životnim partnerom.

 

JARAC

Ako ste slobodni,  ovog mjeseca postoje šanse za vjenčanje. Ako dobijete prijedlog za brak ili vezu, ovaj mjesec je povoljan za nastavak. Za bračni par, savjetujemo da biste trebali njegovati svoj odnos s ljubavlju i brigom. Ponekad je vezi potrebno pomlađivanje pa morate izraziti svoje osjećaje kroz jasnu komunikaciju. Komunikacija može biti u pisanom obliku, to vam može dati priliku za pomlađivanje vašeg bračnog odnosa. Trebali bi biti oprezni dok razgovarate sa svojim supružnikom. Ne budite grubi i uvredljivi zbog prethodnih grešaka u ovom razdoblju. To bi moglo utjecati na vaš bračni odnos.

 

 

VODOLIJA

Vjerojatno ćete kvalitetno provesti vrijeme sa svojom voljenom osobom. Samci bi ovog mjeseca mogli dobiti željenog partnera. Velike su šanse da ćete od prijatelja ili obitelji dobiti iznenadni prijedlog koji vas može zamoliti da razmislite o svom braku. Međutim, trebali biste biti oprezni kada ulazite u vezu s nepoznatom osobom. Provedite kvalitetno vrijeme zajedno kako biste mogli znati o svom budućem partneru. Ako ste u braku, trebali biste kvalitetno provesti vrijeme sa supružnikom i održavati ravnotežu između posla i privatnog života. Nemojte nepotrebno razgovarati sa supružnikom, to može povećati stres. Možda ćete dobiti stres zbog svojih tazbini i njihovih odluka. Nemojte na druge utjecati i pokušajte imati jasan razgovor sa svojim supružnikom. Komunikacijski jaz može izazvati odnos. Možda ćete imati priliku otići sa supružnikom na putovanje u stranu zemlju ili vjersko mjesto.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ovo može biti povoljan mjesec za vas. Možda ćete od prijatelja dobiti iznenadnu ponudu za vezu. Postoje šanse da dobijete prijedlog od bivšeg ljubavnog partnera. Ako ste u novoj vezi, možda ćete imati priliku provesti kvalitetno vrijeme zajedno. To će vam pomoći da učvrstite svoju vezu i razumijete se na bolji način. Samohrani roditelji ili razvedeni mogu dobiti priliku za oživljavanje svog ljubavnog života. Velike su šanse da ćete možda dobiti prijedlog za vjenčanje od nekoga tko vam se sviđa. Bračni parovi trebali bi pokušati kvalitetno provesti vrijeme sa svojim supružnikom. Pokušajte sa supružnikom isplanirati putovanje i podmladiti ljubav i romantiku u bračnoj vezi. Svoje osjećaje trebate podijeliti pismeno putem poruka ili malim darovima. To vam može dati dobru priliku da vam kažete što trebate i očekujete od partnera.