OVA 4 znaka će doživjeti velike POSLOVNE PROMJENE, ali i LJUBAVNE!  Očekujte neočekivano!

OVA 4 znaka će doživjeti velike POSLOVNE PROMJENE, ali i LJUBAVNE! Očekujte neočekivano!

19 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovih dana rado biste se katapultirali iz određenih situacija, dočekali dane koji dolaze u potpuno drugačijim okolnostima ili se okružili potpuno drugačijim energijama. Prostor koji vas okružuje treba promijeniti pa dodajte boju i dopustite svojoj kreativnosti da vodi put.

Ne postoji standard kojeg se treba pridržavati kada su u pitanju voljeni pojedinci koji prolaze kroz teško vrijeme. Ipak, ne možete žrtvovati vlastito unutarnje dijete i svoju dobrobit za stvari koje spadaju u područje tuđe odgovornosti. Zabavite se i dopustite životu da se dogodi, kako god može.

Ovotjedna afirmacija: “Radujem se životnim iznenađenjima.”

 

BIK

Ne možete se naviknuti na stvari koje su vam stalno nezdrave i uznemirujuće, koliko god se trudili. U vašem emocionalnom svijetu postoje problemi koji zahtijevaju pažnju, naporan rad i puno odmora kako bi se doveli do točke razumijevanja i ravnoteže. Ne možete očekivati ​​da će veze procvjetati dok se ne suočite s prošlošću.

Zabavne aktivnosti neće biti tako zabavne koliko želite, osim ako ne odaberete pravo društvo i ljude s kojima ste slobodni. Humor i smijeh mogu izliječiti gotovo svaki problem, stoga nemojte gubiti previše vremena na brigu o budućnosti i radije radite na svom trenutnom blagostanju.

Ovotjedna afirmacija: “Slobodno izražavam svoje autentično Ja.”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Oluja je pred vama, ona koja uključuje važne veze i veze koje biste mogli raskinuti da su okolnosti drugačije. Ako vam nedostaje osobnog prostora i slobode, bit će vam gotovo nemoguće postaviti novu granicu, ali nova odluka ili dvije mogle bi vam pomoći u rješavanju ovog problema i dati vam novi poticaj.

Da bi se problem riješio, morat će se razgovarati o njemu, ali niste jedini koji bi trebali govoriti. Ako nema odgovora i ne možete dobiti informacije da teče u oba smjera, možda je strpljenje bolja opcija i stvarima jednostavno treba malo više vremena.

Ovotjedna afirmacija: “Strpljivo se krećem prema svom cilju.”

 

RAK

Znate da bi neki izbori trebali ostati skriveni od drugih ljudi kako ne bi nametnuli svoj autoritet, ali pametno je dvaput razmisliti prije nego što progovorite neiskreno. Ne želite da vaš unutarnji svijet bude ukaljan tuđim očekivanjima kada jednostavno možete priznati istinu.

Odajte si zasluge za sve one stvari koje ste učinili kako treba. Ponos na svoje sposobnosti je neophodan ako želite uzdignute glave slijediti cilj ispred sebe – kako i treba.

Ovotjedna afirmacija: “Moje riječi su vrijedne.”

 

LAV

Ne morate se prisiljavati da se krećete u bilo kojem smjeru. Nedovršeni poslovi mogu zvučati kao loša ideja, pogotovo ako ste bili pod velikim pritiskom, ali vam je potrebno i vrijeme za odmor i razmišljanje o svemu što je zaokružilo i završilo. Brojne su stvari relevantne i trebate postaviti svoje prioritete, a vi ste na vrhu popisa.

Zajednički interesi nisu dovoljni za održavanje veze, kao što niti jedna veza ne može funkcionirati bez njih. Tražite ravnotežu kako biste mogli jasno vidjeti stvari. Razlike treba cijeniti i iz njih učiti, ali vam je također potrebna stabilnost u zajedničkim aktivnostima.

Ovotjedna afirmacija: “Dovoljno sam dobar.”

 

DJEVICA

Ovo će biti buran tjedan zbog emocionalnih promjena i odnosa koji se iznenada ponovno pojavljuju u vašem životu. Stvari su nejasne i donose osjećaj nelagode, a istovremeno izazivaju strpljenje. Ne znate možete li ponoviti određene procese iznova i nemate energije da izdržite da napravite promjene koje želite napraviti.

