Stiže BURNA sedmica koja sa sobom donosi NOVE VEZE, IZNENADNE RASKIDE, SLOMLJENA SRCA, ali i nove LJUBAVNE ZAPLETE…

Stiže BURNA sedmica koja sa sobom donosi NOVE VEZE, IZNENADNE RASKIDE, SLOMLJENA SRCA, ali i nove LJUBAVNE ZAPLETE…

12 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

S obzirom da vam ovotjedna astrologija osvjetljava razne kuće, mogla bi pokrenuti pitanja o tome koliko vremena i pažnje posvećujete svojoj vezi u odnosu na druga područja svog života.

Ovisno o tome što ste radili i vašoj definiciji ravnoteže, to bi moglo dovesti do spoznaje da ste ulagali mnogo vremena u karijeru ili prijatelje. I da trebate ponovno uspostaviti ravnotežu, ili bi to moglo značiti da ste bili zaokupljeni vašim odnosom i niste proveli toliko vremena sa svojim drugim vezama ili obavezama.

Bez obzira na to što postoji temeljna tema koja od vas traži da razmislite o tome što najviše cijenite. Jer će vam to pomoći da odredite što vam je uistinu potrebno kako biste se i sami osjećali uravnoteženo, bez obzira na to kako to može izgledati za bilo koga drugog.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovaj bi vas tjedan mogao suočiti s vašom unutarnjom istinom. I za sebe i za bilo koju božansku moć to vjerovanje djeluje unutar ovog svijeta. Kada se vaša prva i deveta kuća aktiviraju, vaš osjećaj sebe, kao i vaša duhovnost, bit će pogođeni. To se također može pojaviti u smislu onoga što vjerujete da je istina o ljubavi, vezama ili čak braku.

Duhovnost nije samo vjera u božansko, već naš osobni sustav vjerovanja iz kojeg djelujemo.  Moglo bi dovesti do promjene u onome što želite ili kako čak definirate svoj osjećaj ispunjenosti u ljubavi. To može značiti da ste sada spremni ući u novu fazu predanosti ili priznati da određena veza nikada neće biti ono što vam uistinu treba.

 

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovo bi mogao biti posebno velik tjedan za vas. Bilo je puno rasta u vašem životu u posljednjih nekoliko godina.

Ovaj tjedan donijet će vam priliku da razmislite o tome što je stabilno u vašem životu i odnosima, a što nije. Također će vjerojatno pružiti novu leću perspektive o važnosti fizičke intimnosti i svrsi koju ona služi u našim životima iu našim odnosima.

Dopustite sebi da vidite stvari onakve kakve uistinu jesu, a ne onakve kakve želite da budu. Došli ste predaleko da ne biste dopustili da vidite istinu.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Stvarno ste na točki s koje nema povratka. Često u vezama možemo zapeti u ciklusu vraćanja onoga što smo nekada imali, misleći da zato što smo to imali kad smo mogli.

Bilo da se radi o ranjivosti, utrošenom vremenu ili čak samo o povezanosti. Ali često u odnosima dolazimo do tih točaka u kojima nema povratka, postoji samo kretanje naprijed ili svojim putem. Vjerojatno ćete doći do točke u kojoj više ne možete nastaviti istim putem veze na kojoj ste bili.

Morat ćete birati. Ali ćete praviti planove i polako početi mijenjati. Ovo je u redu, samo zapamtite da možemo pauzirati da se odmorimo, ali ne možemo odustati.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Iako ste bili toliko zabrinuti da stvari radite drugačije, možda ste zaboravili da cilj jednostavno nije učiniti stvari drugačije, već učiniti ih bolje. Faza razmišljanja kroz koju ste prolazili je donošenje zdravih odluka u vašim odnosima. To se može odigrati na razne načine.

I u partnerima koje birate, u razgovorima koje vodite, i u granicama koje postavljate. Ovaj bi vam tjedan mogao pružiti priliku da vidite jeste li zapravo donosili zdravije odluke ili samo pokušavate misliti da jeste.

Pokušajte primiti ono što vam ovaj tjedan donosi i na sve gledajte kao na priliku da učinite i postanete bolji. Nije lako buditi se svaki dan pokušavajući biti bolji nego što smo bili jučer. Ali to je jedini način da nikada ne prestanemo rasti s našim ljubavnikom, a to je prava tajna vječne ljubavi.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj tjedan bi vam trebao donijeti veliko olakšanje jer ćete imati osjećaj da život postaje ležerniji i sretniji. Vjerojatno ste osjećali da život uglavnom funkcionira i nema radosti jer ste bili izazvani da vidite jeste li izgradili potrebne temelje u svom životu i u vašoj vezi.

