LJUBAV u SLJEDEĆOJ SEDMICI: OVA dva znaka će USKORO UŽIVATI u LJUBAVI kao NIKADA RANIJE!

LJUBAV u SLJEDEĆOJ SEDMICI: OVA dva znaka će USKORO UŽIVATI u LJUBAVI kao NIKADA RANIJE!

19 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubav u sljedećoj sedmici: Znate, više od svega, da trebate biti s nekim tko vam je jednak. Ovaj tjedan, posebno, ne biste trebali tolerirati ništa manje! Možda je previše lako zaglupiti se da biste izlazili s nekim tko vas ne cijeni, ali možete naučiti prevladati taj poriv. Ovaj nesretni obrazac ne mora upravljati vašim životom. Neovisni ste, samodostatni, ambiciozni i možete biti potpuni uspješni. Zaslužujete nekoga koji vas u potpunosti podržava, a ne onog koji vas pokušava spustiti na svoju razinu.

 

BIK

Vaši su romantični standardi važni! Ovo je tjedan u kojem ćete otkriti da ste uistinu sposobni početi implementirati teško stečene lekcije u svoju stvarnost. Ovo je ključno vrijeme za važne razgovore sa svojim ljubavnikom. Zamislite to kao prijavu, samo da biste bili sigurni da su vaše vrijednosti usklađene. Ili, ako ste slobodni, možete se divovsko potapšati po leđima jer niste ugrozili svoj osobni integritet samo da biste izašli s nekim tko nije bio na vašoj razini duhovno, intelektualno ili čak moralno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

U ovom trenutku postoje neke velike mogućnosti u vašem ljubavnom životu. Sada ste spremni za skok vjere u potpuno novom smjeru i dobiti ono što stvarno želite u stvarima srca! Ako ste već u vezi, onda bi planeti mogle pomoći vama i vašem bračnom drugu da riješite sve probleme koje ste imali koji uključuju zajedničke resurse. Možete razviti strateški plan napada s kojim se oboje slažete. Osim toga, oboma bi trebalo biti puno lakše to slijediti.

 

RAK

Produktivne razgovore svakako je moguće ovog tjedna. Vi i vaš partner konačno možete prebroditi sve komunikacijske nesreće. Oboma bi trebalo biti lakše nego ikad da razjasnite svoje perspektive i još jednom stvarno shvatite što drugi govori. To bi moglo uvelike pomoći u ponovnom uspostavljanju harmonije između vas ako je u posljednje vrijeme bilo problema. Singl? Mlad Mjesec mogao bi vam donijeti uzbudljiv susret. Ta će osoba vjerojatno biti netko tko vas visceralno privlači – može biti toliko hipnotičan da se nećete moći oduprijeti. Vau!

 

LAV

Možda će vam se ovaj tjedan posvetiti romansi lakše nego inače! Ako razmišljate o vjenčanju, zarukama ili čak o ulasku u posao sa svojim bračnim partnerom – vjerojatno će ovaj tjedan postati sjajan. Upamtite, svako obećanje koje date vrlo je vjerojatno da će izdržati test vremena. Ako ste slobodni, možda ćete osjetiti dodatni osjećaj usamljenosti. Ne brini – ljubav za tebe nije nedostižna. Svemir djeluje na drugačijoj vremenskoj skali od nas, stoga samo budite strpljivi i otvorite oči za zlatom na neočekivanim mjestima.

 

DJEVICA

Romantika vam se ponovno otvara na izvanredne načine. Slobodni pripadnici ovog znaka će vrlo vjerojatno upoznati nekoga s kim osjećate duboku emocionalnu i intelektualnu povezanost. Ako slučajno izlazite s nekim, onda bi povezanost Marsa u vašem sektoru romantike s Jupiterom u vašem partnerskom sektoru mogla učiniti stvari ekskluzivnim. Već ste u potpunosti predani? Vi i vaš partner možete pokušati dobiti bebu.

VAGA

Veliki ljubavni potencijal je za vas! Ovo ne znači prolaznu aferu ili nekoga s kim idete na jedan ili dva spoja, a zatim krah. Ne, ova energija ima stvarnu izdržljivost.  Ako ste već vezani, vi i vaš partner možda ćete imati veliki problem na temu djece. Izgleda ozbiljno, ali nemojte biti nervozni – ne mora biti negativno.

 

ŠKORPIJA

Iskričavi razgovori mogli bi vam donijeti romantiku ovog tjedna! Vrlo je vjerojatno da ćete početi razgovarati s nekim koga upoznate i vrlo brzo ćete se početi zabavljati zajedničkim izlaskom na spojeve. Ovu osobu možete upoznati u svom susjedstvu ili preko brata ili sestre, ali to može biti i netko na koga naiđete tijekom svog radnog dana ili jutarnjeg trčanja. Ako ste već postali partneri, vi i vaša draga možete uživati ​​u romantičnim i vrlo romantičnim razgovorima ovaj tjedan. To može značajno pojačati strast među vama!

 

STRIJELAC

Isprobavanje nečeg novog moglo bi osnažiti vaš ljubavni život upravo sada. Možete biti otvoreni za potpuno nove ideje i načine pristupanja ljubavi, pa je moguće da ćete isprobati nešto novo kao što je upoznavanje na mreži, unajmiti provodadžiju ili se čak pridružiti lokalnom klubu ili organizaciji. Nikad ne znaš kakve ćeš fascinantne ljude sresti kad se izložiš. Ako ste već u obvezi, onda će Merkur koji se okreće izravno vama i vašem partneru želi pomoći da izgladite sve financijske škripce ili kronične osjećaje da vas ne cijene.

 

JARAC

Vaš ljubavni život može uistinu procvjetati ovog tjedna! Mogli biste se osjećati kao Trnoružica koja se konačno probudila iz dugog sna, ili možda kao ružno pače koje se sada pretvorilo u prekrasnog labuda. Koju god analogiju upotrijebili, krajnji rezultat je isti – vjerojatno ste se osjećali izuzetno iscrpljenim i potencijalno nedovoljno voljenim do sada kada znate da je ljubav svuda oko vas. Sve može ponovno imati smisla u vašem ljubavnom životu. Znate koliko vrijedite i znate što učiniti u vezi s tim!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Osobni novi početak u životu i ljubavi dolazi vam ovaj tjedan. Mlad Mjesec signalizira snažan novi početak u romansi, bilo da ste slobodni, vezani ili negdje između. Vjerojatno ćete osjetiti poziv da budete vrlo vjerni sebi dok se krećete naprijed u određenoj romantičnoj priči. Ovo je prava, ozbiljna energija i zbog nje se ne bojite predanosti! Zapravo, možete imati samopouzdanja da ga prihvatite. Ne morate napraviti mjesta u svom životu za bilo koga tko nije tako ozbiljan prema vama kao što ste vi prema njima.

 

RIBE

Možda je u posljednje vrijeme bilo teško biti na istoj strani kao ljubavni interes, ali ovog tjedna konačno možete pronaći čvrstu osnovu. Merkur vam pomaže da shvatite kako postići zajedničku težnju. Konačno, nakon beskrajnih razgovora za koje se činilo da nikamo ne vode, možete pronaći put prema kompromisu. U međuvremenu, možda će na vašoj društvenoj sceni biti neke romantične akcije. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga tko vas jako privlači na zabavi ili nekom drugom okupljanju. Veza bi se mogla dogoditi u tren oka!