Vaš duboki unutarnji svijet žudi za ispunjenjem određenih potreba. Nemojte zanemariti svoje želje u odnosu na ono što je “pametno” ili “razumno” u vašoj trenutnoj situaciji. Ako ne napravite mjesta za svoje potrebe, drugi neće vidjeti njihovu važnost.

Ovotjedna afirmacija: “Jasno vidim stvari.”

VAGA

Ne znate kamo će vas odvesti vaša prva ideja i trebate dovoljno fleksibilnosti da se prilagodite toku emocija koji se mogu pojaviti na putu. Dopustite promjene, one u vanjskom svijetu i one unutar. Nemate što izgubiti puštanjem prošlosti. Ionako više nije ovdje.

Vjerujete u snagu riječi i zdravih dijaloga, ali ne možete komunicirati o određenim stvarima bez obzira na trud koji odlučite uložiti. Pustite svoje emocije da se pokažu, posvetite pažnju, pokažite privrženost i držite distancu od onoga što jednostavno ne osjećate ispravno.

Ovotjedna afirmacija: “Moj život je šaren i radostan.”

 

ŠKORPIJA

Zaželi želju, možda se i ostvari. Ovo je savršeno vrijeme da svoje planove stavite na papir, prođete kroz događaje, gubitke i pobjede i vizualizirate budućnost koju želite stvoriti. Stvari koje su u vašim rukama i u području vaše kontrole mogu postati vaš prioritet, tako da konačno možete usmjeriti svoju energiju na mudar i konstruktivan način.

Duboki dijalozi otkrivaju istinu o drugim ljudima kojih do sada niste bili svjesni. Otvorenog srca i osjetljivi, okrećite se humoru ako podcrtavanje problema postane bolno ili previše zamorno da bi ih se riješilo ozbiljnim, racionalnim pristupom. Smijeh bi također mogao spasiti dan.

Ovotjedna afirmacija: “Manifestiram ono što zamišljam.”

 

STRIJELAC

Ovaj tjedan bi mogao donijeti više mira i tišine nego što biste mogli zamisliti. Uživajte u trenutku i osjetite atmosferu bez pokušaja da je učinite užurbanijom ili živom.

Potreban vam je trenutak da zastanete i pomirišete cvijeće, pomirišete zrak, promatrate treperenje svjetla i uživate u trenutku kakav jest. Ako se usredotočite na ono što nedostaje, gurnite svoj um u drugom smjeru i pogledajte što je već tu.

Ovotjedna afirmacija: “Prisutan sam, ovdje i sada.”

 

JARAC

Poznajete svoje kapacitete za određene probleme, ali to ne znači da ih morate prihvatiti ako ne osjećate potrebu. Ima vremena i ovaj trenutak zahtijeva samo toliko. Ništa neće biti izgubljeno ako jednostavno dopustite da stvari budu dovoljne, upravo ovdje gdje stojite.

Idealizacija je moguća, ne samo u romantičnim vezama već i u prijateljstvima. Divljenje neće učiniti da stvari potraju ako nema racionalnosti o nesavršenostima koje smo svi dužni nositi u sebi. Neke se sjene ne vide, ali to ne znači da ih nema.

Ovotjedna afirmacija: “Grlim svoje sjene.”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Nerealno je očekivati ​​racionalan dijalog s nekim tko se uglavnom ne oslanja na racionalnost. Ipak, imaju vas nešto naučiti o tome da budete prisutni u trenutku i prihvatite svoje trenutno stanje srca. Nikakva veza s prošlošću ili budućim idejama nije zdrava za vaš um ili vaše srce, i morate se osloboditi koncepata koji trenutno nisu ni dio vaše stvarnosti.

Budite spontani, otvoreni za interakciju s novim ljudima i prihvatite nove informacije koje vam dolaze.

Ovotjedna afirmacija: “Prizemljen sam i praktičan.”

 

RIBE

Možda se osjećate pomalo zbunjeno, a vaš um može biti pomalo zamagljen, ali čini se da su stresna vremena iza vas i spremni ste veslati kroz svježe, čiste vode gdje promjene postaju prirodni dio rasta. Neka napetost će ostati sve dok se ne nosite s emocijom koja se skriva ispod nje, ali uz pravi dijalog, novi uvidi će doći prije nego što mislite.

Pokušajte ne stajati na vlastitom putu ili sabotirati vlastite pokušaje da unesete više kvalitete u svoju dnevnu rutinu. Mnogo se može učiniti u temeljima vaših navika što će na kraju dovesti do potpuno drugačijih putova i odnosa u vašem životu.

Ovotjedna afirmacija: “Zaslužujem biti sretan.”