Možda je došlo do nekih problema unatrag ili starih odnosa izvučenih iz prošlosti o kojima možete razmišljati ili se s njima početi drugačije baviti. Ako jeste, ovo bi mogao biti početak razdoblja veće sreće i ispunjenja u vašem ljubavnom životu. A ako niste, onda je vrijeme da se suočite s lekcijama koje pokušavate izbjeći.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Iako će ovaj tjedan poslužiti kao točka svjesnosti u vašim romantičnim vezama, posebno će utjecati na one s kojima dijelite dom i život. Poanta istine nije nužno nešto na što treba biti oprezan jer može donijeti neke pozitivne promjene, pomisliti na useljenje, kupnju novog doma ili čak zaruke.

Naravno, ako dijelite svoj dom s partnerom koji je u posljednje vrijeme vidio svoje poteškoće. Možda je vrijeme da oboje krenete dalje, ali to ne jamči da vam se ovaj tjedan sprema raskid.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ovo je veliki tjedan za vas. Promjene su na putu za vas u smislu vašeg osjećaja sebe, razvoja ega i odnosa.

Sve su to povezane zajedno. Ali ovaj planeti vas potiču da podijelite svoje misli, osjećaje i potrebe sa svojim partnerom. Možda se radi o prošlim pojavama.

Možda se radi o tome kako je povijest vaše veze utjecala na vas sada, ili čak kako je vaše djetinjstvo utjecalo. Budući da ulazite u fazu ogromnog rasta, važno je voditi računa o razgovorima koje će vam ova faza vašeg života zahtijevati.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Iako ste bili toliko usredotočeni na svoju karijeru i novčanu vrijednost, sada je vrijeme da pobliže pogledate odnose koje najviše cijenite u svom životu. Prolazimo kroz različita godišnja doba u našim životima i ponekad se moramo više usredotočiti na posao nego na ljubav. Ali vaša bi veza trebala biti mjesto koje će vam pomoći da se njegujete kako biste se i dalje mogli pokazati kao najbolji u svim područjima svog života, uključujući vašu karijeru.

Način na koji cijenite ljude, pa čak i ljubav u svom životu se razvijao i ono što ste prije trebali od partnera možda se promijenilo. Ovaj tjedan, vrijeme je da se ne suočite samo sa svojim novim istinama o tome što i koga cijenite. Već da napravite planove i komunicirate kako biste mogli graditi život oko toga.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ovaj tjedan će vam donijeti novu svijest o vašem osjećaju sebe i unutarnjeg identiteta. Također može doći do pomaka između onoga što koristite za oblikovanje. Ako ste dopuštali da vaša veza definira vas i vaš osjećaj vrijednosti u vašem životu, onda bi ovaj tjedan mogao donijeti pomak u spoznaji da samo vi možete definirati sebe i da to jeste li u vezi ili ne, ne govori o osoba koja zapravo jesi.

To može značiti da kada se osjećate snažnije u svom osjećaju sebe i sposobniji da istinitije opišete ono što definira odnose koje ste prethodno trebali učiniti, a koji više nisu potrebni. Ili ih je možda potrebno redefinirati.

Vjerujte u ono što se pojavi i u nove spoznaje koje imate, čak i ako vam se to čini zastrašujućim jer će vam to omogućiti da stvorite zdraviju verziju ljubavi u kojoj shvaćate razliku između potrebe za partnerom i potrebe za partnerom da vas definira.

 

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Dok se krećete kroz astrologiju ovog tjedna, od vas će se tražiti da razmislite i iznesete na vidjelo ono što je inače nesvjesno. Ova teška zemaljska energija nije uvijek dobrodošla jer se može osjećati kao da grči vaš stil ili čak samo vašu sposobnost da se slobodno krećete u smjeru u kojem se želite vinuti.

Ali sve to služi svrsi. Ovaj tjedan od vas će se tražiti da uđete duboko, ne samo u svoju trenutnu vezu, već i u svoju povijest kako biste izbacili sve što je još uvijek nesvjesno što može utjecati na vas i vaše odluke.

Gotovo kao da trebate biti sigurni da vaše iscjeljenje i više ja upravljaju automobilom, a ne vaše ranjavanje jer bi to dovelo do sasvim drugačijeg odredišta. Ne morate žuriti s ovim procesom, ali to je onaj s kojim ćete se morati nositi prije nego što u potpunosti krenete naprijed.

 

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Ovaj tjedan prolazit ćete kroz mnogo različite energije stvarajući pomalo mješovitu vrećicu onoga što možete očekivati.

Treba li vam samo da imate veću ravnotežu u svom životu s jednakom važnosti u vašoj romantičnoj vezi i prijateljstvima ili utječu li mišljenja ili uvjerenja drugih na vaš odnos, to će vrijeme otkriti samo ovaj tjedan. U konačnici znate istinu o tome što se krije iza lekcija i rada ovog tjedna.

Mogli biste se naći u nekim neočekivanim razgovorima, ali zapamtite da će uz svu ovu energiju to samo dovesti do veće stabilnosti kako biste se sigurno pojavili. Bez obzira koliko se neugodno osjećali.