LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Januar: Jednom znaku bivša ljubav dolazi da mu sreću pokvari!

LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Januar: Jednom znaku bivša ljubav dolazi da mu sreću pokvari!

13 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Vjerojatno ćete se danas suočiti sa situacijom koja će testirati snagu vaše ljubavi i predanosti. Imajte na umu da je vaš partner potpuno vjerovao u vas i da morate proći ovaj test ako želite nastaviti u sretnoj i ispunjenoj vezi. Uz malo suosjećanja, moći ćete se nositi sa svime što vam sudbina baci.

 

 

BIK

Vjerojatno će se sada pojaviti komplikacije u vašim romantičnim vezama. Morate čvrsto držati svoj temperament jer ljutnja ili uzrujanost neće donijeti plodonosne rezultate. Također morate prepoznati ljubav i privrženost koje osjećate prema svom partneru koji su zatrpani brdom stresa. Održavanje fine ravnoteže između vašeg samopoštovanja i vaše predanosti partneru sada postaje vrlo važno.

 

 

BLIZANCI

Vaš bi vas partner danas mogao iznenaditi. Čežnji i samoći će doći kraj. Možda želite napraviti korak dalje u svojoj vezi, ali uvijek pitajte svog partnera jer to mora biti obostrano. Pronašli ste svoju ljubav nakon mnogo truda, stoga nemojte žuriti. Oko vašeg partnera vlada zloglasni zrak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Prepuni ste osjećaja. I možete naići na nekoga tko je gorljiv i strastven poput vas! Ne smijete se slagati s tom osobom! Dobit ćete samo razočaranje! Uostalom, slični se stupovi međusobno odbijaju. Zajašite sa svog visokog konja i pokušajte se povezati s ljudima koji su na istoj osnovi. Možda ćete čak i kasnije sklopiti poslovne saveze s njima!

 

 

LAV

Možda ste danas nesigurni i nemirni i možda vam je teško vjerovati osjećajima svog partnera. Vrijeme je da napravite kratku pauzu od vaše veze i razmislite o razlozima koji su vam prenijeli ovaj osjećaj. Nakon ovog putovanja analize osjećat ćete se puno bolje i sigurnije u sebe i svog partnera.

 

 

DJEVICA

Od vas će se tražiti da svom partneru pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku. Možda ćete naučiti nešto što je potencijalno štetno, ali morate zapamtiti svoje prioritete i biti suosjećajni i uskoro ćete otkriti da je vaša veza zapravo postala jača. Ne osuđujte partnera prestrogo. Umjesto toga, potrebno je uho pune ljubavi da prebrodite ovu oluju u vašoj vezi.

VAGA

Vaš ljubavni život u ovom trenutku stagnira. Stoga morate provoditi vrijeme s ljudima koji su slobodni i budni! Ovo će vam pokazati da u životu ima puno posla osim biti s partnerom! Možete pokušati prikupiti nove savjete za dobrodošlicu nekom novom u svom životu ako ste trenutno potpuno slobodni!

 

 

ŠKORPIJA

Možete se preispitivati ​​kako biste bolje razumjeli svoje osjećaje prema partneru. Čini se da i na vas utječe netko drugi. Ali to je samo fensi prolazak! Imate najbolje i toga se morate držati! Provedite više vremena sa svojim partnerom i moći ćete zadržati smirenost.

 

 

STRIJELAC

Ljubav i romantika vam sada zaokupljaju um i možda ćete aktivno početi tražiti romantičnog partnera ako ste slobodni. Ako ste već s nekim, vrijeme je da donesete neku važnu odluku poput toga hoćete li vezu podići na sljedeću razinu ili će vam biti bolje bez nje. U oba slučaja danas se očekuju velike promjene u odnosima.

 

 

JARAC

Možda je situacija iskušenja za vas da birate između svog i partnera. Ali samo ostanite smireni i nemojte dovoditi partnera u pitanje zbog bilo kakvog problema. Pokušajte uzvratiti ljubav koju ste raspršili od svog partnera. I podsjeti ga na teško vrijeme koje ste oboje prošli svojim zajedničkim naporima umjesto da popuštate željama jedne osobe!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Planetarni utjecaji šalju prilično iznenadne navale energije u vaš ljubavni život. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego inače i vjerojatno ćete biti u nedoumici kako to riješiti. Ako ste slobodni, možda ćete odlučiti izaći s osobom koju biste inače izbjegavali. Savršen je dan za eksperimentiranje s vašom vezom čak i ako to nikada niste planirali učiniti.

 

 

RIBE

Romantične veze danas zauzimaju pozadinu jer se više uključujete u druge obiteljske odnose. Vaši roditelji i/ili djeca zahtijevat će puno vašeg vremena i pažnje. No, ako uključite svog partnera u rješavanje ovih situacija, moći ćete pronaći romansu čak i na najnevjerojatnijem mjestu. To će vam pružiti svjež uvid u vaš odnos.